borisslav1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Вместо да запознава ергенките с майка си, ще ги запознава с Емануела и Супер Саш Супер Сашка ще е заета да забива другия ерген, туко виж и той станал певец, историята помни. 🤫 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 14 часа , Jouey каза: Гергана си слага силикон почти веднага след видеото на "Губя те бавно". Това е единствената ѝ изява/клип без силикон. Това не е вярно и е ясно видимо, че в Както преди, Гасна по теб, Твоя бях и турне 2004, няма силикон. Преди това е с "магически сутиени" и подплънки, след турнето някъде си сложи ужасен и грозен силикон, неподходящ за нейното тяло, приличаше на виме. Мисля, че после си сложи нов след 2010-та защото нямаше онези грозни гърди. Гергана започна много естествена и красива и след това я направиха на клоун със силикон, неподходящ грим и дрехи. Накрая се върна към по-естествено излъчване и лек грим. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 часа , Just_Me каза: Май някой тук ги беше надушил още Декември, че качихa еднакви снимки Опитват се да станат известни с пиар, ама си остават Кои. преди 3 часа , borisslav1 каза: Нека Емилия Цветкова а.к.а. Емануела прости грешката ми! Това не беше ли пак за някоя нейна изгора? Отдавна не е Емилия, а официално Емануела и по паспорт! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, Jake каза: Това не е вярно и е ясно видимо, че в Както преди, Гасна по теб, Твоя бях и турне 2004, няма силикон. Преди това е с "магически сутиени" и подплънки, след турнето някъде си сложи ужасен и грозен силикон, неподходящ за нейното тяло, приличаше на виме. Мисля, че после си сложи нов след 2010-та защото нямаше онези грозни гърди. Гергана започна много естествена и красива и след това я направиха на клоун със силикон, неподходящ грим и дрехи. Накрая се върна към по-естествено излъчване и лек грим. Аз пък помня, че сме обсъждали, че се е тунинговала още преди да почне кариерата си. Че баща й е финансирал кубиците. И един вид е първата дето не минава трансформация пред очите ни. Но като си ги е събрала соските и не знам дали е силикон в Губя те бавно. Но лъщи като да е. Но пък като размер в Както преди сякаш са по-големи. Но сигурно зависи и от бюстието. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 23 минути, Ergeni каза: Аз пък помня, че сме обсъждали, че се е тунинговала още преди да почне кариерата си. Че баща й е финансирал кубиците. И един вид е първата дето не минава трансформация пред очите ни. Но като си ги е събрала соските и не знам дали е силикон в Губя те бавно. Но лъщи като да е. Но пък като размер в Както преди сякаш са по-големи. Но сигурно зависи и от бюстието. Да, бяха модерни такива сутиени, реално половината от него е подплънка и повдига бюста. После разликата беше видима и на турне 2005, висяха като вимета, тя качи и килограми после и стана .... Гуца. :Д Въпреки че в началото лъжеше, че няма силикон, дори след него. Без силикон: ФОЛКЗВЕЗДАТА ГЕРГАНА: ЦИЦИТЕ СА СИ МОИ!БЛИЦ - Новини от България и света BLITZ.BG ИЗПОВЕД Със сикилон: Аз бях на тоя концерт дори.....Бяха ужас...тя на 20, а те висяха до пъпа.. f6d70f56 hosted at ImgBB IBB.CO Image f6d70f56 hosted in ImgBB 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 47 минути, Jake каза: Да, бяха модерни такива сутиени, реално половината от него е подплънка и повдига бюста. После разликата беше видима и на турне 2005, висяха като вимета, тя качи и килограми после и стана .... Гуца. :Д Въпреки че в началото лъжеше, че няма силикон, дори след него. Без силикон: ФОЛКЗВЕЗДАТА ГЕРГАНА: ЦИЦИТЕ СА СИ МОИ!БЛИЦ - Новини от България и света BLITZ.BG ИЗПОВЕД Със сикилон: Аз бях на тоя концерт дори.....Бяха ужас...тя на 20, а те висяха до пъпа.. f6d70f56 hosted at ImgBB IBB.CO Image f6d70f56 hosted in ImgBB Може би трябва да попитам: защо въобще си е сложила силикон? Няма такива пачи като чалгарките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Малко от Чалга Тиктока днес: Кали е отишла с Илиян на участието на Емануела снощи и са изпяли дуета им: Spoiler Соня Немска с върховен прием - вечната легенда в чалгата! Spoiler Мария е затворила заведение заради главоломен интерес към нейно участие. Spoiler 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Има си жената http://zabulgaria.eu/wp-content/uploads/2020/04/favicon.jpg Цветелина Янева показа чанти на Chanel, едната само 53 бона ZABULGARIA.EU Попфолк певицата Цветелина Янева демонстрира чанта за над 53 000 лева в клипа към новата си песен „Питаш ли ме“. Русокосата изпълнителка винаги е показвала стил и класа в клиповете си, а и не само. Този път тя заложи на скъпи чанти и тоалети от Chanel. Чантичка с перли, която визуализира „кофа“ с пуканки е […] Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 11 минути, FolkEmpire каза: Има си жената http://zabulgaria.eu/wp-content/uploads/2020/04/favicon.jpg Цветелина Янева показа чанти на Chanel, едната само 53 бона ZABULGARIA.EU Попфолк певицата Цветелина Янева демонстрира чанта за над 53 000 лева в клипа към новата си песен „Питаш ли ме“. Русокосата изпълнителка винаги е показвала стил и класа в клиповете си, а и не само. Този път тя заложи на скъпи чанти и тоалети от Chanel. Чантичка с перли, която визуализира „кофа“ с пуканки е […] Страхотен боклук е тая... Кучто на Пеевски.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Още една потенциално хитова и нереализирана песен на Гуц. ТОкича тотално я беше зарязал и гледаше повече Анелия и Емилия....За Гергана какво остане и някакви детски песнички тип Карма..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 9 часа , Just_Me каза: Брей, местата на първия ред пред сцената са по 1000лв на човек 🤯 То и другите цени на билети са уау де, Софка не си поплюва 😅 И бая забутани места са в продажба. И аз си взех билет. Купувам си едни пендари и отивам да маам гюбеци в този вид: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, FolkEmpire каза: Има си жената http://zabulgaria.eu/wp-content/uploads/2020/04/favicon.jpg Цветелина Янева показа чанти на Chanel, едната само 53 бона ZABULGARIA.EU Попфолк певицата Цветелина Янева демонстрира чанта за над 53 000 лева в клипа към новата си песен „Питаш ли ме“. Русокосата изпълнителка винаги е показвала стил и класа в клиповете си, а и не само. Този път тя заложи на скъпи чанти и тоалети от Chanel. Чантичка с перли, която визуализира „кофа“ с пуканки е […] Идол! Кралица! Богиня! Мариа-Антоанет на новото време! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни: Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Софи Маринова е уникален талант и харесвам много нейни песни, но напоследък стана много нагла и богата. Покрай Преса още повече си вирна носа и го раздава ВИП персона... Умишлено през годините беше залепена за Слави, Халваджия, ПРеса и тн., все хора с пари и връзки.... Прави се на проста, но адски хитра, нещо като Константин. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни: Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца. Просто започнаха да я категоризират като бездарна, куха лейка и понеже тя никога не е била нагла и много амбициона и избутаха в ъгъла.. Емилия беше по-талантлива и с финансови възможности и Токича обърна повече внимание на нея. След Токича пък тотално от Пайнер я зарязаха и дори на турне повече не я взеха, тя си е мързелива, но те не направиха нищо за да върнат старата и слава. Пускаше по песен на година и то песни, далеч от нейния стил... Малко е нелепо да имаш продуцент, а да трябва сам да си търсиш и плащаш песни... От близки до Гергана знам, че тя наистина трудно се е оправяла с разходите за песни и клипове и с кого да работи.. После дойде ерата на жените на богати мъже или жени с пари (Андреа, Цура, Галена) и Пайнер тотално спря да финансира другите.. За това и днес го докара до това положение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Изпълнители с най-много СОЛО песни над 10М Галена, Азис - 19 Преслава - 18 Фики, Меди - 13 Криско - 10 Емануела - 9 Галин, Анелия, Джена - 8 Роксана - 7 Емилия, Цветелина Янева - 6 Алисия, Джордан - 5 Десислава, Емрах, Гери-Никол - 4 Илиян, Тита, Дара, 100 кила - 3 Теди Александрова, Симона, Ванеса, Денис Теофиков, Яница, Софи М. - 2 Константин, Глория, Лидия - 0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, Willy каза: Изпълнители с най-много СОЛО песни над 10М Галена, Азис - 19 Преслава - 18 Фики, Меди - 13 Криско - 10 Емануела - 9 Галин, Анелия, Джена - 8 Роксана - 7 Емилия, Цветелина Янева - 6 Алисия, Джордан - 5 Десислава, Емрах, Гери-Никол - 4 Илиян, Тита, Дара, 100 кила - 3 Теди Александрова, Симона, Ванеса, Денис Теофиков, Яница - 2 Константин, Глория, Лидия - 0 Малина >>>>> Гюрче 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 15 минути, Jake каза: Софи Маринова е уникален талант и харесвам много нейни песни, но напоследък стана много нагла и богата. Покрай Преса още повече си вирна носа и го раздава ВИП персона... Умишлено през годините беше залепена за Слави, Халваджия, ПРеса и тн., все хора с пари и връзки.... Прави се на проста, но адски хитра, нещо като Константин. Константин не се прави. Днес се питам: ако една птичка лястовичка не прави, то дали една лястовичка птичка прави? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Малина >>>>> Гюрче Белите манастири идат да я издухат 🌬 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 12 минути, Jake каза: Просто започнаха да я категоризират като бездарна, куха лейка и понеже тя никога не е била нагла и много амбициона и избутаха в ъгъла.. Емилия беше по-талантлива и с финансови възможности и Токича обърна повече внимание на нея. След Токича пък тотално от Пайнер я зарязаха и дори на турне повече не я взеха, тя си е мързелива, но те не направиха нищо за да върнат старата и слава. Пускаше по песен на година и то песни, далеч от нейния стил... Малко е нелепо да имаш продуцент, а да трябва сам да си търсиш и плащаш песни... От близки до Гергана знам, че тя наистина трудно се е оправяла с разходите за песни и клипове и с кого да работи.. После дойде ерата на жените на богати мъже или жени с пари (Андреа, Цура, Галена) и Пайнер тотално спря да финансира другите.. За това и днес го докара до това положение. Добър анализ, а аз ще обобщя - просто Гала я прокле и застигна! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, Willy каза: Белите манастири идат да я издухат 🌬 Тая версия е по-хитова и по-известна: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Абе, Гергана спря на време, когато нещата вече не се получаваха и остави следа и носталгия зад себе си. Не като други които постоянно плюят върху творчеството си и се опитват да са звезди на всяка цена. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 51 минути, Jake каза: Още една потенциално хитова и нереализирана песен на Гуц. ТОкича тотално я беше зарязал и гледаше повече Анелия и Емилия....За Гергана какво остане и някакви детски песнички тип Карма..... Тая песен има хиляда версии. И на Гера беше най-слаба - пълнеж за албум, като повечето й. Много ясно, че продуцентът няма да заложи на това. Стъкмил я е за 2 часа, заедно с други пълнежи. преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: И аз си взех билет. Купувам си едни пендари и отивам да маам гюбеци в този вид: Бих дошъл да въртим заедно, но тази дата е рождената на Екстра Нина, така че ще съм зает да играя хоро на преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни: Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца. Карма беше досаден хит. Много облъчваха с нея. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Камелия, calm down! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 36 минути, Willy каза: Абе, Гергана спря на време, когато нещата вече не се получаваха и остави следа и носталгия зад себе си. Не като други които постоянно плюят върху творчеството си и се опитват да са звезди на всяка цена. Да но пък и не е толкова лесно просто да се откажат. Гергана явно не е била в ситуация, където да си е изградила целия лайфстайл около това да бъде певица. Особено когато певиците от нейния ранг взимат три цифрени хонорари и вече не са им нужни дърти бизнесмени, които да ги издържат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар