Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

Топ проект на Милица! Вашите любимки никога не са имали такъв топ проект (или толкова хубави цицки)

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

Галена имаше хитове! Не го отричам , вече не помня дали са били преди или след п орното, беше отдавна. НО звездата Галена която е днес стана много след това и след парите на Галин. И Цветелина Янева беше доста обещаваща, но стана голямо име след Пеевски и парите му. 

Всъщност Галена беше точно от вълната Биляна, Димана и т.м

Защо Екстра Нина не направи песен от Кости, Ганев или Драганински и скъп клип? Нали не е до пари? За съжаление до едно време Пайнер беше истински продуцент, после се наложи тенденцията ако нямаш богат спонсор, няма да стане.  Андреа е такова дърво и флегма, че ако не беше платила на Кости и не бълваше толкова продукция, щеше да е Милица 2. 

Соня имаше песни от Кости и Ганев - тотални флопове.

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това + Хладна нежност бяха хитове:

Хитове у вас. 

преди 3 минути, Jake каза:

ТОва наистина е скандално!

Иначе, "Като непознат"на Андреа - Тая тъпа песен я въртяха през 10 минути....Андреа сама си е казвала, че е отишла при Пайнер и е напъвала да я вземат, първоначално не са. После сама си е казвала, че е направила номер на Кости за да се запознае с него...Тя беше  жадна кучка, готова  на всичко да стане известна. Галена беше същата. При тях нещата не станах от самосебе си или поради талант, а с много напъване. 

Главата си залагам, че ако Галена спре за година - две, ще бъде бързо забравена.

Напъването е важно качество. Скромните - в манастира!

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мили беше първата с чуждестранен трак, ейтука пее за мистър фантазия:

Помня колко криндж беше като излезе, но после й свикнахме. 🤣

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Тук продължава серията на англоезичните заглавия

Изтрили са тв версиите на Червена точка, в които Дорис Бали и Прасислава се раздава мощно около нея!

• Thanks 1
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Изтрили са тв версиите на Червена точка, в които Дорис Бали и Прасислава се раздава мощно около нея!

отначало са знаели коя е новата астрална лидерка.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Новият вълнуващ момент за Маца настъпи с появата на сингъл № 7! Младата попфолк певица, която дебютира в началото на месец декември 2024-а, представя

Това е песен, на която Маца и Grand Music Studio залагат изключително много, вярвайки че ще се превърне в абсолютен хит, защото е сто процента гаранция за усмивки и добро настроение.

ХИТ и Маца? Тия съвсем са превъртяли! 

• Haha 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

отначало са знаели коя е новата астрална лидерка.

Милица твоето истинско име ли е, или е псевдоним? 

Не, това е артистичният ми псевдоним. Родена съм на 1 май и съм зодия Телец. Истинското ми име си остава за най-близките ми хора, за пред публиката се представям и съм позната като Милица и държа така да си остана.

• Like 2
  • Love 1
  • skull 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Новият вълнуващ момент за Маца настъпи с появата на сингъл № 7! Младата попфолк певица, която дебютира в началото на месец декември 2024-а, представя

Това е песен, на която Маца и Grand Music Studio залагат изключително много, вярвайки че ще се превърне в абсолютен хит, защото е сто процента гаранция за усмивки и добро настроение.

ХИТ и Маца? Тия съвсем са превъртяли! 

Тея статии са писани от някои невменяем или умствено изостанал?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тея статии са писани от някои невменяем или умствено изостанал?

Така като ги гледам - и двете. А искат да ни купуват форума. НА !

преди 7 минути, asylum каза:

Милица твоето истинско име ли е, или е псевдоним? 

Не, това е артистичният ми псевдоним. Родена съм на 1 май и съм зодия Телец. Истинското ми име си остава за най-близките ми хора, за пред публиката се представям и съм позната като Милица и държа така да си остана.

Мисля, че във фолкмаратон беше казала, че и нейното име е СОНЯ. Както и Сиана се казва Соня. Не знам дали не си е сменила името вече?

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Мисля, че във фолкмаратон беше казала, че и нейното име е СОНЯ. Както и Сиана се казва Соня. Не знам дали не си е сменила името вече?

Стоянка е.

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Jake каза:

ТОва наистина е скандално!

Иначе, "Като непознат"на Андреа - Тая тъпа песен я въртяха през 10 минути....Андреа сама си е казвала, че е отишла при Пайнер и е напъвала да я вземат, първоначално не са. После сама си е казвала, че е направила номер на Кости за да се запознае с него...Тя беше  жадна кучка, готова  на всичко да стане известна. Галена беше същата. При тях нещата не станах от самосебе си или поради талант, а с много напъване. 

Главата си залагам, че ако Галена спре за година - две, ще бъде бързо забравена.

Еми чалга индустрията си е змиярник и трябва да си наперен и дерзаещ, за да се държиш...

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 25.01.2025 г. от 0:04, Kitty каза:

А по този нямаше да припадат толкова много български жени, ако Глория не го беше забелязала колко е талантлив и готин. Е, сега вече не е и готин. Гледах го в театрална пиеса в нашия град.:blink: Заприличал е на Мечо Пух.:1000(29):

Не е голям красавец, просто има готино излъчване и е симпатичен. Глория като цяло винаги е снимала готини мъже в клиповете си. Има усет. 😁

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Не е голям красавец, просто има готино излъчване и е симпатичен. Глория като цяло винаги е снимала готини мъже в клиповете си. Има усет. 😁

Най-вече този
1645904471-241401738-275518877909556-219

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Jake каза:

Галена е най-неестествено наложената чалгарка... Всичко започна с п орно и силикон, после много пари и болна амбиция. Ако Галена за една година не издаде нито една песен и не се появи на участия, ще бъде тотално забравена.  Тя е по-скоро продук. Издаде цял албум с песни и клипове и вече не го помним....

Отиди на участие и виж дали не се помни вече албума. Делтата, Ток по тялото, Зиг-заг, Доктора и Жалко са с топ приеми. Мъко моя дето е балада и е на 1 година все още я пеят по участията и я приемат супер. И на Играй и Запалката също се радват. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , DevilWish каза:

Ей, ограбиха я тая жена! 

Те да не са нейни, че да е ограбена.. Кавър до кавър и беше всяка песен. Ако иска да не ги взима никой повече да ги е откупила с такава клауза. Със сигурност Меди си е нагласил нещата с правата както трябва, особено след случката с Мария.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Най-вече този
1645904471-241401738-275518877909556-219

Този е изключение. Вкус за мъже в личния си живот няма. Изключение прави само Жоро Илиев, но пък така и не блеснаха публично да ги видим. Този сегашния е маймуняк, единствен плюс, че е доста по-млад.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Stela каза:

Те да не са нейни, че да е ограбена.. Кавър до кавър и беше всяка песен. Ако иска да не ги взима никой повече да ги е откупила с такава клауза. Със сигурност Меди си е нагласил нещата с правата както трябва, особено след случката с Мария.

Ама вече няколко песни които е правила тя взимат. Доника, Мария, а мисля, че имаше и още.... Сега Меди.
В случая нейните версии бяха по-успешни от техните.

• Like 2
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...