Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Аз след като тагна @fengergana и @Emanuela.Carey в няколко поста,а те само ми реагират:

Знай в мене всичко стене и душата леденее,гасне пламък,гасне между нас!!!

Кукле не разбра ли че сме под остър образцов контрол тука? Трябва да сме целомъдрени, за да не ни разчекнат на кладата.

Не е лошо да вземеш мен и @fengergana като пример. Виж че си наплашила всички бизнесмени в страната с венерически болести!

IMG-2053.jpg

• Haha 1
  • Wow 1
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Ужасно виене има в тази песен, по това време Анелия беше тотално развалила техниката си на пеене, не мисля, че би имала шанс за хит. А и в крайна сметка това е нещо като клип, песните не стават заради клиповете, въртяха я по Планета.. На мен ми звучи като пълнеж от албум...

Не виеше а си показваше гласовите си възможности! С музика ли се занимаваш, че даваш такова мнение?

Да използвам поста, Гергана е с най - много неклипирани готини песни. Като започнем с тази. Ще ми се да знам кой я е съветвал да не си клипира някои от най - готините си и танцувални песни!:yelling:

• Like 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Kitty каза:

Не виеше а си показваше гласовите си възможности! С музика ли се занимаваш, че даваш такова мнение?

Да използвам поста, Гергана е с най - много неклипирани готини песни. Като започнем с тази. Ще ми се да знам кой я е съветвал да не си клипира някои от най - готините си и танцувални песни!:yelling:

Анелия имаше много добра техника на пеене в началото на кариерата си, пример е пеенето в Шоуто на Слави. После започна да вие като куче и до ден днешен в мъка на живо, тя е талант, хубав тембър и развалена техника на пеене.

За Гергана съм съгласен, имаше много недооценени песни в първия албум. Толкова е красива на тази промоция, няма нито една корекция. Не знам защо после я накараха да набута този ужасен и огромен силикон който я направя като дойна крава и състари... 

"За теб живея" ако се направи в съвременен дискотечен ремикс днес, също би звучала много яко, но с този глас на Гергана от преди. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Анелия имаше много добра техника на пеене в началото на кариерата си, пример е пеенето в Шоуто на Слави. После започна да вие като куче и до ден днешен в мъка на живо, тя е талант, хубав тембър и развалена техника на пеене.

За Гергана съм съгласен, имаше много недооценени песни в първия албум. Толкова е красива на тази промоция, няма нито една корекция. Не знам защо после я накараха да набута този ужасен и огромен силикон който я направя като дойна крава и състари... 

"За теб живея" ако се направи в съвременен дискотечен ремикс днес, също би звучала много яко, но с този глас на Гергана от преди. 

Не е без корекции тук, бюстът и не е естествен тук.:ac:

Една от недооценените песни от втория и албум.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kitty каза:

Не е без корекции тук, бюстът и не е естествен тук.:ac:

Една от недооценените песни от втория и албум.

Това казах и аз, тук вече има силикон. Мисля, че зимата 2004-та се появи с него.. КОгато изгря и на турне 2004 беше напълно естествена. Реално Гергана е една от красивите жени в жанра, имаше големи устни, перфектни зъби, напълно естествени и красиви черти. Но това с майка и я промени много рязко. С годините започна доста да се променя, напълняваше, остаряваше.... Хората не можаха да я приемат, все искаха Барбито на 18. 

Не е ли странно, че никой не е виждал Гергана и няма актуална нейна снимка?! Дори не стана ясно дали наистина има бебе, както се пишеше. Има пълна мистерия  при тази жена... 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Jake каза:

Това казах и аз, тук вече има силикон. Мисля, че зимата 2004-та се появи с него.. КОгато изгря и на турне 2004 беше напълно естествена. Реално Гергана е една от красивите жени в жанра, имаше големи устни, перфектни зъби, напълно естествени и красиви черти. Но това с майка и я промени много рязко. С годините започна доста да се променя, напълняваше, остаряваше.... Хората не можаха да я приемат, все искаха Барбито на 18. 

Не е ли странно, че никой не е виждал Гергана и няма актуална нейна снимка?! Дори не стана ясно дали наистина има бебе, както се пишеше. Има пълна мистерия  при тази жена... 

Гергана си слага силикон почти веднага след видеото на "Губя те бавно". Това е единствената ѝ изява/клип без силикон.

• Like 2
Сподели в други сайтове

На мен ми се струва, че и в "Губя те бавно" има силикон. Някой спец да каже.:1000(23):

Да имаш страхотна балада и да я оставиш само с тв версия!:censored:

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Аз след като тагна @fengergana и @Emanuela.Carey в няколко поста,а те само ми реагират:

Знай в мене всичко стене и душата леденее,гасне пламък,гасне между нас!!!

мами не е мръднала визуално за 23 години,само психически!!! Кралица!

мило,във Варна съм, пълен ми е графика!!!

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, asylum каза:

Че кой друг ша ги земи инак?

Чудесно са се нагласили като да хващат пътническия влак за родното село от централна гара, надявам се, най-накрая, еднопосочно. 

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

Брей, местата на първия ред пред сцената са по 1000лв на човек 🤯 То и другите цени на билети са уау де, Софка не си поплюва 😅 И бая забутани места са в продажба.

20250124_083746_2_71.jpg

• Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

Новият Ерген е Мартин Елвиса.

Емануела ще пусне цял албум с клетви!!!

IMG-2066.jpg

Започва се! Бонус трак в албума, песента посветена на него:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, borisslav1 каза:

Започва се! Бонус трак в албума, песента посветена на него:

Нотариално Заверен е за Динев

IMG-2069.jpg

За Елвиса мисля че бяха “Дърпай я” “Подводница” и “Направо в Коша” (не случайно в клипа го хваща с друг мъж 😶)

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Нотариално Заверен е за Динев

IMG-2069.jpg

За Елвиса мисля че бяха “Дърпай я” “Подводница” и “Направо в Коша” (не случайно в клипа го хваща с друг мъж 😶)

Нека Емилия Цветкова а.к.а. Емануела прости грешката ми! Това не беше ли пак за някоя нейна изгора? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, borisslav1 каза:

Нека Емилия Цветкова а.к.а. Емануела прости грешката ми! Това не беше ли пак за някоя нейна изгора? 

Мисля че и тази е за Динев:

“Беден си дори и в душата, още си стоиш при тати на заплата”

Нали се разведоха защото техните го заплашили, че ще му спрат парите.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Мисля че и тази е за Динев:

“Беден си дори и в душата, още си стоиш при тати на заплата”

Нали се разведоха защото техните го заплашили, че ще му спрат парите.

Истинска сага са връзките на Еми! Да влиза под някаква форма и тя в Ергенът и да става

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Новият Ерген е Мартин Елвиса.

Емануела ще пусне цял албум с клетви!!!

IMG-2066.jpg

Неслучайно и аз участвам😛нямам търпение Емануела да ме кълне

• Love 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, borisslav1 каза:

Истинска сага са връзките на Еми! Да влиза под някаква форма и тя в Ергенът и да става

Вместо да запознава ергенките с майка си, ще ги запознава с Емануела и Супер Саш

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...