Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

И една песен на Малина, която също много харесвам и адски ме е яд, че я остави без видеоклип. Голяма грешка!:ac:

На някои певици страшно много им отиваха песни с рок елементи, жалко, че не издадоха по цял един такъв албум с такива песни. Анелия, Малина, Преслава..............Адски им отиваха такива песни!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Kitty каза:

Може ли без гаври? Или някои се засегнаха, че ги нарекох дребси?

Убийствен хит. Да беше клипирала и "Неразумна любов", ама........... Кадрите с балета най - много ми харесват.😍:girl_in_love::wub_anim:❤️

By the way това ми е любимата песен на Мария, заедно с

• Like 1
  • Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Willy каза:

Оф, мани ги тия нафталини, когато говорим за млади и секси дами!

2 млади и секси дами

• Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Kitty каза:

Жалко, че не клипира тази песен, убийствена е!

Тя доста потенциални хита пропусна да снима. Даже на едно турне Анелия е била изумена как била пропуснала да снима "Не можеш да си влюбен".
Но да... "Уморих се" е точно от този тип песни които също си струваха да ги снима. Можеше след "Заклевам те" да й пусне и на нея едно видео.

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Най-любимата ми песен в дебютния албум на Преслава! И по принцип ми е сред многото нейни любими песни! ❤️ 

• Love 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Като си говорим за неклипирани хитове............ И до днес ме е яд, че Ани не клипира този супер хит!:1000(15):

Да имаш такава супер готина и убийствена песен и да я оставиш без клип за сметка на тъпи комерси!:1000(15):

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, DevilWish каза:

Тая песен на Софи Маринова е зарибявка обаче! Отдавна не е имала толкова яка самостоятелна песен!

Много е зарибяваща, редовно я слушам!

Нарушаваш правилата, ама! До два клипа на страница 😂🤭

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Аз след като тагна @fengergana и @Emanuela.Carey в няколко поста,а те само ми реагират:

Знай в мене всичко стене и душата леденее,гасне пламък,гасне между нас!!!

• Haha 1
  • Love 1
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Галена казвала ли е защо остави точно това красиво бижу без видеоклип?:1000(23): Песента е страхотна и има звученето на филмова музика!:ba:

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Kitty каза:

Като си говорим за неклипирани хитове............ И до днес ме е яд, че Ани не клипира този супер хит!:1000(15):

Да имаш такава супер готина и убийствена песен и да я оставиш без клип за сметка на тъпи комерси!:1000(15):

Ужасно виене има в тази песен, по това време Анелия беше тотално развалила техниката си на пеене, не мисля, че би имала шанс за хит. А и в крайна сметка това е нещо като клип, песните не стават заради клиповете, въртяха я по Планета.. На мен ми звучи като пълнеж от албум...

• Angry 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...