Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 42 минути, GriskoBeats каза: Тия бебета от клипа не са проходили. Каля не знаела какво е Шенген и 4-4-2 ... ама как може да са били толкова прости врабчета тия чалгарки, бе! МОже ли на 25 години да не знаеш какво е Шенген, че и да се съгласиш да го пееш? Или тая Валентина не знаела какво пее. На 16-17 години. Сигурно първият й път е бил на 10 години... ама не разбирала хаха Това само показва колко необразовани и елементарни са ги избирали. Шенген Шанел за бедни лий? Или нещу другу? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Поредна година, пореден сеир за чалгата. Добре, че жанрът поне гърми с тонове масови хитове и се наблюдава национална истерия по сумати млади и нахъсани любимци на народа, та да не е само лошото. Все едно сме се върнали в друго време.❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 8 минути, SG каза: Поредна година, пореден сеир за чалгата. Добре, че жанрът поне гърми с тонове масови хитове и се наблюдава национална истерия по сумати млади и нахъсани любимци на народа, та да не е само лошото. Все едно сме се върнали в друго време.❤️ И на всичкото отгоре лидерката сред певиците беше на плейбек и в двете предавания, в които гостуваше на Нова Година, като едното беше предаване за живо пеене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 9 минути, SG каза: Поредна година, пореден сеир за чалгата. Добре, че жанрът поне гърми с тонове масови хитове и се наблюдава национална истерия по сумати млади и нахъсани любимци на народа, та да не е само лошото. Все едно сме се върнали в друго време.❤️ Кити ти честити новата 2007-ма година 😘 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 23 минути, Balkandji1 каза: И на всичкото отгоре лидерката сред певиците беше на плейбек и в двете предавания, в които гостуваше на Нова Година, като едното беше предаване за живо пеене. Не че я защитавам тази псевдо лидерка, но по Нова година винаги ги карат да пеят на плейбек. По БНТ е най-смешно, защото дори не им дават микрофони - но пък тяхната програма отново беше най-силната, по мое мнение. А и лидерката си пази оперираният глас за концерта, няма търпение да се представи добре пред застаряващото население на България, което прие добре този на Преслава и сега няма търпение да забрави първоначалната си асоциация за Галена, ваната, за да си прекарат прекрасно.❤️ преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Кити ти честити новата 2007-ма година 😘 Да й благодариш от мое име, но и да я питаш защо я няма тук!? Не е ли чула, че Емилия Стоянова се задава, за да си правим разкошни седенки с портрети на Анелия с дънките и потничето по стената и любимият албум на г-жа Стоянова, Гореща следа, за музикален фон?❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно" Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове. Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове... 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 3 минути, Gerganafen каза: Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно" Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове. Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове... Цялото му творчество е предъвкване на чужди песни. Бездарник и плагиат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 32 минути, Gerganafen каза: Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно" Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове. Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове... Аз съм фен на Токича, но за сега не е много адекватен, всичко се движи от щерка му де, но все пак очаквах малко по-добре планирани проекти. Това с Айвън беше пълна гавра, хубави мелодии с банален текст, неподходящ изпълнител и никаква реклама. На Анелия песента ми хареса, клипа и текста бяха зле. Ремикса на Деса много слаб. Този Людмил изглежда с повече потенциал, въпреки женствения си глас и поведение. Не ми харесва колко са обработили гласа на гръцките му кавъри, но нека видим песента. С една силна песен и клип, момчето има потенциал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 17 минути, Jake каза: Аз съм фен на Токича, но за сега не е много адекватен, всичко се движи от щерка му де, но все пак очаквах малко по-добре планирани проекти. Това с Айвън беше пълна гавра, хубави мелодии с банален текст, неподходящ изпълнител и никаква реклама. На Анелия песента ми хареса, клипа и текста бяха зле. Ремикса на Деса много слаб. Този Людмил изглежда с повече потенциал, въпреки женствения си глас и поведение. Не ми харесва колко са обработили гласа на гръцките му кавъри, но нека видим песента. С една силна песен и клип, момчето има потенциал. Изобщо не е адекватен даже. И дори не го казвам заради това, че Гуца няма да я огрее. За толкова много време само един Айвън продуцира, който макар и пеещ, няма потенциал за масов любимец. Примерно Галин също не я вкара в неговата фирма, но какъвто и да е, успя да намери предостатъчно млади хора, желаещи да работят с него. Някои като Лидия, Десита, Симона успя да ги наложи малко или много. Така че макар и да не работи по начина, който ни се иска - с албуми, концерти, повече балади и т.н., постигна някакъв успех човекът. Докато Ави Бенеди и Токича явно не могат да намерят нови хора, които искат да работят с тях. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Токича още си живее в 2002-ра, където беше достатъчно една песен от масовката, с по-малко гръцко бузуки и повечко китарки, да се завърти по ТВ Планета и да стане хит. В момента няма връзка със сегашната действителност. Едвали масата подозира: 1) кой е той; 2) че се е завърнал; 3) че има лейбъл; 4) дебюта на Айвън. С тези остарели морално и физически промо методи никога няма да наложи никого. Отделно песните му са много зле и никой, освен потребителите в група "Ретро поп-фолк носталгия", няма да ги слуша. Те буквално звучат и ухаят на нафталин и акари. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 55 минути, Gerganafen каза: Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно" Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове. Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове... няма нужда да осир@т този златен хит. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 час, SG каза: Не че я защитавам тази псевдо лидерка, но по Нова година винаги ги карат да пеят на плейбек. Така ли, защо тогава Емилия пя на живо на същото новогодишно събитие, а Галена на плейбек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 КОй е Токичовият Людмил? Има ли и нетокичов? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 2 минути, GriskoBeats каза: КОй е Токичовият Людмил? Има ли и нетокичов? Този: по-голям хит от "Погледни ме в очите" и "Губя те бавно". 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Токича още си живее в 2002-ра, където беше достатъчно една песен от масовката, с по-малко гръцко бузуки и повечко китарки, да се завърти по ТВ Планета и да стане хит. В момента няма връзка със сегашната действителност. Едвали масата подозира: 1) кой е той; 2) че се е завърнал; 3) че има лейбъл; 4) дебюта на Айвън. С тези остарели морално и физически промо методи никога няма да наложи никого. Отделно песните му са много зле и никой, освен потребителите в група "Ретро поп-фолк носталгия", няма да ги слуша. Те буквално звучат и ухаят на нафталин и акари. Е не са толкова зле песните, особено на фона на циганските бози които се пускат в момента. Приятни песни за слушане с нотка на ретро. Проблем са и текстовете, жена му не става и никога не е ставало за текстове. Това бяха и основните критики към тях в пика им. Изгаряй ме, обичай ме, изпивай ме с устни до зори...Според мене има глад за ретро звучене и ако се постарае малко, може да наложи нещо, но без реклама няма да стане. Айвън е страхотен да се пее по пиано барове, но няма грам харизма и визия за продуциране. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 8 минути, Jake каза: Е не са толкова зле песните, особено на циганските бози които се пускат в момента. Приятни песни за слушане с нотка на ретро. Проблем са и текстовете, жена му не става и никога не е ставало за текстове. Това бяха и основните критики към тях в пика им. Изгаряй ме, обичай ме, изпивай ме с устни до зори...Според мене има глад за ретро звучене и ако се постарае малко, може да наложи нещо, но без реклама няма да стане. Айвън е страхотен да се пее по пиано барове, но няма грам харизма и визия за продуциране. Плакала, чакала беше най-обсъждано. Но всичките ставаха хитове С днешна дата подобни елементарни текстове не се харесват, защото има нещо поетично в тях - жанрът има нужда от тяга. Видяхме, че и Анелия не успя с песен от Токича, но не заради него, а защото не е интересна. Ако беше изпята от Преслава щеше да е с 5млн. Виж и другите й песни от последните 2 години. Флоп след флоп. Последната няма и 250к. Айвън е грозничък. Както Кирил... какъв беше. Просто вече не вървят Милковци, Жорковци и Найденовци в чалгата. Трябва да си напомпан и симпатичен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 7 минути, GriskoBeats каза: Плакала, чакала беше най-обсъждано. Но всичките ставаха хитове С днешна дата подобни елементарни текстове не се харесват, защото има нещо поетично в тях - жанрът има нужда от тяга. Видяхме, че и Анелия не успя с песен от Токича, но не заради него, а защото не е интересна. Виж и другите й песни от последните 2 години. Флоп след флоп. Последната няма и 250к. Ако беше изпята от Преслава щеше да е с 5млн. Айвън е грозничък. Както Кирил... какъв беше. Просто вече не вървят Милковци, Жорковци и Найденовци в чалгата. Трябва да си напомпан и симпатичен. Ето тук идва ролята на големия продуцент, той има канали, реклама, финанси....Сега без големи продуценти и партньори новите трудно могат да пробият. Така е и в поп музиката, Без Галин тия от Алфа, нямаше да видят и минимална слава, но той доста добре ги пробута в началото. Не съм съгласен за напомпаните, имаш ли глас и харизма, добър продукт и ПР нещата ще станат. Визия тип Фики бие на цигания и мазна чалга. :Липсата на големи продуценти ще се усеща все повече, в момента чалгата се носи от старите имена, които едно време бяха изградени с продуценти и имат финанси в момента да си позволят всичко... Азис, Преслава, Софка, Тони Стораро и т.н 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 https://www.instagram.com/stories/samar.music99/3538307769183610448?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWYxbGQ3dnN1MnRuaQ== 1.2 Не се допускат коментари, които съдържат само емотикони или спам. Забранява се постването на връзки (линкове) без конкретен контекст. Бъдете описателни. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Току що, asylum каза: https://www.instagram.com/stories/samar.music99/3538307769183610448?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWYxbGQ3dnN1MnRuaQ== Антонио изтезава Шамар с цяла сурия дилда и а на лни разширители?! Няма да го гледаме! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 час, Balkandji1 каза: Така ли, защо тогава Емилия пя на живо на същото новогодишно събитие, а Галена на плейбек? Не съм обърнал внимание докато разглеждах каналите, поздравления ако Счети наистина е успяла да се наложи и да си пее като певица, а не като манекенка. преди 2 часа , Gerganafen каза: Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно" Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове. Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове... Токича нещо е загубил нюха си, което е жалко. Завръщането му можеше да е запомнящо се, защото в последните години имаме нужда от смяна на насоката в жанра. Но откакто е създал новата фирма има буквално само едно попадение - песента на Анелия, затова и само тя има толкова гледания. От останалото се чудя кое ли е по-голям автогол - да направиш приятни песни в стария си стил, но тяхно лице да е изпълнител, която няма визията на чалга звезда, да създадеш хайп покрай новите си работни отношения с легенда като Деси Слава и накрая да го убиеш с ненужен ремикс на ваш и без това емблематичен златен хит, или пък това сега да намериш най-накрая млад певец с подходяща визия и да му забиеш дебюта с римейк на евъргрийн, който така или иначе вече сме го чували да изпълнява. Ще намеря логика във всички тези ходове само ако накрая се окаже, че те са били просто загрявка на публиката за някое младо и обещаващо ново Барби с яка песен и нейн си почерк, по възможност да се е учила от най-добрите: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Токича пък толкова ли не може да измисли някоя нова мелодия и текст за момчето... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 1 минута, Karma93 каза: Токича пък толкова ли не може да измисли някоя нова мелодия и текст за момчето... Не. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Шенген Шанел за бедни лий? Или нещу другу? Простачка. От невръстен знаех какво е Шенген и че сме в черния списък. преди 23 минути, Karma93 каза: Токича пък толкова ли не може да измисли някоя нова мелодия и текст за момчето... Не може. То ако беше така лесно нямаше само да КРАДЕ. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Stela,
2 реакции
Go to this коментар