Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 12 минути, Ergeni каза:

Паола на Преслава ? Ако пее така, както към момента, по-скоро ще е Полина през 2006та. Демек - никоя. Тя Симона З, дето има по-богат глас от майка си е в десета глуха...

МЕжду другото коментирайте, че винаги, когато има две певици с еднакво първо име - никога не са връх и двете едновременно.

Филева-Маринова

Марияна Калчева-Марияна С...

Галя - Галя от Сатен/Каризма

Дара-Дара Екимова

Симона - Симона Загорова

Графа - Граф Монте Кристо 🥰

• Like 1
  • Haha 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

Btw като говорим за вълка...

WWW.INSTAGRAM.COM

473 likes, 4 comments - planetaofficialtv on January 28, 2025: "Можете да гледате Паола и новата и песен "Най-якият клас" в ефира на телевизия Планета и...
Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

Преди това може да привикаме Гло фенс и още в следващите да направим битка на порасналите, Симона Загорова vs. Майки!

Гюра, след като си пада по младоци, можеше да се гаджоса с Майки и да стане снаха на Деса.

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

Btw като говорим за вълка...

WWW.INSTAGRAM.COM

473 likes, 4 comments - planetaofficialtv on January 28, 2025: "Можете да гледате Паола и новата и песен "Най-якият клас" в ефира на телевизия Планета и...

Досущ Наргиз

nargiz.jpg

• Like 1
  • Haha 3
  • Angry 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

ПО-назад сте коментирали за броя на песните.... преди издаваха албуми всяка година! Тоест по 10-15 песни на година....Райна, Гергана, Анелия, Ивана, Преслава, имаха албуми всяка година... и пак имаха хитове, въпреки, че по традиция нищо на повече от година - две не се пееше по концерти и турнета, Жълтозъбата беше първата която започна да пее и възражда стари хитове защото новите бяха бози - Луда по тебе и Защо повярвах. Проблема не е броя на песните, сега са в ПЪТИ по-малко. На мен ми липсва да има цели нови албуми и да слушам нови песни, често в т.н пълнежи съм намирал най-любимите песни защото бяха направени за кеф, не за хит. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, pechenko каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

3,836 likes, 25 comments - mediigo on January 28, 2025: "“Друга любов” 🗓 | 30.01 YouTube: Medi | 18:00ч".

Каква е тази “мода” да правят кавъри на песни, които са кавърдисани…

Открили са ютюб и зяпат/слушат 🤣

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Одеве видях, че една от новите кокошки (забравих коя) е направила кавър на Ивайла - Няма като теб. Но май оригинала са го зачистили от нета. Никъде не го открих. Удивително новата мяза на старата Ивайла.

Жоржия била

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

ПО-назад сте коментирали за броя на песните.... преди издаваха албуми всяка година! Тоест по 10-15 песни на година....Райна, Гергана, Анелия, Ивана, Преслава, имаха албуми всяка година... и пак имаха хитове, въпреки, че по традиция нищо на повече от година - две не се пееше по концерти и турнета, Жълтозъбата беше първата която започна да пее и възражда стари хитове защото новите бяха бози - Луда по тебе и Защо повярвах. Проблема не е броя на песните, сега са в ПЪТИ по-малко. На мен ми липсва да има цели нови албуми и да слушам нови песни, често в т.н пълнежи съм намирал най-любимите песни защото бяха направени за кеф, не за хит. 

Да, да, в пъти по-малко. Явно не си влизал скоро в раздел Видеоклипове :D Буквално има по 1-5 нови песни на ден. Това че големите минават тънко с 4-5 песни на година е така. Проблемът е, че новите песни генерално са слаби. Дори и за пълнежи не стават. Навремето в албумите имаше мелодични неща, дори да не са били комерсиални. Тоест ставаха за слушане. Сега е ужасно положението. Даже синглите им не могат да влязат в графа "пълнежи".

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Ergeni каза:

Да, да, в пъти по-малко. Явно не си влизал скоро в раздел Видеоклипове :D Буквално има по 1-5 нови песни на ден. Това че големите минават тънко с 4-5 песни на година е така. Проблемът е, че новите песни генерално са слаби. Дори и за пълнежи не стават. Навремето в албумите имаше мелодични неща, дори да не са били комерсиални. Тоест ставаха за слушане. Сега е ужасно положението. Даже синглите им не могат да влязат в графа "пълнежи".

Кратка памет имате... Райна пускаше албуми с по 16 песни и след няколко месеца за лятото се пускаше нов сингъл...Ивана беше същата и всичките на Токича. НИщо общо с онова време. Сега не го правят защото песните са скъпи и не могат да си ги избият после..  От АЛфите нито една няма албум още...

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Jake каза:

И докато другите вадиха албуми, за десетилетието - 2000-2009 Камелия извади само 2 такива - "Нещо горещо" (2002) и "Има любов" (2005), а през останалото време вадеше по 3-4 песни на година в най-добрия случай. Нормално е да заложи на изпитаната класика.

Общо взето това е пускала през годините:
2009 - Оставяш петна, Черна кръв (оригинал/ремикс);
2008 - Оргазъм, Фалшива кожа, За тебе ще умра, Усещам те още, Никотин
2007 - Още те обичам, Някой ден
2006 - Забранена зона, Кажи ми как, Целувай ме
2004 - Няма да ти кажа не, Ти си виновен, Искаш да правиш любов с мен, Няма изход, Вярвах ти, Искаш или да
2003 - Проклинай ме, Шепот, Стрелките спират
2001 - Къде си ти, Туджи Сватови, Няма те
2000- / 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Just_Me каза:

Това някакъв римейк на "Циганско сърце" ли е? (Че и на плейбек)

image.png.12239abbf7d307174d63bb8b7051175f.png

Турски фолклор, все пак го "изпълнява" видната изпълнителка на такъв Райние. 

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Emanuela.Carey каза:

Снимка на Гергана от днес

@Gerganafen

IMG-2224.jpg

Тъкмо щях да я постна.:D:heart: Докато другите се надпреварват коя да си смачка лицето повече, Гери си е все така красива и изглежда натурално, без скули, джуки, котешки очи и прочее извращения.:heart:

• Like 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Тъкмо щях да я постна.:D:heart: Докато другите се надпреварват коя да си смачка лицето повече, Гери си е все така красива и изглежда натурално, без скули, джуки, котешки очи и прочее извращения.:heart:

И при нея вече има бръчки. Но с грим ще е топ. Странно че само тя липсва. Но като знам какви бози ще направи без продуцент, по-добре да не се завръща.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Ergeni каза:

И при нея вече има бръчки. Но с грим ще е топ. Странно че само тя липсва. Но като знам какви бози ще направи без продуцент, по-добре да не се завръща.

По-добре да има бръчки, по-хубаво ли е да се наблъска с ботокс и да не може да направи никакво изражение?

Ти май много искаш да се завърне, все това ти е в устата, а тя никъде не е загатвала за такова нещо. Прикрит Гери фен!:Vishenka_05:

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

По-добре да има бръчки, по-хубаво ли е да се наблъска с ботокс и да не може да направи никакво изражение?

Ти май много искаш да се завърне, все това ти е в устата, а тя никъде не е загатвала за такова нещо. Прикрит Гери фен!:Vishenka_05:

Жалко, че не излетя в Космоса, когато можеше. Сега е обикновена продавачка през уикендите, която ходи да копае по разни археологични останки от 9 до 5. :D 

• Love 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...