DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: денс видеоклип или нещо от сорта, също имаше награда от евро денс награди. Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български. Ами и до ден днешен си остава най-добрата й песен, според мен! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Въпреки гръцкия оригинал и сръбският вариант, нашият звучи толкова пост-апокалиптично, че направо си личи майсторството на чалга композиторите. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 @Kitty тая песен щеше да ти хареса: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: денс видеоклип или нещо от сорта, също имаше награда от евро денс награди. Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български. Позна, браво! Песента печели наградата на радио "Евроденс" 2003. А през 2006 печели Анелия с познайте коя песен? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: денс видеоклип или нещо от сорта, също имаше награда от евро денс награди. Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български. На Евровизия щеше да смаже с такава песен и то точно този период когато е пусната имаше три последователни победители с подобен звук. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Kitty каза: Позна, браво! Песента печели наградата на радио "Евроденс" 2003. А през 2006 печели Анелия с познайте коя песен? Само за миг? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: @Kitty тая песен щеше да ти хареса: Щеше 💀 This walked, so that Sen trope could run 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Willy каза: На Евровизия щеше да смаже с такава песен и то точно този период когато е пусната имаше три последователни победители с подобен звук. Трябваше да излезе по прашки, да друсне едно хорце под звуците на този хит: 2 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И песента, спечелила "Евроденс" през 2006 е............ "Само за миг"! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Willy каза: Щеше 💀 This walked, so that Sen trope could run this breathed, so Sen trope could not 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Любим трак на Арета Франклин @Willy 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: this breathed, so Sen trope could not Това ми е една от любимите песни на Глория. Но най ми остава "Присъда" и "Крепост" ❤️ Току що, Andrew Cunanan. каза: Любим трак на Арета Франклин @Willy Супер песен! По онова време се оценяха такива песни! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: this breathed, so Sen trope could not Оф, мани ги тия нафталини, когато говорим за млади и секси дами! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Willy каза: Оф, мани ги тия нафталини, когато говорим за млади и секси дами! Я , тук имало още един фен на Малина. Днес научавам! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Мен най ме е яд, че Малина не клипира ремиска на "Обичам лудо". Всъщност обожавам ремиксите, тогава ги правеха много добре, жалко, че не тръгна и поредицата с ремикси, имаше само едно издание на сборния албум с ремикси. И до днес ми е любим. Ремикса на "Искаш да ме имаш" е убийствен, Риана и Бионсе могат само да завиждат за такова нещо! Абе, тогава имахме доста убийствени песни в попфолка. Лесно с тях можеше да се спечели "Евровизия" или да завладеем света, само да ги бяха излъчили по MTV. На Мария проектите от "Истинска" са топ!❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 5 минути, DevilWish каза: Я , тук имало още един фен на Малина. Днес научавам! Още тя и Цура Янева не са ми изневерили вкуса, от останалите любимки. Кама, Андра, Райна, Счети останаха някъде по пътя🥲 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 14 минути, Willy каза: На Евровизия щеше да смаже с такава песен и то точно този период когато е пусната имаше три последователни победители с подобен звук. И кой да й направи такава песен? Всичките й песни бяха крадени. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: денс видеоклип или нещо от сорта, също имаше награда от евро денс награди. Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български. Въпреки, че е взаимствана, аранжимента е страхотен! И това е през 2002-3-та.. Уникално. Токича беше адски добър... Иначе неприятна новина за Краси Кочев....здрав мъж... А уж спорта помага... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 6 минути, Kitty каза: Мен най ме е яд, че Малина не клипира ремиска на "Обичам лудо". Всъщност обожавам ремиксите, тогава ги правеха много добре, жалко, че не тръгна и поредицата с ремикси, имаше само едно издание на сборния албум с ремикси. И до днес ми е любим. Ремикса на "Искаш да ме имаш" е убийствен, Риана и Бионсе могат само да завиждат за такова нещо! Абе, тогава имахме доста убийствени песни в попфолка. Лесно с тях можеше да се спечели "Евровизия" или да завладеем света, само да ги бяха излъчили по MTV. На Мария проектите от "Истинска" са топ!❤️ Даже Джако използва машина на времето през 1991-ва, за да отиде в 2004-та и да изкопира ремикса на Мария, за да създаде този световен топ 10 хит. Ugh, his mind💅 Ако не беше починал сигурно следващият му албум щеше да се казва - "Такива като теб са ми готвили по 5-ма..."💅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Айде, айде, щото западните звезди, особено американските хич не крадат. Големи светици ги изкарахте. Имаме ли ретро купонджйско настроение? Може и да е краден клипа, ама е по - цветен и по - готин от оригинала!❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, Willy каза: Още тя и Цура Янева не са ми изневерили вкуса, от останалите любимки. Кама, Андра, Райна, Счети останаха някъде по пътя🥲 Като каза Цветелина Янева, последната й песен ми стана една от любимите за сезона. 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Kitty каза: Имаме ли ретро купонджйско настроение? ❤️ Да 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Янева е класа! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Янева е класа! Не знам какво прави тая жена, но почти винаги като се появи е с яка песен и хит! Влез - За контакти - Мога пак - Видимо изневерил , сега и Питаш ли ме. ❤️ Малко се съмнявах в успеха й, но тя е прекрасна! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Може ли без гаври? Или някои се засегнаха, че ги нарекох дребси? Убийствен хит. Да беше клипирала и "Неразумна любов", ама........... Кадрите с балета най - много ми харесват.😍❤️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар