Emanuela.Carey Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, xroflx9 каза: Аз след като тагна @fengergana и @Emanuela.Carey в няколко поста,а те само ми реагират: Знай в мене всичко стене и душата леденее,гасне пламък,гасне между нас!!! Кукле не разбра ли че сме под остър образцов контрол тука? Трябва да сме целомъдрени, за да не ни разчекнат на кладата. Не е лошо да вземеш мен и @fengergana като пример. Виж че си наплашила всички бизнесмени в страната с венерически болести! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Jake каза: Ужасно виене има в тази песен, по това време Анелия беше тотално развалила техниката си на пеене, не мисля, че би имала шанс за хит. А и в крайна сметка това е нещо като клип, песните не стават заради клиповете, въртяха я по Планета.. На мен ми звучи като пълнеж от албум... Не виеше а си показваше гласовите си възможности! С музика ли се занимаваш, че даваш такова мнение? Да използвам поста, Гергана е с най - много неклипирани готини песни. Като започнем с тази. Ще ми се да знам кой я е съветвал да не си клипира някои от най - готините си и танцувални песни! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И още една недооценена песен на Гери. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 16 минути, Kitty каза: Не виеше а си показваше гласовите си възможности! С музика ли се занимаваш, че даваш такова мнение? Да използвам поста, Гергана е с най - много неклипирани готини песни. Като започнем с тази. Ще ми се да знам кой я е съветвал да не си клипира някои от най - готините си и танцувални песни! Анелия имаше много добра техника на пеене в началото на кариерата си, пример е пеенето в Шоуто на Слави. После започна да вие като куче и до ден днешен в мъка на живо, тя е талант, хубав тембър и развалена техника на пеене. За Гергана съм съгласен, имаше много недооценени песни в първия албум. Толкова е красива на тази промоция, няма нито една корекция. Не знам защо после я накараха да набута този ужасен и огромен силикон който я направя като дойна крава и състари... "За теб живея" ако се направи в съвременен дискотечен ремикс днес, също би звучала много яко, но с този глас на Гергана от преди. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Jake каза: Анелия имаше много добра техника на пеене в началото на кариерата си, пример е пеенето в Шоуто на Слави. После започна да вие като куче и до ден днешен в мъка на живо, тя е талант, хубав тембър и развалена техника на пеене. За Гергана съм съгласен, имаше много недооценени песни в първия албум. Толкова е красива на тази промоция, няма нито една корекция. Не знам защо после я накараха да набута този ужасен и огромен силикон който я направя като дойна крава и състари... "За теб живея" ако се направи в съвременен дискотечен ремикс днес, също би звучала много яко, но с този глас на Гергана от преди. Не е без корекции тук, бюстът и не е естествен тук. Една от недооценените песни от втория и албум. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 А тази има само тв версии. Цели 3! Вместо видеоклип. Срамота! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Kitty каза: Не е без корекции тук, бюстът и не е естествен тук. Една от недооценените песни от втория и албум. Това казах и аз, тук вече има силикон. Мисля, че зимата 2004-та се появи с него.. КОгато изгря и на турне 2004 беше напълно естествена. Реално Гергана е една от красивите жени в жанра, имаше големи устни, перфектни зъби, напълно естествени и красиви черти. Но това с майка и я промени много рязко. С годините започна доста да се променя, напълняваше, остаряваше.... Хората не можаха да я приемат, все искаха Барбито на 18. Не е ли странно, че никой не е виждал Гергана и няма актуална нейна снимка?! Дори не стана ясно дали наистина има бебе, както се пишеше. Има пълна мистерия при тази жена... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не бе, имах предвид, че още отначало не беше с естествен бюст! Друга много хубава недооценена песен: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 19 минути, Jake каза: Това казах и аз, тук вече има силикон. Мисля, че зимата 2004-та се появи с него.. КОгато изгря и на турне 2004 беше напълно естествена. Реално Гергана е една от красивите жени в жанра, имаше големи устни, перфектни зъби, напълно естествени и красиви черти. Но това с майка и я промени много рязко. С годините започна доста да се променя, напълняваше, остаряваше.... Хората не можаха да я приемат, все искаха Барбито на 18. Не е ли странно, че никой не е виждал Гергана и няма актуална нейна снимка?! Дори не стана ясно дали наистина има бебе, както се пишеше. Има пълна мистерия при тази жена... Гергана си слага силикон почти веднага след видеото на "Губя те бавно". Това е единствената ѝ изява/клип без силикон. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На мен ми се струва, че и в "Губя те бавно" има силикон. Някой спец да каже. Да имаш страхотна балада и да я оставиш само с тв версия! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час, xroflx9 каза: Аз след като тагна @fengergana и @Emanuela.Carey в няколко поста,а те само ми реагират: Знай в мене всичко стене и душата леденее,гасне пламък,гасне между нас!!! мами не е мръднала визуално за 23 години,само психически!!! Кралица! мило,във Варна съм, пълен ми е графика!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Джулия и Кристиян са се събрали Че кой друг ша ги земи инак? 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 23 минути, asylum каза: Че кой друг ша ги земи инак? Чудесно са се нагласили като да хващат пътническия влак за родното село от централна гара, надявам се, най-накрая, еднопосочно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Брей, местата на първия ред пред сцената са по 1000лв на човек 🤯 То и другите цени на билети са уау де, Софка не си поплюва 😅 И бая забутани места са в продажба. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Новият Ерген е Мартин Елвиса. Емануела ще пусне цял албум с клетви!!! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Новият Ерген е Мартин Елвиса. Емануела ще пусне цял албум с клетви!!! Започва се! Бонус трак в албума, песента посветена на него: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 10 минути, borisslav1 каза: Започва се! Бонус трак в албума, песента посветена на него: Нотариално Заверен е за Динев За Елвиса мисля че бяха “Дърпай я” “Подводница” и “Направо в Коша” (не случайно в клипа го хваща с друг мъж 😶) 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 13 часа , Emanuela.Carey каза: Джулия и Кристиян са се събрали Май някой тук ги беше надушил още Декември, че качихa еднакви снимки 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Нотариално Заверен е за Динев За Елвиса мисля че бяха “Дърпай я” “Подводница” и “Направо в Коша” (не случайно в клипа го хваща с друг мъж 😶) Нека Емилия Цветкова а.к.а. Емануела прости грешката ми! Това не беше ли пак за някоя нейна изгора? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 6 минути, borisslav1 каза: Нека Емилия Цветкова а.к.а. Емануела прости грешката ми! Това не беше ли пак за някоя нейна изгора? Мисля че и тази е за Динев: “Беден си дори и в душата, още си стоиш при тати на заплата” Нали се разведоха защото техните го заплашили, че ще му спрат парите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Мисля че и тази е за Динев: “Беден си дори и в душата, още си стоиш при тати на заплата” Нали се разведоха защото техните го заплашили, че ще му спрат парите. Истинска сага са връзките на Еми! Да влиза под някаква форма и тя в Ергенът и да става 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Новият Ерген е Мартин Елвиса. Емануела ще пусне цял албум с клетви!!! Неслучайно и аз участвам😛нямам търпение Емануела да ме кълне 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 7 минути, borisslav1 каза: Истинска сага са връзките на Еми! Да влиза под някаква форма и тя в Ергенът и да става Вместо да запознава ергенките с майка си, ще ги запознава с Емануела и Супер Саш 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 https://www.facebook.com/share/r/15WAhJXfmM/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар