Olay Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 2 часа , Thecranfan каза: "Не спя и не ям ... айдеееее, с нормалните силноооо, не мога, не разсъждавам, искам те ууууоу!" 😴 "Айде по силно можеме лииий" - Анелия (2009, 2011, 2012, 2014, 2015) 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 8 часа , Jake каза: Този Деян Асенов от къде се пръкна? Да не е някое гадже на Галин, голямо самочувствие на композитор, но за мен неговите песни и аранжименти са страхотни бози, изобщо не ги различавам и са ми адски банални...Ганев от Тему ми е малко. Май ходи/ходеше с една дърта текстописка. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 1.7М за 4 дни? Преслава и Галена най-накрая са смачкани. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 3 минути, SG каза: 1.7М за 4 дни? Преслава и Галена най-накрая са смачкани. Най-хитовата певица в страната! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Най-хитовата певица в страната! Гледам, че е доста активна и издава постоянно, даже я въртят по всякакви телевизии. Шегата настрана, не знам тези цифри реални ли са, не са ли, но ако продължава в този дух може да е станала сериозно популярна в тийн годините си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Това хлапе ако имаше реални гледания сега щеше да е Крисия 2. Проблемът е, че дори не е в Трендинг. Сетете се защо. На 4к отговарят може би 200к или по-малко. Не знам вярват ли си? Дори Светът на Ванката не може да я вдигне в топа. А и като чух пеенето или песента - не са кой знае какво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Най-търсени ключови думи в Рамания за 2024: Рени Вероника Оцко Преслава Яница Лидия Марио Мария Глория Лили Иванова световна Цветелина Галена Чат Мания Рена Свекървище Big Brother Невена Цонева Данна Даяна Пази се от приятелки Гергана Без грешка Кали Полина 2 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тотя в мъжки род 78 хил. гледания · 3,5 хил. реакции | Къде сте с Рали? 🤔 Последвайте... WWW.FACEBOOK.COM Къде сте с Рали? 🤔 Последвайте @bulgarianrizzhub за безплатен абонамет добро настроение! 🇧🇬 🎥:... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 3 минути, DarkChild каза: Тотя в мъжки род 78 хил. гледания · 3,5 хил. реакции | Къде сте с Рали? 🤔 Последвайте... WWW.FACEBOOK.COM Къде сте с Рали? 🤔 Последвайте @bulgarianrizzhub за безплатен абонамет добро настроение! 🇧🇬 🎥:... Това съм го гледал в Тикток, но коментарите във фейсбук ме спукаха от смях. Защо нямаме певица Рали? С рали на участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 52 минути, Ergeni каза: Това хлапе ако имаше реални гледания сега щеше да е Крисия 2. Проблемът е, че дори не е в Трендинг. Сетете се защо. На 4к отговарят може би 200к или по-малко. Не знам вярват ли си? Дори Светът на Ванката не може да я вдигне в топа. А и като чух пеенето или песента - не са кой знае какво. Както казах - не знам дали са реални. Но пък мога да си ги обясня с любопитството около Ванката и с фактът, че нейният таргет вече виси повече по други платформи и вероятно не се занимават да си правят профили в YouTube - затова нито харесват, нито споделят, нито много коментират. Оттам и позицията в Тренда е зле, а само с гледания не става. Но това момиче поначало е доста налагано, може някой да е решил да я зареди с промо пакет от Индия, за да я зарадва като за междусрочната ваканция, само да не си въобразяват, че ще догонят царицата там.❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 20 минути, SG каза: Както казах - не знам дали са реални. Но пък мога да си ги обясня с любопитството около Ванката и с фактът, че нейният таргет вече виси повече по други платформи и вероятно не се занимават да си правят профили в YouTube - затова нито харесват, нито споделят, нито много коментират. Оттам и позицията в Тренда е зле, а само с гледания не става. Но това момиче поначало е доста налагано, може някой да е решил да я зареди с промо пакет от Индия, за да я зарадва като за междусрочната ваканция, само да не си въобразяват, че ще догонят царицата там.❤️ Няма такъв филм като: не споделят, коментират. Точно децата са най-харесващи. Нали не си представяме, че дърти пергиши ще лайкват някаква пиклалала с детска песен? Освен ако не са педфофили. Така че от километри личи, че са купени. И далеч това не е първият й клип с напомпан трафик. А да си чувал ПАола по ТВ, в подкасти, онлайн? Явно има богати родители. Тази измислена реалност е само в нейн ущърб. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 3 часа , SG каза: Гледам, че е доста активна и издава постоянно, даже я въртят по всякакви телевизии. Шегата настрана, не знам тези цифри реални ли са, не са ли, но ако продължава в този дух може да е станала сериозно популярна в тийн годините си. Баща ѝ уж бил някакъв милионер, затова е толкова активна. Иначе не отричам, че в бъдеще може и да е известна, но в момента има доста хейтъри. В Тиктока ѝ 99% от коментарите са хейт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 9 минути, Ergeni каза: Няма такъв филм като: не споделят, коментират. Точно децата са най-харесващи. Нали не си представяме, че дърти пергиши ще лайкват някаква пиклалала с детска песен? Освен ако не са педфофили. Така че от километри личи, че са купени. И далеч това не е първият й клип с напомпан трафик. А да си чувал ПАола по ТВ, в подкасти, онлайн? Явно има богати родители. Тази измислена реалност е само в нейн ущърб. Да, децата се занимават с такива неща, но най-вече в Тикток, донякъде и Инстаграм рийлс. YouTube към днешна дата е идеален за бърза истерия без ангажираност. Btw в тяхните shorts песента има близо 100k, което си е доста добра цифра и там, утвърдени канали правят по-малко. Паола наистина е налагана, вероятно от родителите. Дават я по телевизията, дори по Планета (но там кой ли не дават вече). преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Баща ѝ уж бил някакъв милионер, затова е толкова активна. Иначе не отричам, че в бъдеще може и да е известна, но в момента има доста хейтъри. В Тиктока ѝ 99% от коментарите са хейт. Баш налагането от родителите провокира хейта, според мен. Като при Андреа, но детска версия. Аз нямам против като имат пари да си налагат детето, по възможност с честни методи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Коя34? с любобезното съдействие на Бившия си. @Lelqtian Джулия рестартира без "Пайнер", с любезното съдействие на бившия си - Знам ти номерата / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Джулия рестартира убедително с първи проект за 2025 година, който носи заглавието "Знам ти номерата". Прави впечатление, че проектът е е извън музикална 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час , SG каза: Да, децата се занимават с такива неща, но най-вече в Тикток, донякъде и Инстаграм рийлс. YouTube към днешна дата е идеален за бърза истерия без ангажираност. Btw в тяхните shorts песента има близо 100k, което си е доста добра цифра и там, утвърдени канали правят по-малко. Паола наистина е налагана, вероятно от родителите. Дават я по телевизията, дори по Планета (но там кой ли не дават вече). Баш налагането от родителите провокира хейта, според мен. Като при Андреа, но детска версия. Аз нямам против като имат пари да си налагат детето, по възможност с честни методи. Ох, наистина ли? Децата следват изпълнителите, а не конкретна платформа. Единствено във ФБ ги няма. Там наистина са основно лелки. А да твърдиш, че ЮТ не е платформа за деца... при наличието на Клашъра, Светът на ванката, Айде БГ, сандеф и стела, Анди студио и десетки други е смехотворно. Нали знаеш, че във всички платформи има шортс и платени реклами. Числата й изобщо не са фактор.. Децата-известни винаги стават възрастни-неизвестни. Може би само Графа е изключение. Макар че неговите родители май не са били топ кой знае колко. Не съм гледал какъв хейт има, но със сигурност популярноста на Паола се различава от числата, които демонстрира на всички платформи. И песните й не са мелодични особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Навремето всички правиха песни на конвеир и имаха хитове, сега пак правят на конвеир - боза след боза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час, Ergeni каза: Ох, наистина ли? Децата следват изпълнителите, а не конкретна платформа. Единствено във ФБ ги няма. Там наистина са основно лелки. А да твърдиш, че ЮТ не е платформа за деца... при наличието на Клашъра, Светът на ванката, Айде БГ, сандеф и стела, Анди студио и десетки други е смехотворно. Нали знаеш, че във всички платформи има шортс и платени реклами. Числата й изобщо не са фактор.. Децата-известни винаги стават възрастни-неизвестни. Може би само Графа е изключение. Макар че неговите родители май не са били топ кой знае колко. Не съм гледал какъв хейт има, но със сигурност популярноста на Паола се различава от числата, които демонстрира на всички платформи. И песните й не са мелодични особено. Има ги и в YouTube децата, баш те си подкрепят инфлуенсърите ама с някаква непозната Паола не знам дали биха се ангажирали чак да лайкват, коментират, споделят. Чули от приятел или съученик, че има такава песен и си я пуснали - както ние едно време чувахме за 88 и веднага купувахме албума. Много от тия деца btw може да са слушали песента, защото някой родител я е пуснал или си е тръгнала автоматично след някоя от всевъзможните детски песнички. Подходяща е и за чалгари, и за не-чалгари. И баш в такива случай никой няма да тръгне да се ангажира с някакво действие, освен да слуша - ето като пример един от най-гигантските такива хитове, клипче с 11М има едва 15K лайка, а другото с 6.1М е само с 10k лайка (имаше и едно с 50-60 милиона, за него не знам, махнали са го като че ли). Но за пореден път казвам - не твърдя, че гледанията на Паола са истински, просто не ми се струва и толкова невъзможно да са. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 5 минути, SG каза: Има ги и в YouTube децата, баш те си подкрепят инфлуенсърите ама с някаква непозната Паола не знам дали биха се ангажирали чак да лайкват, коментират, споделят. Чули от приятел или съученик, че има такава песен и си я пуснали - както ние едно време чувахме за 88 и веднага купувахме албума. Много от тия деца btw може да са слушали песента, защото някой родител я е пуснал или си е тръгнала автоматично след някоя от всевъзможните детски песнички. Подходяща е и за чалгари, и за не-чалгари. И баш в такива случай никой няма да тръгне да се ангажира с някакво действие, освен да слуша - ето като пример един от най-гигантските такива хитове, клипче с 11М има едва 15K лайка, а другото с 6.1М е само с 10k лайка (имаше и едно с 50-60 милиона, за него не знам, махнали са го като че ли). Но за пореден път казвам - не твърдя, че гледанията на Паола са истински, просто не ми се струва и толкова невъзможно да са. Шеметен анализ 🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ето и гуруто на Гюрулту, д-р Менгеле...ъъъ...Емилова 14 хил. гледания · 346 реакции | Простотията не ходи по дърветата...... WWW.FACEBOOK.COM Простотията не ходи по дърветата.... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 38 минути, SG каза: Има ги и в YouTube децата, баш те си подкрепят инфлуенсърите ама с някаква непозната Паола не знам дали биха се ангажирали чак да лайкват, коментират, споделят. Чули от приятел или съученик, че има такава песен и си я пуснали - както ние едно време чувахме за 88 и веднага купувахме албума. Много от тия деца btw може да са слушали песента, защото някой родител я е пуснал или си е тръгнала автоматично след някоя от всевъзможните детски песнички. Подходяща е и за чалгари, и за не-чалгари. И баш в такива случай никой няма да тръгне да се ангажира с някакво действие, освен да слуша - ето като пример един от най-гигантските такива хитове, клипче с 11М има едва 15K лайка, а другото с 6.1М е само с 10k лайка (имаше и едно с 50-60 милиона, за него не знам, махнали са го като че ли). Но за пореден път казвам - не твърдя, че гледанията на Паола са истински, просто не ми се струва и толкова невъзможно да са. Добре, ако фенчетата на Паола са 3 годишни, вероятно си прав. Само че няма 1.7млн непълнолетни пък точно за 3 дни навъртени хахах Обикновено песните по 2млн имат по 20-50к лайка. След 2-4 седмици е нормално лайковете да не растат, защото хората пускат автоматично. Нашата е забила да ден 4, но пък е с 2млн. И да, Алфите правят по 200-400к, а са трендинг, а някаква си Паола прави по половин милион. Както казах, едва ли има повече от 200к реални гледания от 2млн. А това че не я лайкват означава, че 1. е купила трафик 2. проектът й е толкова тъп, че не предизвиква интерес. И ако е 2., ще питам как така хората на Светът на Ванката не са лайкнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 След 20 години тая малката пикла (тогава вече дърта пикла) Паола и Паола на Преслава ще са новите Преслава и Галена. Едната ще пръска с глас, талант, успехи, фенове, награди и хитове, а другата ще пръска с парите на баща си, ако дотогава не ги е изхарчила де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 27 минути, Ergeni каза: Добре, ако фенчетата на Паола са 3 годишни, вероятно си прав. Само че няма 1.7млн непълнолетни пък точно за 3 дни навъртени хахах Обикновено песните по 2млн имат по 20-50к лайка. След 2-4 седмици е нормално лайковете да не растат, защото хората пускат автоматично. Нашата е забила да ден 4, но пък е с 2млн. И да, Алфите правят по 200-400к, а са трендинг, а някаква си Паола прави по половин милион. Както казах, едва ли има повече от 200к реални гледания от 2млн. А това че не я лайкват означава, че 1. е купила трафик 2. проектът й е толкова тъп, че не предизвиква интерес. И ако е 2., ще питам как така хората на Светът на Ванката не са лайкнали. Пак ще се съглася, че може и да са купени, аз не налагам обратното за категорично. преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: След 20 години тая малката пикла (тогава вече дърта пикла) Паола и Паола на Преслава ще са новите Преслава и Галена. Едната ще пръска с глас, талант, успехи, фенове, награди и хитове, а другата ще пръска с парите на баща си, ако дотогава не ги е изхарчила де. В първия момент съвсем сериозно си помислих, че правиш шеговит шейд на Пресовата Паола и че 'бащата' е Павел. Тази сегашната Паола със сигурност не е бездарна. Не и на ниво Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 4 минути, SG каза: Пак ще се съглася, че може и да са купени, аз не налагам обратното за категорично. В първия момент съвсем сериозно си помислих, че правиш шеговит шейд на Пресовата Паола и че 'бащата' е Павел. Тази сегашната Паола със сигурност не е бездарна. Не и на ниво Галена. Така е, тя е на ниво Андреа. Чакаме Азо да я налази и да й въздейства максимално да се нак*рви на ниво Сузанита. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Паола на Преслава ? Ако пее така, както към момента, по-скоро ще е Полина през 2006та. Демек - никоя. Тя Симона З, дето има по-богат глас от майка си е в десета глуха... МЕжду другото коментирайте, че винаги, когато има две певици с еднакво първо име - никога не са връх и двете едновременно. Филева-Маринова Марияна Калчева-Марияна С... Галя - Галя от Сатен/Каризма Дара-Дара Екимова Симона - Симона Загорова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 5 минути, Ergeni каза: Паола на Преслава ? Ако пее така, както към момента, по-скоро ще е Полина през 2006та. Демек - никоя. Тя Симона З, дето има по-богат глас от майка си е в десета глуха... МЕжду другото коментирайте, че винаги, когато има две певици с еднакво първо име - никога не са връх и двете едновременно. Филева-Маринова Марияна Калчева-Марияна С... Галя - Галя от Сатен/Каризма Дара-Дара Екимова Симона - Симона Загорова Има шанс значи за новата кралица (с 2М гледания в YouTube за 5 дни, повече от Преслава и Галена напоследък)! преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Така е, тя е на ниво Андреа. Чакаме Азо да я налази и да й въздейства максимално да се нак*рви на ниво Сузанита. Започваме борба момичето на тати vs nepo бейбито още от сега - харесва ми. След 20 години, ако не сме изчезнали като Фокс, да си припомним този ден! Преди това може да привикаме Гло фенс и още в следващите да направим битка на порасналите, Симона Загорова vs. Майки! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар