Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 8 минути, Just_Me каза:

Манчев като младеж на тази снимка - хванал го е ФейсАп-а от лицето на Тотя 🤣

Тоти му действа подмладяващо!

• Haha 4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тоя не се научи да не храчи докато говори. "ХХх, хххх, ххх" "МаХХХда" "хубавата музиКХЪЪ"

Айде изрекламирай си тъпите подаръци по скришно, че винаги дразниш с тях.

Нямало видео в "Ютуб пространството" на тая хитачка вика храчещото педи :D

• Haha 2

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, FolkEmpire каза:

Тоя не се научи да не храчи докато говори. "ХХх, хххх, ххх" "МаХХХда" "хубавата музиКХЪЪ"

Много е неприятен и непрофесионален. Личеше си, че е искал да претупа нещата. Въпросите му бяха меко казано тъпи.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Много е неприятен и непрофесионален. Личеше си, че е искал да претупа нещата. Въпросите му бяха меко казано тъпи.

Така става когато бързаш да натрупаш бързи парички за отрицателно време :D Нагло педи :D Нито подготвен, нито компетентен, нито адекватен за позицията за която се "въобразява"....

И как вика "СГРЕШИИ!" вместо "поправи ме". Да се канселира педито!

"Нетипичну за поп-фолкХЪЪЪ" абе изкрачи се бе! Изхрачи се бе! :D

И тоя тъп въпрос, че всички искали сторото. Ми не, просто има хора, които са израстнали с тази музика и ако правят същата няма да има такива цифри каквито съвременните бози. Просто защото главната маса не слуша музиката от преди.

"Това момиче защо е толкова.... любезно.." А ти защо си толкоз тъп пе---ал ? :D

"Просту си личиии" Че си гадно храчещо педи :D 

Има как да не ни представяш твоя булшитски спонсор в лицето наГейци Гейц... и някакви чийз л@na...

Като слушам Магда все едно слушам как говори Диляна Попова :D Същия глас и произношение сякаш изважда от устата си :D 

Иначе й липсват малко думички в речника и се запъва на някои места и се чуди как да отговори и този противния й подава думите в устата.

Да може дъщеря й да ходи с горНо вдигната глава? Това ме уби от смях :D

• Like 3
  • Haha 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

@asylum коментирай, че Тотияна говори за себе си в 3-то лице единствено число като Луна.

• Like 1
  • Haha 2
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Карбовски е попилял Тоца и сино ѝ.

473378720_122204580224060792_5919271773931860361_n.jpg

473592569_122204580272060792_331120110521187436_n.jpg

Кога започнахме да се интересуваме от мнението на този

FILTERNEWS.BG

Това бе условието, за да продължим да работим заедно по общ проект

• Like 2
Сподели в други сайтове

Котките имат огромен интерес! Най-продаваният албум за вашите домашни любимци! 

Аз съм МАЦА и ще ви обичам...... Разбира се! И ние обичаме котки! 😘 

• Haha 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fast каза:

FILTERNEWS.BG

Интересуваме се от мнението на ерудитите хора, а не на тая куха крадлива лелка, която си постнал:

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Интересуваме се от мнението на ерудитите хора, а не на тая куха крадлива лелка, която си постнал:

Из статията:

Цитат

Масло в огъня наля и известната певица Рут Колева, която разказа за свое участие в предаването „Къртицата“ през 2012 г. Тогава тя разбира, че е бременна. Едва 22-годишна, Рут решава, че не е готова да има дете и трябва да направи аборт.

Моментът е изключително труден за нея и тя моли екипа на продукцията информацията за аборта да остане в тайна. Тогава има уговорено интервю с Карбовски и по нейни думи „попаднала в неговия капан“.
Ето какво сподели Рут Колева през 2020 г.: „Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха: „Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговорът, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето, ако го оставя. Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари. Наричаха ме „к***а“, убиец, безбожно създание. Този „журналист“ добави след интервюто ми два допълнителни епизода за моя публичен аборт и покани бившия ми да разкаже своята страна на историята“.

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Из статията:

Как пък все имаш доверие в такива либерални клозети като темеРут и Мег ъзи, с нищо недопринасящи за обществото, а само създаващи въглероден отпечатък и харчещи ресурсите на майката Земя?!

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Как пък все имаш доверие в такива либерални клозети като темеРут и Мег ъзи, с нищо недопринасящи за обществото, а само създаващи въглероден отпечатък и харчещи ресурсите на майката Земя?!

Тук Рут просто разказва какво се е случило по време на ТВ излъчване. Вероятно есе още има записи във Видеоклип.бг и подобни. Това, както и инцидента с Мегз са напълно е негов стил, в предвид нещата, които пише. Енергията му е много MGTOW.

Сподели в други сайтове

Червилата на Преслава и спиралата й са по яки от на Николета. Страхотни опаковки, дизайн, толкова лесно се нанасят и цветовете са точно моите. :P

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

От кога копейките и подлогите се водят за ерудирани

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

FILTERNEWS.BG

Интересуваме се, защото доста често е прав за нещата, които казва, както е и сега за Татяна и участието й в Черешката. Много точно е написал всичко. Това е картинката. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Stela каза:

Да, ама Магда не е предизвикала такъв бум с появата си, както Гергана примерно. Гергана стана звезда за един ден,буквално след появата й на следващият ден цяла България говореше за нея. Нормално е да отиде веднага на турне. Също така Магда никога не е билй на едно ниво с Емилия. Вярно е, че си имаше хитове и хубави песни, но самата тя след 2006-та някъде започна да спада качеството на песните си и това се усети. Айде сега едни турнета не са основната причина да ти западне кариерата. 

Може и да не е била избухвация като Гергана, ама Море и суша определено се забеляза, за разлика от други дебютиращи по същото време.

а в баш в ония години, 2003,4,5, Счета си е мечтала да има хитове и кариера като Магда, при условие че дълбаеше дъното като първо като Деса от преди да има алиекспрес, а после като ефтина версия на Камелия като си оправи гърбицата и си сложи цици. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Andrew Cunanan. каза:

Карбовски е попилял Тоца и сино ѝ.

473378720_122204580224060792_5919271773931860361_n.jpg

473592569_122204580272060792_331120110521187436_n.jpg

Не е ли твърде скоро да си правим такава гавра с трупа на Дейвид Линч? Все пак ако беше режисьор на родната действително, сценария нямаше да е толкова абсурден и с дупки в сюжета с размер на няколко мариански падини. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...