Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Абе, според Вас дали Преслава не покани Борис на концерта, защото са се трескали в миналото? В тоя клип химията между тях е очеизбождаща: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни: Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца. Точна през лятото на 2007 Анелия и Емилия зарязаха Токича и сигурно са ставали някакви драми, и са се чудили дали изобщо да държат Токича. Последните песни на Ема и Ана от Токича си бяха по-слаби. През 2008 на наградите на Планета дадоха на Гергана някаква странична награда за летен хит, но не й дадоха да изпее втория дует с Жоро Рапа. Иначе четвъртият албум на Гера ми е любим - дори и да няма песен, която да става за масов хит си има хубави и разнообразни песни. Също така май беше 4-ят или 5-ят най продаван албум на Пайнер за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, Karma93 каза: Точна през лятото на 2007 Анелия и Емилия зарязаха Токича и сигурно са ставали някакви драми, и са се чудили дали изобщо да държат Токича. Последните песни на Ема и Ана от Токича си бяха по-слаби. През 2008 на наградите на Планета дадоха на Гергана някаква странична награда за летен хит, но не й дадоха да изпее втория дует с Жоро Рапа. Иначе четвъртият албум на Гера ми е любим - дори и да няма песен, която да става за масов хит си има хубави и разнообразни песни. Също така май беше 4-ят или 5-ят най продаван албум на Пайнер за годината. В топ 3 са сигурност са "Благодаря" на Гюр, продал 16К за седмица; "Интрига" на Пресис и награденият за албум на 2007- "Празник всеки ден" на Калудка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, Jake каза: Просто започнаха да я категоризират като бездарна, куха лейка и понеже тя никога не е била нагла и много амбициона и избутаха в ъгъла.. Емилия беше по-талантлива и с финансови възможности и Токича обърна повече внимание на нея. След Токича пък тотално от Пайнер я зарязаха и дори на турне повече не я взеха, тя си е мързелива, но те не направиха нищо за да върнат старата и слава. Пускаше по песен на година и то песни, далеч от нейния стил... Малко е нелепо да имаш продуцент, а да трябва сам да си търсиш и плащаш песни... От близки до Гергана знам, че тя наистина трудно се е оправяла с разходите за песни и клипове и с кого да работи.. После дойде ерата на жените на богати мъже или жени с пари (Андреа, Цура, Галена) и Пайнер тотално спря да финансира другите.. За това и днес го докара до това положение. Не мисля, че Токича е имал любимки - поне не съзнателно. Всяка от трите имаше албум всяка година с хитове и всяка имаше пълнежи в албумите. Емилия и Анелия имаха една идея повече клипове, но дали е било заради Токича или мъжете им са помагали... Гергана ми е любимка, но тя нямаше характера да си движи нещата. Как една Яница, която дори е по-голяма от Гернана на години след 10 години изведнъж дръпна нагоре? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза: Абе, според Вас дали Преслава не покани Борис на концерта, защото са се трескали в миналото? В тоя клип химията между тях е очеизбождаща: Просто дуетите им са криндж, освен този, който дори не клипираха. "Бутилка" пък не пасва за такъв концерт. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час , Ergeni каза: Константин не се прави. Днес се питам: ако една птичка лястовичка не прави, то дали една лястовичка птичка прави? Константин е хитър и прави доста нелегален бизнес. Образа на весел наркоман му помага. преди 1 час , Willy каза: Абе, Гергана спря на време, когато нещата вече не се получаваха и остави следа и носталгия зад себе си. Не като други които постоянно плюят върху творчеството си и се опитват да са звезди на всяка цена. Абе Гергана беше на хонорар 1200 лв и нямаше участия накрая, можеше и по-рано да спре, но опитваше от време на време. Анелия доста се лута милата между комерси и нещо ретро.... преди 1 час, asylum каза: Тая песен има хиляда версии. И на Гера беше най-слаба - пълнеж за албум, като повечето й. Много ясно, че продуцентът няма да заложи на това. Стъкмил я е за 2 часа, заедно с други пълнежи. Бих дошъл да въртим заедно, но тази дата е рождената на Екстра Нина, така че ще съм зает да играя хоро на Карма беше досаден хит. Много облъчваха с нея. Ужасна беше Карма.. :Д преди 33 минути, Karma93 каза: Не мисля, че Токича е имал любимки - поне не съзнателно. Всяка от трите имаше албум всяка година с хитове и всяка имаше пълнежи в албумите. Емилия и Анелия имаха една идея повече клипове, но дали е било заради Токича или мъжете им са помагали... Гергана ми е любимка, но тя нямаше характера да си движи нещата. Как една Яница, която дори е по-голяма от Гернана на години след 10 години изведнъж дръпна нагоре? И аз съм като теб, и на мен ми беше любимка, но наистина нямаше амбиция и характер за работа. Много я мързеше.. Анелия си беше любимата на Токича, а Емилия винаги е била изискваща от към песни. Гергана сигурно е била най-безгласната буква и каквото каже Токича, това е правила. Когато остана сама, имам чувство че и на запис не знаеше как да пее в песните си, Токича определено правеше песните специално за нейния глас и не до там големи възможности, но някак пасваха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Докладвайте я да я баннат за реклама на хазарт. Галена WWW.FACEBOOK.COM Чудиш се какви карти ти е раздала Новата година? 🎴🎴🎴 Разбери на betano.bg 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 8 минути, Olay каза: Докладвайте я да я баннат за реклама на хазарт. Галена WWW.FACEBOOK.COM Чудиш се какви карти ти е раздала Новата година? 🎴🎴🎴 Разбери на betano.bg да рекламира вибр@тори. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 4 минути, Olay каза: Докладвайте я да я баннат за реклама на хазарт. Галена WWW.FACEBOOK.COM Чудиш се какви карти ти е раздала Новата година? 🎴🎴🎴 Разбери на betano.bg Доста е продажна по отношение на рекламите. Виждал съм я по билбордове на най-малко 3 хазартни фирми. И с цигарите прекаляваше.. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 40 минути, Fast каза: Просто дуетите им са криндж, освен този, който дори не клипираха. "Бутилка" пък не пасва за такъв концерт. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 43 минути, Fast каза: "Бутилка" пък не пасва за такъв концерт. Не че Моята Принцеса пасваше, но я включиха. Според мен просто Преса е трябвало да сложи някаква граница, за да няма 20 гост изпълнителя като Стораро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ми "Бързо ли говоря" не звучи актуално към днешен план. Онази "Правено е с друг" още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 23 минути, Olay каза: Докладвайте я да я баннат за реклама на хазарт. Галена WWW.FACEBOOK.COM Чудиш се какви карти ти е раздала Новата година? 🎴🎴🎴 Разбери на betano.bg Направи скрийншот и го прати на прокуратурата да я погнат тая нагла, продажна селянка. Рекламата на хазарт е престъпление от миналата година: Окончателно: Пълна забрана на рекламата на хазарт във всички медии (обновена) - Mediapool.bg WWW.MEDIAPOOL.BG Във вторник депутатите се събират на извънредно заседание, на което ще обсъдят на второ четене предложения за забрана на рекламата на хазарт. Това ще е последният работен ден на Народното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Направи скрийншот и го прати на прокуратурата да я погнат тая нагла, продажна селянка. Рекламата на хазарт е престъпление от миналата година: Окончателно: Пълна забрана на рекламата на хазарт във всички медии (обновена) - Mediapool.bg WWW.MEDIAPOOL.BG Във вторник депутатите се събират на извънредно заседание, на което ще обсъдят на второ четене предложения за забрана на рекламата на хазарт. Това ще е последният работен ден на Народното... Добре дошъл? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Не че Моята Принцеса пасваше, но я включиха. Според мен просто Преса е трябвало да сложи някаква граница, за да няма 20 гост изпълнителя като Стораро. Според мен това изпълнение не е било по график, но Коцьо искал да лансира и неговото "откритие" след като е разбрал, че Преслава ще пуска Паола на сцената. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, Fast каза: Според мен Коцьо изобщо не е бил плануван за този концерт, но е искал да лансира и неговото "откритие" след като е разбрал, че Преслава ще пуска Паола на сцената. Константин бе обявен още на първият постер, 10 месеца преди концерта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, Fast каза: Според мен Коцьо изобщо не е бил плануван за този концерт, но е искал да лансира и неговото "откритие" след като е разбрал, че Преслава ще пуска Паола на сцената. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Константин бе обявен още на първият постер, 10 месеца преди концерта. Да, Преслава беше обявила Коце и Софи предварително. Даже някъде май беше казала, че дори не ги е питала дали ще участват преди да ги обяви. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Проекта на Десита за няколко часа ще мине по лайкове този на Лидия. Мисля, че е ясно коя е звездата на Алфа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, -A. каза: Мисля, че е ясно коя е звездата на Алфа. Exactly! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Не че Моята Принцеса пасваше, но я включиха. Според мен просто Преса е трябвало да сложи някаква граница, за да няма 20 гост изпълнителя като Стораро. Супер си пасва, а и е хитът на годината. преди 19 минути, Fast каза: Ми "Бързо ли говоря" не звучи актуално към днешен план. Онази "Правено е с друг" още повече. Те па щото другите й отпреди 2015 много актуално звучат… мелодичната песен, изсвирена от умел оркестър, винаги звучи добре. Току що, Emanuela.Carey каза: Exactly! Коя е пола тая 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Това също трябваше да се чуе на концерта, още повече, че щеше да се награждава за дует на годината на наградите на ТВ Планета до само няколко часа преди церемонията: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 @Andrew Cunanan. твоята любимка. "Глорче, някой да не е бил през муцуната" 82 хил. гледания · 362 реакции | Сълзи от СМЯХ on Reels WWW.FACEBOOK.COM 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни: Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца. Второто не беше грешка. Гергана претърпя инцидент на ски писта и казаха, че има проблем с едната ръка. Така че нямаше как да работи. Пък и чакаше видеото на песента "Спри болката в мен", щеше да е онова с роботите, но после смениха песента, не знам защо. Ако сте истински поп - фолк фенове, каквато аз бях тогава, щяхте да знаете, че някои изпълнители не са били мързеливи, а ги е нямало, защото са отсъствали поради здравословни проблеми или майчинство. Анелия например я нямаше от ноември - декември 2004 до февруари 2005 заради пневмония. Малко след началото на кариерата си, пък Димана претърпя автомобилна катастрофа, кракът и не беше добре, после се върна, но не можеше да ходи и танцува и това се вижда във видеоклипа към баладата "Само тебе". Камелия пък все изпадаше в депресии. Затова и рядко пускаше песни и албуми. По лични причини Глория не работеше много и не пусна нищо през 2002 година. Малина написала ли е нещо или няма коментар за починалия и бивш приятел? Да, знам как почна да се държи лицемерно и грозно спрямо Малина и да се прави на светец, но има нещо, наречено уважение! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Да но пък и не е толкова лесно просто да се откажат. Гергана явно не е била в ситуация, където да си е изградила целия лайфстайл около това да бъде певица. Особено когато певиците от нейния ранг взимат три цифрени хонорари и вече не са им нужни дърти бизнесмени, които да ги издържат. 500-900 лв - най-престижните хонорари! 🥰 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Абе, според Вас дали Преслава не покани Борис на концерта, защото са се трескали в миналото? В тоя клип химията между тях е очеизбождаща: Е, както някой беше казал тия дни тук - Преса и Коцьо 100% са се минали. Ма Коцьо бе поканен 😀 С Борис нямаше да е избухвация, но пък можеше да е сред колегите, дошли да я уважат. Илиян и тн не пяха, но присъстваха. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар