lucellent Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Нещо познато ми звучи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Сега ще трябва да заложи на шоу, не на пеене. Ма пак е нещо, те дамите й фенки (не говоря за жените) искат мода, и пош, не пеене. Щот имамИ вкус! преди 5 минути, lucellent каза: Нещо познато ми звучи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Щот имамИ вкус! Е в тая рокля да се изтропа като булка. Така да открие концерта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 10 минути, lucellent каза: Нещо познато ми звучи Исках да чуя с този противен глас как ще направи най-яката част от песента, вокалите към края, а то наготово просто са оставили гласът на Галена. 🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 27 минути, Balkandji1 каза: Чудесно е, че хората подават сигнали за бомби на участия на Галена. Народът започна да се пробужда! Да, затова нямаше място къде да се завъртиш от това колко пълен беше клуба. Сигнала 100% е от завист от конкурентни заведения. Така правят и тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 14 минути, lucellent каза: Нещо познато ми звучи уж@ссссссссссссссссссссссссссссен г*з и виснали тситси 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Току що, Willy каза: Да, затова нямаше място къде да се завъртиш от това колко пълен беше клуба. Сигнала 100% е от завист от конкуренцията. Да, ама е тъпо че не обявява концерта си. Верно, че не иска да е близо до тоя на Преслава за да не е състезание, но е време да го обяви. Сега голяма звезда е, Глория ще направи 7/8 концерта, Софа направи, Стругара направи, Преса направи, дори баба ти Рена ще проба. Време е на Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Да, ама е тъпо че не обявява концерта си. Верно, че не иска да е близо до тоя на Преслава за да не е състезание, но е време да го обяви. Сега голяма звезда е, Глория ще направи 7/8 концерта, Софа направи, Стругара направи, Преса направи, дори баба ти Рена ще проба. Време е на Галена. Концерт ще има.🙂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, Willy каза: Концерт ще има.🙂 Tва е ясно. И ще е супер успешен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: с тази песен Димуша акустира на дъното. Тя не се е отлепяла оттам за да акустира 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Каквато и да е Драгана, тя е легенда. Пее в 5 държави и пълни арени. Нито една българска звезда не може да го направи, да не говорим, че реставрира замък, има законен бизнес, а не укрива данъци, не пее на черно, и т.н. Нали сега няма как да кажем на черното бяло. Наще са си мутрулеси до една - на дребно си пеят, на дребно си играят. Каква звезда е Преслава? Каква звезда е Глория или Галена. Единствено Азис може да мине за звезда в пълния смисъл на думата. Другите са кръчмолани. Точно той не обявява участия от страх от данъчните и му плащат на ръка заради запорите, хъхъ. преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Е то на него много реклама няма да му трябва. За седмица е продала билетите мангасарката. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 59 минути, WindWalkerMonk каза: Да, ама е тъпо че не обявява концерта си. Верно, че не иска да е близо до тоя на Преслава за да не е състезание, но е време да го обяви. Сега голяма звезда е, Глория ще направи 7/8 концерта, Софа направи, Стругара направи, Преса направи, дори баба ти Рена ще проба. Време е на Галена. Разбра ли, че Глория се гласи за концерт в зала Колодрума в Пловдив това лято? Концертът ще е общ с Драгана Миркович. Много смелост е събрала след последните й концертни успехи. Въпреки това ми се струва леко необмислено. Глория не можа да напълни летен театър в Пловдив миналата година след зала 1 на НДК. Добра посещаемост имаше, но не успя да продаде всичко от 2000 места, с които разполага театъра. Колодрума е с капацитет 6300 за концерти. Което ме навежда на мисълта, че Глория има около 2000 запалени фенове в града, които биха й отишли на концерт. Откъде Драгана ще има още 4300 фена, за да напълни залата? Не е особено тачена в града ни Миркович. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Разбра ли, че Глория се гласи за концерт в зала Колодрума в Пловдив това лято? Концертът ще е общ с Драгана Миркович. Много смелост е събрала след последните й концертни успехи. Въпреки това ми се струва леко необмислено. Глория не можа да напълни летен театър в Пловдив миналата година след зала 1 на НДК. Добра посещаемост имаше, но не успя да продаде всичко от 2000 места, с които разполага театъра. Колодрума е с капацитет 6300 за концерти. Което ме навежда на мисълта, че Глория има около 2000 запалени фенове в града, които биха й отишли на концерт. Откъде Драгана ще има още 4300 фена, за да напълни залата? Не е особено тачена в града ни Миркович. Според мен ще я продадат двете, няма да имат никакъв проблем. То само Драгана ще си я продаде, Глория само ще я подгрява според мен. Сега тя е пяла из България и навсякъде пръска, Брена и Цеца също. Сигурно и други сръбкини. Глория ще е част от концерта, в което няма лошо, но дори 1000 човека да докара ще е бонус. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Хайде, да минава вече 10 милиона! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Татяна рече и отсече: Vladislav Yordanov Само не пей "Излел е Дельо хайдутин",че ще има много хейт пак Татяна Vladislav Yordanov Само не ми казвайте какво трябва да правяМоже да напуснете бързичко и да се ориантирате някъде, където ръчичката Ви ще благоволи да напише нещо позитивно 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 часа , lucellent каза: Нещо познато ми звучи за момент помислих че Беба е пуснала песен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: за момент помислих че Беба е пуснала песен И аз също! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Ох, аман с тая Драгана. Лепа Брена и Драгана висят нон-стоп в България и се чудят как да изкарат още пари след пенсионирането си. Адски противни лелки са ми. Слушам на Глория "Его" и "Вълк", ако това бяха песни на Преслава, Азис или Галена щяха да са тотален хит......За съжаление всичко е реклама, щом дори Георги Ман Гала направи хитове от гнусните си две песни които до преди Биг Брадър бяха гледани само от родата му..... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Според мен ще я продадат двете, няма да имат никакъв проблем. То само Драгана ще си я продаде, Глория само ще я подгрява според мен. Сега тя е пяла из България и навсякъде пръска, Брена и Цеца също. Сигурно и други сръбкини. Глория ще е част от концерта, в което няма лошо, но дори 1000 човека да докара ще е бонус. Концерта е обявен като общ на двете под названието "Две кралици пеят". Няма да е Драгана с по-голямо участие. Според мен ще си пеят по равно. За сега не блестят с големи продажби на билети, но има достатъчно време. Гледам, че са пуснали и ВИП маси пред сцената на цени от 300-350лв. на човек. Аз не съм фенка на Драгана изобщо, но се радвам, че Глория продължава традицията с концертите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 31 минути, Jake каза: Ох, аман с тая Драгана. Лепа Брена и Драгана висят нон-стоп в България и се чудят как да изкарат още пари след пенсионирането си. Адски противни лелки са ми. Слушам на Глория "Его" и "Вълк", ако това бяха песни на Преслава, Азис или Галена щяха да са тотален хит......За съжаление всичко е реклама, щом дори Георги Ман Гала направи хитове от гнусните си две песни които до преди Биг Брадър бяха гледани само от родата му..... Георги направи тези песни хитове, защото хвана вълната веднага след участието в Брадъра. Не мисля, че иначе някой щеше да го отрази до такава степен. Ще се изниже времето и ще го позабравят хората. Просто беше доста забележим в Брадъра, а и има голяма подкрепа от р**ска страна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 8 минути, Stela каза: Георги направи тези песни хитове, защото хвана вълната веднага след участието в Брадъра. Не мисля, че иначе някой щеше да го отрази до такава степен. Ще се изниже времето и ще го позабравят хората. Просто беше доста забележим в Брадъра, а и има голяма подкрепа от р**ска страна. Само дето има повече последователи в Тикток от Емануела. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 21 минути, GriskoBeats каза: Само дето има повече последователи в Тикток от Емануела. Ти и на него ли си фен? Да не е изместил Графа? 😁 Харесва ли ти дуета с Роксана? Аз повече харесвам неговата си версия. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 5 минути, Stela каза: Ти и на него ли си фен? Да не е изместил Графа? 😁 Харесва ли ти дуета с Роксана? Аз повече харесвам неговата си версия. 😁 Не естествено. Просто ми излиза в Тикток. И видях че има 100к последователи Не можех да повярвам, че толкова хора го следват. На мен ми е смотан и го виждам като олицетворение на всичко негативно от етноса му 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 От 12.01.2025 г. от 10:58, fengergana каза: мами и 2010-та гръмна с песен напред за времето си,както винаги!!! 😘😍 Ако тази година има Денсинг старс и участва, ще е на финал!!! Няма да има! Спокойно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 4 минути, GriskoBeats каза: Не естествено. Просто ми излиза в Тикток. И видях че има 100к последователи Не можех да повярвам, че толкова хора го следват. На мен ми е смотан и го виждам като олицетворение на всичко негативно от етноса му Той постоянно се пуска на лайф в тикток с Роксана и Ивоне. Нормално е да натрупа последователи. Гледат ги от етноса, които хич не са малко 😁 С Рокса са станали като дупе и гащи. Чудя се кой от кого има повече изгода. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар