Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нали ти казах беше с брутална ротация по ТВ, барабар с Дяволско желание и Екстаз. Направо ми се повръщаше от тези три песни тогава. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Когато Пайнер качиха случайна продавачка от малцинствата на сцената, за да покаже на А група как се правят концерти: Интрото е все едно Мадона ще излиза на сцената. Ще припадна направо! Иначе най-доброто й представяне на концерт евър. Неслучайно имаше добър прием. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 ''Усмихната ме запомни'' много се въртеше. На мен лично никога не ми е харесвала, но май си беше доста популярна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Как ще коментирате, че втората най-гледана песен, качена в канала на Пайнер през 2024-та, е песен на 16 години: 1,2 милиона за 12 месеца. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: една провинциалистка връчва награда на друга провинциалистка Гюрулту изглежда супер яко тук, а Тоца е като абитуриентка от прованса. Прилича на Преслава в слаба версия. преди 2 часа , Bunn каза: Just a moment... PAPAGAL.BG Оцко е започнал да се занимава в хранителния сектор Ми там има повече пари, прав си е. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Когато Тоти беше настъпила Фатмеслава по русата перука с този хит: Когато закри Даниела, Виктория, Галина, Надя и Албена и Любена 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 27 минути, DevilWish каза: Специално за ебавките и "Ходи се лекувай" тръгна от мен Обявих я за ХИМН на годината! Тук има грешка. "Пусни ме" е от есента на 2007ма година. @GriskoBeats 2006-та година също има тотален хит "Хронична липса на любов"! Супер си беше в годините! За 2003 не мога много да говоря, но достатъчно да кажем "Море и суша" и "Утре късно е". 2004 - "Нямам душа", "Случаен флирт", дуета с Вероника - "Не си сама". А без клипове се харесаха "Бог на любовта" и "Има нещо". 2005 - "Нали ти казах" и "Спаси ме, любов" 2006 - "Хронична липса на любов". Без клипове много въртяха "Любов на ръба" и "Не мога без теб", но не са тотални хитове като другите песни. Казах до 2006та. 2007ма е пълен траш. Реално най-големи хитове бяха първите 2. Нататък вече беше инерция. Например Нямам душа или Случаен флирт вероятно не влизат и в топ 30 на най-големите хитове на 2004. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, -A. каза: ''Усмихната ме запомни'' много се въртеше. На мен лично никога не ми е харесвала, но май си беше доста популярна. Виеше на умрЕло 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ох, Азис без преводач, говори на български сръбски тип Глория 😄 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Нали ти казах беше с брутална ротация по ТВ, барабар с Дяволско желание и Екстаз. Направо ми се повръщаше от тези три песни тогава. Хубава песен, но не е хит, както се изкарва тук. Хитовете й са Море и суша, Нямам душа, Спаси ме, Утре късно е и противният дует със злобарката Хармоника. Имаше и много други приятни песнички, които не се забелязаха. Беше по-успешна от Татяна, но към днешна дата Тоти е в пъти повече от нея. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, GriskoBeats каза: Казах до 2006та. 2007ма е пълен траш. Реално най-големи хитове бяха първите 2. Нататък вече беше инерция. Например Нямам душа или Случаен флирт вероятно не влизат и в топ 30 на най-големите хитове на 2004. Абе добре си беше, айде сега. В първите два албума има хитове, каквито някои се мъчат да направят и до днес, но не успяват. Чак пък "Нямам душа" да не е била в топ 20? Или "Нали ти казах" за 2005-та година? Имаше бясна ротация и по Планета заедно със "Спаси ме, любов". 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Just_Me каза: Ох, Азис без преводач, говори на български сръбски тип Глория 😄 И той ли има "хрему" @Stela, @HIStory, @THE IIconic? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нито Магда, нито Тотя имат хит като: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Andrew Cunanan. каза: Нито Магда, нито Тотя имат хит като: Хабиби имаше още една много налагана... Дуниьо.... Ще се сетиш. В класация на Планета беше стигнала даже топ 5. Тая Хабиби ми прилича на Наталия Кобилкина. Дали не е тя под прикритие? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, asylum каза: Виеше на умрЕло И на мен "Усмихната ме запомни" много не ми харесваше. Хората бяха впечатлени от текста на песента. И пак беше с добра ротация. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От всички, дебютирали в онези години, най-голямо излъчване на звезда имаше: Жалко, че не успя да се наложи. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Andrew Cunanan. каза: От всички, дебютирали в онези години, най-голямо излъчване на звезда имаше: Жалко, че не успя да се наложи. Много добре тръгна. "В сряда се приготви", "Свалячи", "Талисман". И няколко години по-късно пак показа, че може да има един от най-големите хитове за годината" - "Правена съм за ръцете ти". 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 С тая песен Сончето Германска изкърти тъпомера: преди 1 минута, DevilWish каза: Много добре тръгна. "В сряда се приготви", "Свалячи", "Талисман". И няколко години по-късно пак показа, че може да има един от най-големите хитове за годината" - "Правена съм за ръцете ти". и тая й е много добра. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Току що, Andrew Cunanan. каза: С тая песен Сончето Германска изкърти тъпомера: Спомням си. Вместо да направи клип на един потенциален хит който много се хареса тогава: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 часа , Bunn каза: Just a moment... PAPAGAL.BG Оцко е започнал да се занимава в хранителния сектор Пак копират Гергана… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 това също беше с масирана ротация и много ме кефеше през есента на 2009-та. Не знам дали е било хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Нито Магда, нито Тотя имат хит като: Че то почти никой няма като хитовете на Хабиби! Може би само Наргиз и Клеа се доближават. преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: От всички, дебютирали в онези години, най-голямо излъчване на звезда имаше: Жалко, че не успя да се наложи. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: С тая песен Сончето Германска изкърти тъпомера: и тая й е много добра. Да, хареса ми още когато пусна I want you baby със Сакис и тази песен. Иначе първата й песен в Пайнер беше "Само игра" с Тв версия от Коледна или Новогодишна програма в Приказките. Има я в дебютния албум, но клип няма. Тя например не беше кой знае какво, но има хубави песни в албума си с гръцко звучене. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: това също беше с масирана ротация и много ме кефеше през есента на 2009-та. Не знам дали е било хит. Разбира се, че не. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: това също беше с масирана ротация и много ме кефеше през есента на 2009-та. Не знам дали е било хит. Не е била хит, но и аз се сетих за нея. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар