Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

денс видеоклип или нещо от сорта, също имаше награда от евро денс награди.
Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български.

Ами и до ден днешен си остава най-добрата й песен, според мен! ❤️ 

• Like 1
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Въпреки гръцкия оригинал и сръбският вариант, нашият звучи толкова пост-апокалиптично, че направо си личи майсторството на чалга композиторите. 

• Like 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тук Токича е прелял отлично няколко музикални стила, преди 5 години я пуснах в един чуждестранен форум и всички бяха удивени колко оригинална и автентична е песента, макар и бъкел да не знаеха български.

Позна, браво! Песента печели наградата на радио "Евроденс" 2003. А през 2006 печели Анелия с познайте коя песен?:1000(33)::girl_in_love:

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

На Евровизия щеше да смаже с такава песен и то точно този период когато е пусната имаше три последователни победители с подобен звук. 

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kitty каза:

Позна, браво! Песента печели наградата на радио "Евроденс" 2003. А през 2006 печели Анелия с познайте коя песен?:1000(33)::girl_in_love:

Само за миг? 

• Like 1
  • disgusting 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

На Евровизия щеше да смаже с такава песен и то точно този период когато е пусната имаше три последователни победители с подобен звук. 

Трябваше да излезе по прашки, да друсне едно хорце под звуците на този хит:

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

this breathed, so Sen trope could not

Това ми е една от любимите песни на Глория. Но най ми остава "Присъда" и "Крепост" ❤️ 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Любим трак на Арета Франклин @Willy

Супер песен!  По онова време се оценяха такива песни!

• Like 3

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Оф, мани ги тия нафталини, когато говорим за млади и секси дами!

Я , тук имало още един фен на Малина. Днес научавам! :D :P 

• Haha 1

Сподели в други сайтове

Мен най  ме е яд, че Малина не клипира ремиска на "Обичам лудо". Всъщност обожавам ремиксите, тогава ги правеха много добре, жалко, че не тръгна и поредицата с ремикси, имаше само едно издание на сборния албум с ремикси. И до днес ми е любим.  Ремикса на "Искаш да ме имаш" е убийствен, Риана и Бионсе могат само да завиждат за такова нещо!

Абе, тогава имахме доста убийствени песни в попфолка. Лесно с тях можеше да се спечели "Евровизия" или да завладеем света, само да ги бяха излъчили по MTV. На Мария проектите от "Истинска" са топ!:girl_in_love::wub_anim:❤️

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Я , тук имало още един фен на Малина. Днес научавам! :D :P 

Още тя и Цура Янева не са ми изневерили вкуса, от останалите любимки. Кама, Андра, Райна, Счети останаха някъде по пътя🥲

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

И кой да й направи такава песен? Всичките й песни бяха крадени.

• Like 1
  • Angry 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

Въпреки, че е взаимствана, аранжимента е страхотен! И това е през 2002-3-та.. Уникално. Токича беше адски добър...

Иначе неприятна новина за Краси Кочев....здрав мъж... А уж спорта помага...

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Kitty каза:

Мен най  ме е яд, че Малина не клипира ремиска на "Обичам лудо". Всъщност обожавам ремиксите, тогава ги правеха много добре, жалко, че не тръгна и поредицата с ремикси, имаше само едно издание на сборния албум с ремикси. И до днес ми е любим.  Ремикса на "Искаш да ме имаш" е убийствен, Риана и Бионсе могат само да завиждат за такова нещо!

Абе, тогава имахме доста убийствени песни в попфолка. Лесно с тях можеше да се спечели "Евровизия" или да завладеем света, само да ги бяха излъчили по MTV. На Мария проектите от "Истинска" са топ!:girl_in_love::wub_anim:❤️

Даже Джако използва машина на времето през 1991-ва, за да отиде в 2004-та и да изкопира ремикса на Мария, за да създаде този световен топ 10 хит. Ugh, his mind💅

Ако не беше починал сигурно следващият му албум щеше да се казва - "Такива като теб са ми готвили по 5-ма..."💅

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Айде, айде, щото западните звезди, особено американските хич не крадат. Големи светици ги изкарахте.:whistling:

Имаме ли ретро купонджйско настроение?

Може и да е краден клипа, ама е по - цветен и по - готин от оригинала!:girl_in_love::wub_anim:❤️

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Още тя и Цура Янева не са ми изневерили вкуса, от останалите любимки. Кама, Андра, Райна, Счети останаха някъде по пътя🥲

Като каза Цветелина Янева, последната й песен ми стана една от любимите за сезона.

• Thanks 1
  • Love 1
  • disgusting 1

Сподели в други сайтове

Янева е класа!

Не знам какво прави тая жена, но почти винаги като се появи е с яка песен и хит!

Влез - За контакти - Мога пак - Видимо изневерил , сега и Питаш ли ме. ❤️ Малко се съмнявах в успеха й, но тя е прекрасна! ❤️ 

• Thanks 1

Сподели в други сайтове

Може ли без гаври? Или някои се засегнаха, че ги нарекох дребси?

Убийствен хит. Да беше клипирала и "Неразумна любов", ама........... Кадрите с балета най - много ми харесват.😍:girl_in_love::wub_anim:❤️

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...