Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 9 часа , DevilWish каза:

Котките имат огромен интерес! Най-продаваният албум за вашите домашни любимци! 

Аз съм МАЦА и ще ви обичам...... Разбира се! И ние обичаме котки! 😘 

Банда разгонени котки мЯцат по-добре от тая. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Stela каза:

Интересуваме се, защото доста често е прав за нещата, които казва, както е и сега за Татяна и участието й в Черешката. Много точно е написал всичко. Това е картинката. 

Дори счупен часовник показва времето правилно два пъти дневно, а напоследък дори един от много мъже с името Делян приказва работи, които звучат почти разумно. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Olay каза:

От кога копейките и подлогите се водят за ерудирани

Не виждам логическа връзка между броя прочетени книги и политическата ориентация.
Карбовски със сигурност е прочел и написал повече, отколкото немити ч€пa е излaпала Мег Ъз.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Може и да не е била избухвация като Гергана, ама Море и суша определено се забеляза, за разлика от други дебютиращи по същото време.

а в баш в ония години, 2003,4,5, Счета си е мечтала да има хитове и кариера като Магда, при условие че дълбаеше дъното като първо като Деса от преди да има алиекспрес, а после като ефтина версия на Камелия като си оправи гърбицата и си сложи цици. 

Това беше по-голям хит от всяка една песен на Магда в оня период

Да не говорим, че Счети имаше и "Хайде на купона", "Целувай ме", "За мен забрави", "Не виждам", "Мечтата ми вземи", "Няма да тъгувам" и куп сезонни. Не е била без хитове. Но ако Рени не беше бременна през 2004-та, вероятно тя щеше да е на турнето на мястото на Счетс.

Доживях да защитавам тази противна за мен персона от набезите Ви.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Не виждам логическа връзка между броя прочетени книги и политическата ориентация.
Карбовски със сигурност е прочел и написал повече, отколкото немити ч€пa е излaпала Мег Ъз.

Той и като човек не е стока, и това трябваше да стане ясно на всички, в момента в който го свалиха от мейнстрийм ТВ ефира по неполитически причини, изключително рядко събитие, защото един Драго Чая примерно не могат да го бутнат почти 30 години, да кажем. Колко противен трябва да си, за да те изгонят от място, където няма гонене? 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Fast каза:

Той и като човек не е стока, и това трябваше да стане ясно на всички, в момента в който го свалиха от мейнстрийм ТВ ефира по неполитически причини, изключително рядко събитие, защото един Драго Чая примерно не могат да го бутнат почти 30 години, да кажем. Колко противен трябва да си, за да те изгонят от място, където няма гонене? 

Не и ти да сравниш ултра гнусният Драго, който лижеше г*за на Лили, после на Иваня, след това и аз не знам на кого, с Карбовски. Естествено, че неудобните, казващи истината, биват сваляни от ефир и уволнявани, а лакеите като Драгойка, ръсещи само бози и клишета - остават.

Съдържанието, което е създал Карбовски има в пъти повече стойност от цялото съществуване на Драгойчо. 

Тя и Гала е 876543456789 години в ефир, но прави кънтент само за нед0еб@ните чистачки, миячки, перачки, готвачки, стрини и лели от народа без никаква стойност. Това не е никакъв показател. В момента няма и едно съдържателно предаване в ефира с образователна и информираща функция. Всичко е бош лаф. Всички качествени журналисти не са по телевизиите, а в интернет.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не и ти да сравниш ултра гнусният Драго, който лижеше г*за на Лили, после на Иваня, след това и аз не знам на кого, с Карбовски. Естествено, че неудобните, казващи истината, биват сваляни от ефир и уволнявани, а лакеите като Драгойка, ръсещи само бози и клишета - остават.

Съдържанието, което е създал Карбовски има в пъти повече стойност от цялото съществуване на Драгойчо. 

Тя и Гала 876543456789 години в ефир, но прави кънтент само за нед0еб@ните чистачки, миячки, перачки, готвачки, стрини и лели от народа без никаква стойност. Това не е никакъв показател. В момента няма и едно съдържателно предаване в ефира с образователна и информираща функция. Всичко е бош лаф. Всички качествени журналисти не са по телевизиите, а в интернет.

aBtGX4h.png

Той е следващо ниво. Пише й се личен текстописец. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

aBtGX4h.png

Той е следващо ниво..

Мартин поне има дарба и образование.
Драго е на нивото на урината в централна гара. 

Много сте тесногръди и не можете да разделите направеното и персоната, дето ги е направила. А се пишете на демократи и широкоскроени. Широкоскроени my a$$. Смях в залата.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Ако някой изпитва интерес може тук да следи как дневно се движат нещата със Spotify и как конкретно при няколко изпълнители редовно има аномалии:

KWORB.NET

A website that collects and analyzes music data from around the world. All of the charts, sales and streams, constantly updated.

Говоря за Галена, Меди, Алфа Мюзик, Константин, Ванеса, Джордан и Емануела. Скокове на рандъм песни с по 1500-3000 дневни слушания.

Знам, че сега някой ще дойдат да кажат как песните са вкл. в различни плейлисти и т.н., но плейлистите в спотифай отдавна не са това което бяха и покачвания трябва да има и при други изпълнители дето присъстват в тези плейлисти (Преслава, Ана, Емилия и т.н.) а виждаме, че покачванията при тях са нищожни спрямо другите.

• Like 3
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тя и Гала е 876543456789 години в ефир, но прави кънтент само за нед0еб@ните чистачки, миячки, перачки, готвачки, стрини и лели от народа без никаква стойност. Това не е никакъв показател. В момента няма и едно съдържателно предаване в ефира с образователна и информираща функция. Всичко е бош лаф. Всички качествени журналисти не са по телевизиите, а в интернет.

преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мартин поне има дарба и образование.
Драго е на нивото на урината в централна гара. 

Много сте тесногръди и не можете да разделите направеното и персоната, дето ги е направила. А се пишете на демократи и широкоскроени. Широкоскроени my a$$. Смях в залата.

Карбовски е лицемерен гнусар, организиращ оргии с коври, бело и унижения, а после се прави на агънце пред медиите, гордея се с Мегз, че го изобличи. Не коментара, а и плюнката ми не заслужава тоя кенеф!

Тоти на 3 морета! Всички й завиждат на успеха и амбицията!

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Emanuela.Carey каза:

Емануела е последвала Оцко и го е тагнала - OUR PRAYERS WERE HEARD

IMG-1872.jpg
IMG-1874.jpg

Ню хит из каминг?

преди 16 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.de03ebc89c231d1400e70791c61b8941.png

тотя е жесток кринж в черешката. 

Супер ки е!

преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза:

@asylum коментирай, че Тотияна говори за себе си в 3-то лице единствено число като Луна.

Може само да ми се издигне в очите, щом я копира дори и с короната?

преди 13 часа , DevilWish каза:

Котките имат огромен интерес! Най-продаваният албум за вашите домашни любимци! 

Аз съм МАЦА и ще ви обичам...... Разбира се! И ние обичаме котки! 😘 

Кой те саботира, ма, като никой не те знае?

и чия любов те спасява, предвид горното?

преди 12 часа , DevilWish каза:

@Sunlight Преслава те е качила на стори ❤️ 

Знае кого! 

• Like 3
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, -A. каза:

Ако някой изпитва интерес може тук да следи как дневно се движат нещата със Spotify и как конкретно при няколко изпълнители редовно има аномалии:

KWORB.NET

A website that collects and analyzes music data from around the world. All of the charts, sales and streams, constantly updated.

Говоря за Галена, Меди, Алфа Мюзик, Константин, Ванеса, Джордан и Емануела. Скокове на рандъм песни с по 1500-3000 дневни слушания.

Знам, че сега някой ще дойдат да кажат как песните са вкл. в различни плейлисти и т.н., но плейлистите в спотифай отдавна не са това което бяха и покачвания трябва да има и при други изпълнители дето присъстват в тези плейлисти (Преслава, Ана, Емилия и т.н.) а виждаме, че покачванията при тях са нищожни спрямо другите.

Какви рандъм скокове има Емануела? Явно не следиш класацията редовно - и трите ѝ песни в Топ 50 - Мазаляк, Окадар и Не Ме Заслужаваш си държат едни и същи позиции от месеци.

Рандъм скокове имат само Алфа като правят 30 хиляди стрийма в дебютната седмица на някоя песен и после падат под 5 хиляди.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, asylum каза:

Карбовски е лицемерен гнусар, организиращ оргии с коври, бело и унижения, а после се прави на агънце пред медиите, гордея се с Мегз, че го изобличи. Не коментара, а и плюнката ми не заслужава тоя кенеф!

Тоти на 3 морета! Всички й завиждат на успеха и амбицията!

Че кво му е лошото на туй удебеленото?!

Мег Ъзи сега проституира в Дубай или я порят в някой тъмен зандан, докато търка нара там?

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Че кво му е лошото на туй удебеленото?!

Мег Ъзи сега проституира в Дубай или я порят в някой тъмен зандан, докато търка нара там?

Коучва богати бизнес дами тука. Веднъж си писахме ❤️

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , asylum каза:

Тоти Дей и хит от Дубай!

Предлагам да е Тоти месец направо! Кога излиза новият й ударен хит?

• Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Обожавам как Деса напусна Пайнер с гръм и трясък и Митю Пайнера даде една от нейните песни 1:1 на Тоца. А Тоци само смени текста и направи клип. Естествено разликата в изпълненията е покъртителна. Деса пее като звяр, Тоца мучи:

К'ва ли е била реакцията на Деса като я е чула в ефира на Планета?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Обожавам как Деса напусна Пайнер с гръм и трясък и Митю Пайнера даде една от нейните песни 1:1 на Тоца:

К'ва ли е била реакцията на Деса като я е чула в ефира на Планета?

Голяма злоба беше от него към Деса.... Освен, че дадоха тази песен на Татяна, забраниха да ползва името си Деси СЛава и пуснаха Дъ Бест с нейни стари песни за да блокират продажбата на албума. Дори направиха Камелия - певица на годината в каталога за да я махнат от наградите си.....А тя не каза никога нищо лошо за тях публично и дори се върна... На нейно място не бих. Радвам се сега, че Пайнер приключи, правеха ги звезди, но и ги мачкаха психически. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Голяма злоба беше от него към Деса.... Освен, че дадоха тази песен на Татяна, забраниха да ползва името си Деси СЛава и пуснаха Дъ Бест с нейни стари песни за да блокират продажбата на албума....А тя не каза никога нищо лошо за тях публично и дори се върна... На нейно място не бих. Радвам се сега, че Пайнер приключи, правеха ги звезди, но и ги мачкаха психически. 

Освен, че бяха патентовали псевдонима ѝ - "Деси Слава", бяха патентовали и името на музикалната ѝ компания - "New Music". 💀

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...