Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 11 минути, Ergeni каза:

Жалко, че не излетя в Космоса, когато можеше. Сега е обикновена продавачка през уикендите, която ходи да копае по разни археологични останки от 9 до 5. :D 

Разностранно развита личност! Археоложка, певица, касиерка, аранжор, всичко!:heart:

• Like 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Gerganafen каза:

По-добре да има бръчки, по-хубаво ли е да се наблъска с ботокс и да не може да направи никакво изражение?

Ти май много искаш да се завърне, все това ти е в устата, а тя никъде не е загатвала за такова нещо. Прикрит Гери фен!:Vishenka_05:

По-добре бръчки, отколкото да си смени главата. Или няколко пъти. Гуца въпреки бръчките е разпознаваема с оргинални си фейс! 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

По-добре да има бръчки, по-хубаво ли е да се наблъска с ботокс и да не може да направи никакво изражение?

Ти май много искаш да се завърне, все това ти е в устата, а тя никъде не е загатвала за такова нещо. Прикрит Гери фен!:Vishenka_05:

Носът й е твърде голЕм за днешните чалга стандарти. Като камба е, а тепърва още ще расте с възрастта.

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Десита е на Тийм Билдинга на Мегастар, но привидно се крие щом не я тагват. Май съвсем скоро ще излети от Алфа. Егото на Маман няма да може да го понесе.

IMG-2240.jpg
IMG-2239.jpg
IMG-2241.jpg

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Десита е на Тийм Билдинга на Мегастар, но привидно се крие щом не я тагват. Май съвсем скоро ще излети от Алфа. Егото на Маман няма да може да го понесе.

IMG-2240.jpg
IMG-2239.jpg
IMG-2241.jpg

Е, това че от месеци е с Меди не означава, че ще отиде в МегаСтар 🤔

Цура и фенка:

20250129_145626_60.jpg

• Haha 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Има ли поне една песен, която да е римейк и да е станала хит? Не се сещам за нито един успешен опит. Може би Преслава и Галена успяха донякъде. Представяте ли си колко са забили щом новите песни и кавърите не им вършат работа, че правят версии на нафталинени хитове. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Ето я Гергана днес....Изглежда доста добре за 40 годишна. Изглежда естествена и щастлива. На нея много грим не и отиваше и без това.

FREEIMAGE.HOST

Image Screenshot 2025 01 29 16 59 04 078 com.miui.securitycenter hosted in Freeimage.host

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Just_Me каза:

Трио Стораро или тате ще пее за синовете 🤔

20250129_101539_67.jpg

Аз съм само съвкупност от дупки, господа!

• Haha 2
  • Kiss 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз съм само съвкупност от дупи, господа!

Превод на написаното?

Емрах за кой син ще пее? Впрочем може той да е само статист.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, WindWalkerMonk каза:

Рамания когато изнася представление. 

Василиса дори не липсингва като хората на този запис. Ако беше в липсинг чалинджа на Рупол Драг Рейс отдавна да е отпаднала.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Василиса дори не липсингва като хората на този запис. Ако беше в липсинг чалинджа на Рупол Драг Рейс отдавна да е отпаднала.

Елза като се мотае вече колко хилядолетия и така и не направи роден клонинг "Кой иска да стане травестит" :( 
Пък и точно тоя липсинк придейтва Рупол дори родния бъдещ Глориа с поне няколко години ... 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Бахти гнусаря…

WWW.INSTAGRAM.COM

3,321 likes, 68 comments - konstantin_official7 on January 29, 2025: "Пляс".

Няма толкова нагъл и гнусен индивид. ПОзнавам хората от рекламната агенция с която той, Преслава и Фънки работят. Там работи и Ивка Вейби, изключително ниско ниво са, толкова некадърни и дори неграмотни...бях потресен от работата си с тях. В студентски град са. 

• Like 6
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Ergeni каза:

Има ли поне една песен, която да е римейк и да е станала хит? Не се сещам за нито един успешен опит. Може би Преслава и Галена успяха донякъде. Представяте ли си колко са забили щом новите песни и кавърите не им вършат работа, че правят версии на нафталинени хитове. 

Също и първият дует на Софи Маринова и Константин. Той има няколко версии.
На времето ставаха хитове. Сега вече не. На хората не им се слуша старата песен на нов глас. Тя и Магда беше пуснала запитване дали да направят с Вероника - Не си сама, но повечето не искаха и нещата май останаха така.

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Jake каза:

Няма толкова нагъл и гнусен индивид. ПОзнавам хората от рекламната агенция с която той, Преслава и Фънки работят. Там работи и Ивка Вейби, изключително ниско ниво са, толкова некадърни и дори неграмотни...бях потресен от работата си с тях. В студентски град са. 

Забеляза ли как е надул джукити?

преди 45 минути, Fast каза:

С годините Нети все повече заприличва на Сашка Васева.

Комплимент за Йети, обида за Сашка.

На другиго ми прилича, но не се сещам на кого.

• Haha 3
  • skull 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 28.01.2025 г. от 22:04, Jake каза:

ПО-назад сте коментирали за броя на песните.... преди издаваха албуми всяка година! Тоест по 10-15 песни на година....Райна, Гергана, Анелия, Ивана, Преслава, имаха албуми всяка година... и пак имаха хитове, въпреки, че по традиция нищо на повече от година - две не се пееше по концерти и турнета, Жълтозъбата беше първата която започна да пее и възражда стари хитове защото новите бяха бози - Луда по тебе и Защо повярвах.

Проблема не е броя на песните, сега са в ПЪТИ по-малко. На мен ми липсва да има цели нови албуми и да слушам нови песни, често в т.н пълнежи съм намирал най-любимите песни защото бяха направени за кеф, не за хит. 

Преди това албумите бяха като 20 Super Hot - ярки, запомнящи се, с куп "бонуси". Между другото, ако някой търси къде да играе 20 Super Hot, ето линк

И аз така мисля. Мисля, че преди имаше повече душа в музиката. Албумите бяха като сборници с истории, които можеха да се слушат от началото до края.

• Like 5
Сподели в други сайтове

Тоца Мис Крокодил? 

KLIUKI.BG

Антония Петрова се е тунинговала в една от най-скъпите родни клиники!

Или другия траверс, Ваньо от Бай Брадър? 

KLIUKI.BG

Братовчедка на Мамасита повдигна завесата и разкри истината 

Направо са си Тройница, чакаме да стартират с песен скоро ... 

• Thanks 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...