DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Тая песен на Софи Маринова е зарибявка обаче! Отдавна не е имала толкова яка самостоятелна песен! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 хит, който заслужава всички награди и конкурси. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И една песен на Малина, която също много харесвам и адски ме е яд, че я остави без видеоклип. Голяма грешка! На някои певици страшно много им отиваха песни с рок елементи, жалко, че не издадоха по цял един такъв албум с такива песни. Анелия, Малина, Преслава..............Адски им отиваха такива песни! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Да те няма много мразяяяяяяяяяяя ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Време е за рок парти! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 17 минути, Kitty каза: Може ли без гаври? Или някои се засегнаха, че ги нарекох дребси? Убийствен хит. Да беше клипирала и "Неразумна любов", ама........... Кадрите с балета най - много ми харесват.😍❤️ By the way това ми е любимата песен на Мария, заедно с 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Говоря глупостиииииииии - като се напииииииииииияяяяяяяяяяяяя! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 40 минути, Willy каза: Оф, мани ги тия нафталини, когато говорим за млади и секси дами! 2 млади и секси дами 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Давайте с танците! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Малко на баладите: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Жалко, че не клипира тази песен, убийствена е! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Kitty каза: Жалко, че не клипира тази песен, убийствена е! Тя доста потенциални хита пропусна да снима. Даже на едно турне Анелия е била изумена как била пропуснала да снима "Не можеш да си влюбен". Но да... "Уморих се" е точно от този тип песни които също си струваха да ги снима. Можеше след "Заклевам те" да й пусне и на нея едно видео. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Хита на хитовете!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Най-любимата ми песен в дебютния албум на Преслава! И по принцип ми е сред многото нейни любими песни! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Последният хит на Преслава, поне според мен. Рок, baby! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Като си говорим за неклипирани хитове............ И до днес ме е яд, че Ани не клипира този супер хит! Да имаш такава супер готина и убийствена песен и да я оставиш без клип за сметка на тъпи комерси! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 58 минути, DevilWish каза: Тая песен на Софи Маринова е зарибявка обаче! Отдавна не е имала толкова яка самостоятелна песен! Много е зарибяваща, редовно я слушам! Нарушаваш правилата, ама! До два клипа на страница 😂🤭 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Джулия и Кристиян са се събрали 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Жалко, че остана без видеоклип, страхотна балада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Аз след като тагна @fengergana и @Emanuela.Carey в няколко поста,а те само ми реагират: Знай в мене всичко стене и душата леденее,гасне пламък,гасне между нас!!! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Галена казвала ли е защо остави точно това красиво бижу без видеоклип? Песента е страхотна и има звученето на филмова музика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 29 минути, Kitty каза: Като си говорим за неклипирани хитове............ И до днес ме е яд, че Ани не клипира този супер хит! Да имаш такава супер готина и убийствена песен и да я оставиш без клип за сметка на тъпи комерси! Ужасно виене има в тази песен, по това време Анелия беше тотално развалила техниката си на пеене, не мисля, че би имала шанс за хит. А и в крайна сметка това е нещо като клип, песните не стават заради клиповете, въртяха я по Планета.. На мен ми звучи като пълнеж от албум... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар