DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: не Така, де. Белег на врата беше дискотечен хит по онова време. На Доника е ясно, че не беше кой знае какво. За Моят номер е ясно какъв хит стана. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, DevilWish каза: Така, де. Белег на врата беше дискотечен хит по онова време. На Доника е ясно, че не беше кой знае какво. За Моят номер е ясно какъв хит стана. Не сме били родени тогава. ❤️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не сме били родени тогава. ❤️ Белег на врата е от 2007 година. Доник гледания ли си е купувал? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 5 минути, DevilWish каза: Ама вече няколко песни които е правила тя взимат. Доника, Мария, а мисля, че имаше и още.... Сега Меди. В случая нейните версии бяха по-успешни от техните. При Меди обаче е ясно, че ще я отвее като плява. Чакаме хит от него. Аз вече почнах да се разтопявам 🫠🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Stela каза: При Меди обаче е ясно, че ще я отвее като плява. Чакаме хит от него. Аз вече почнах да се разтопявам 🫠🤪 Мен ме съмнява. Вярно, че баладите му стават хитове, но тази песен е толкова стара...... Даже по времето на Теодора ми беше скучна. Чак и ремикс й беше направила в албума й. Това нещо до "Смешна цена" стоеше наистина смешно. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, DevilWish каза: Белег на врата е от 2007 година. Доник гледания ли си е купувал? Не са купени, песента си беше хит. Тук Азис и Галена помогнаха, но по дискотеките си гърмеше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 @Emanuela.Carey Емануела наистина е коментирала Мартинчо Емануела с остър коментар за бившия си Мартин Елвиса, който ще търси любовта в риалитито "Ергенът" | Signal.bg SIGNAL.BG Емануела направи горещ коментар по повод новината, че бившият й Мартин Николов - Елвиса е новият "Ерген". В предстоящия сезон на любовното риалити, което 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, DevilWish каза: Мен ме съмнява. Вярно, че баладите му стават хитове, но тази песен е толкова стара...... Даже по времето на Теодора ми беше скучна. Чак и ремикс й беше направила в албума й. Това нещо до "Смешна цена" стоеше наистина смешно. Меди им придава голяма емоция на баладите. Пък и хората (особено ние жените) обожават такива ревливи песни резачки на вени 😁😁😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Stela каза: Не са купени, песента си беше хит. Тук Азис и Галена помогнаха, но по дискотеките си гърмеше. Да, Азис и Галена със сигурност имат голям принос. Ти какво мислиш за Доник? Не е ли по-добре да се маха вече? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Stela каза: Меди им придава голяма емоция на баладите. Пък и хората (особено ние жените) обожават такива ревливи песни резачки на вени 😁😁😁 Аз не го харесвам Меди, да ти кажа. По-скоро дуетите с Ваня и Галена. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, DevilWish каза: Да, Азис и Галена със сигурност имат голям принос. Ти какво мислиш за Доник? Не е ли по-добре да се маха вече? Не съм й фенка на Доника. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 11 минути, DevilWish каза: Белег на врата е от 2007 година. Доник гледания ли си е купувал? Ако Дончо го нямаше в този трак щеше да е мегахит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Ако Дончо го нямаше в този трак щеше да е мегахит. 100%. Мен тая негова песна ме кефи, но пак е намесена Галена! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 8 минути, DevilWish каза: 100%. Мен тая негова песна ме кефи, но пак е намесена Галена! Включването на Галена тук е много добро. Превъртала съм само на нейната част. И в клипа е брутално яка и секси 😍 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мен ме кефи това на Доника 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Stela каза: Мен ме кефи това на Доника Това е добро. Помислих, че има 10 Милиона, ама ще си мечтае.. 10 хиляди са Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 10 минути, DevilWish каза: Това е добро. Помислих, че има 10 Милиона, ама ще си мечтае.. 10 хиляди са транс хита на 2023. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мая ли е първия транс в чалгата? Хубаво тяло има,но много грозна глава й се е паднала 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Като някои свои колеги и Емануела почна да качва снимки, които не са нейни 😄 5 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 50 минути, xroflx9 каза: Мая ли е първия транс в чалгата? Хубаво тяло има,но много грозна глава й се е паднала Не е ли ? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 @Andrew Cunanan. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, Fast каза: Среден 3.50 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 18 минути, DarkChild каза: Среден 3.50 поне изглежда добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Януари 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 26 ХИТ Райна! 2 1 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар