Jump to content

Поп-фолк скандали (януари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 42 минути, GriskoBeats каза:

Тия бебета от клипа не са проходили. 

Каля не знаела какво е Шенген и 4-4-2 ... ама как може да са били толкова прости врабчета тия чалгарки, бе! МОже ли на 25 години да не знаеш какво е Шенген, че и да се съгласиш да го пееш?

Или тая Валентина не знаела какво пее. На 16-17 години. Сигурно първият й път е бил на 10 години... ама не разбирала хаха

Това само показва колко необразовани и елементарни са ги избирали. 

Шенген Шанел за бедни лий? Или нещу другу?

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Поредна година, пореден сеир за чалгата. Добре, че жанрът поне гърми с тонове масови хитове и се наблюдава национална истерия по сумати млади и нахъсани любимци на народа, та да не е само лошото. Все едно сме се върнали в друго време.❤️

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SG каза:

Поредна година, пореден сеир за чалгата. Добре, че жанрът поне гърми с тонове масови хитове и се наблюдава национална истерия по сумати млади и нахъсани любимци на народа, та да не е само лошото. Все едно сме се върнали в друго време.❤️

:D И на всичкото отгоре лидерката сред певиците беше на плейбек и в двете предавания, в които гостуваше на Нова Година, като едното беше предаване за живо пеене.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SG каза:

Кити ти честити новата 2007-ма година 😘 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Balkandji1 каза:

:D И на всичкото отгоре лидерката сред певиците беше на плейбек и в двете предавания, в които гостуваше на Нова Година, като едното беше предаване за живо пеене.

Не че я защитавам тази псевдо лидерка, но по Нова година винаги ги карат да пеят на плейбек. По БНТ е най-смешно, защото дори не им дават микрофони - но пък тяхната програма отново беше най-силната, по мое мнение.

А и лидерката си пази оперираният глас за концерта, няма търпение да се представи добре пред застаряващото население на България, което прие добре този на Преслава и сега няма търпение да забрави първоначалната си асоциация за Галена, ваната, за да си прекарат прекрасно.❤️

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кити ти честити новата 2007-ма година 😘 

Да й благодариш от мое име, но и да я питаш защо я няма тук!? Не е ли чула, че Емилия Стоянова се задава, за да си правим разкошни седенки с портрети на Анелия с дънките и потничето по стената и любимият албум на г-жа Стоянова, Гореща следа, за музикален фон?❤️

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно":shit: Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове.:shit: Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове...

• Like 3
  • Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gerganafen каза:

Както се опасявах, Токичовият Людмил май ще пуска мъжка версия на "Губя те бавно":shit: Качил е стори с откъс от студиото. Тагнали са Гера и тя е споделила, но надали и фийчъринг ще има в парчето. Най-новата глупост - версии на противоположния пол на утвърдени хитове.:shit: Да чакаме ли "Луд по тебе"? Изобщо започвам да си мисля, че завръщането на Токича беше безсмислено - успех никакъв, предъвкване на старите хитове...

Цялото му творчество е предъвкване на чужди песни. Бездарник и плагиат.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Gerganafen каза:

Аз съм фен на Токича, но за сега не е много адекватен, всичко се движи от щерка му де, но все пак очаквах малко по-добре планирани проекти. Това с Айвън беше пълна гавра, хубави мелодии с банален текст, неподходящ изпълнител и никаква реклама.  На Анелия песента ми хареса, клипа и текста бяха зле. Ремикса на Деса много слаб. 

Този Людмил изглежда с повече потенциал, въпреки женствения си глас и поведение. Не ми харесва колко са обработили  гласа на гръцките му кавъри, но нека видим песента. С една силна песен и клип, момчето има потенциал. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Jake каза:

Аз съм фен на Токича, но за сега не е много адекватен, всичко се движи от щерка му де, но все пак очаквах малко по-добре планирани проекти. Това с Айвън беше пълна гавра, хубави мелодии с банален текст, неподходящ изпълнител и никаква реклама.  На Анелия песента ми хареса, клипа и текста бяха зле. Ремикса на Деса много слаб. 

Този Людмил изглежда с повече потенциал, въпреки женствения си глас и поведение. Не ми харесва колко са обработили  гласа на гръцките му кавъри, но нека видим песента. С една силна песен и клип, момчето има потенциал. 

Изобщо не е адекватен даже. И дори не го казвам заради това, че Гуца няма да я огрее. За толкова много време само един Айвън продуцира, който макар и пеещ, няма потенциал за масов любимец. Примерно Галин също не я вкара в неговата фирма, но какъвто и да е, успя да намери предостатъчно млади хора, желаещи да работят с него. Някои като Лидия, Десита, Симона успя да ги наложи малко или много. Така че макар и да не работи по начина, който ни се иска - с албуми, концерти, повече балади и т.н., постигна някакъв успех човекът. Докато Ави Бенеди и Токича явно не могат да намерят нови хора, които искат да работят с тях.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Токича още си живее в 2002-ра, където беше достатъчно една песен от масовката, с по-малко гръцко бузуки и повечко китарки, да се завърти по ТВ Планета и да стане хит. 

В момента няма връзка със сегашната действителност. Едвали масата подозира: 1) кой е той; 2) че се е завърнал; 3) че има лейбъл; 4) дебюта на Айвън.

С тези остарели морално и физически промо методи никога няма да наложи никого. Отделно песните му са много зле и никой, освен потребителите в група "Ретро поп-фолк носталгия", няма да ги слуша. Те буквално звучат и ухаят на нафталин и акари.

• Like 5
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Gerganafen каза:

няма нужда да осир@т този златен хит.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Не че я защитавам тази псевдо лидерка, но по Нова година винаги ги карат да пеят на плейбек.

Така ли, защо тогава Емилия пя на живо на същото новогодишно събитие, а Галена на плейбек?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, GriskoBeats каза:

КОй е Токичовият Людмил? Има ли и нетокичов?

Този:

по-голям хит от "Погледни ме в очите" и "Губя те бавно".

• Haha 2
  • Ooo 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Токича още си живее в 2002-ра, където беше достатъчно една песен от масовката, с по-малко гръцко бузуки и повечко китарки, да се завърти по ТВ Планета и да стане хит. 

В момента няма връзка със сегашната действителност. Едвали масата подозира: 1) кой е той; 2) че се е завърнал; 3) че има лейбъл; 4) дебюта на Айвън.

С тези остарели морално и физически промо методи никога няма да наложи никого. Отделно песните му са много зле и никой, освен потребителите в група "Ретро поп-фолк носталгия", няма да ги слуша. Те буквално звучат и ухаят на нафталин и акари.

Е не са толкова зле песните, особено на фона на циганските бози които се пускат в момента. Приятни песни за слушане с нотка на ретро. Проблем са и текстовете, жена му не става и никога не е ставало за текстове. Това бяха и основните критики към тях в пика им. Изгаряй ме, обичай ме, изпивай ме с устни до зори...Според мене има глад за ретро звучене и ако се постарае малко, може да наложи нещо, но без реклама няма да стане. Айвън е страхотен да се пее по пиано барове,  но няма грам харизма и визия за продуциране. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Jake каза:

Е не са толкова зле песните, особено на циганските бози които се пускат в момента. Приятни песни за слушане с нотка на ретро. Проблем са и текстовете, жена му не става и никога не е ставало за текстове. Това бяха и основните критики към тях в пика им. Изгаряй ме, обичай ме, изпивай ме с устни до зори...Според мене има глад за ретро звучене и ако се постарае малко, може да наложи нещо, но без реклама няма да стане. Айвън е страхотен да се пее по пиано барове,  но няма грам харизма и визия за продуциране. 

Плакала, чакала беше най-обсъждано. Но всичките ставаха хитове :D С днешна дата подобни елементарни текстове не се харесват, защото има нещо поетично в тях - жанрът има нужда от тяга. Видяхме, че и Анелия не успя с песен от Токича, но не заради него, а защото не е интересна. Ако беше изпята от Преслава щеше да е с 5млн. Виж и другите й песни от последните 2 години. Флоп след флоп. Последната няма и 250к.  

Айвън е грозничък. Както Кирил... какъв беше. Просто вече не вървят Милковци, Жорковци и Найденовци в чалгата. Трябва да си напомпан и симпатичен. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, GriskoBeats каза:

Плакала, чакала беше най-обсъждано. Но всичките ставаха хитове :D С днешна дата подобни елементарни текстове не се харесват, защото има нещо поетично в тях - жанрът има нужда от тяга. Видяхме, че и Анелия не успя с песен от Токича, но не заради него, а защото не е интересна. Виж и другите й песни от последните 2 години. Флоп след флоп. Последната няма и 250к. Ако беше изпята от Преслава щеше да е с 5млн.

Айвън е грозничък. Както Кирил... какъв беше. Просто вече не вървят Милковци, Жорковци и Найденовци в чалгата. Трябва да си напомпан и симпатичен. 

Ето тук идва ролята на големия продуцент, той има канали, реклама, финанси....Сега без големи продуценти и партньори новите трудно могат да пробият. Така е и в поп музиката, 

Без Галин тия от Алфа, нямаше да видят и минимална слава, но той доста добре ги пробута в началото. 

Не съм съгласен за напомпаните, имаш ли глас и харизма, добър продукт и ПР нещата ще станат. Визия тип Фики бие на цигания и мазна чалга.

:Липсата на големи продуценти ще се усеща все повече, в момента чалгата се носи от старите имена, които едно време бяха изградени с продуценти и имат финанси в момента да си позволят всичко... Азис, Преслава, Софка, Тони Стораро и т.н

• Like 2
Сподели в други сайтове

https://www.instagram.com/stories/samar.music99/3538307769183610448?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWYxbGQ3dnN1MnRuaQ==

1.2 Не се допускат коментари, които съдържат само емотикони или спам.  Забранява се постването на връзки (линкове) без конкретен контекст. Бъдете описателни. 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Антонио изтезава Шамар с цяла сурия дилда и а на лни разширители?! Няма да го гледаме! 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Така ли, защо тогава Емилия пя на живо на същото новогодишно събитие, а Галена на плейбек?

Не съм обърнал внимание докато разглеждах каналите, поздравления ако Счети наистина е успяла да се наложи и да си пее като певица, а не като манекенка.

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Токича нещо е загубил нюха си, което е жалко. Завръщането му можеше да е запомнящо се, защото в последните години имаме нужда от смяна на насоката в жанра. Но откакто е създал новата фирма има буквално само едно попадение - песента на Анелия, затова и само тя има толкова гледания. От останалото се чудя кое ли е по-голям автогол - да направиш приятни песни в стария си стил, но тяхно лице да е изпълнител, която няма визията на чалга звезда, да създадеш хайп покрай новите си работни отношения с легенда като Деси Слава и накрая да го убиеш с ненужен ремикс на ваш и без това емблематичен златен хит, или пък това сега да намериш най-накрая млад певец с подходяща визия и да му забиеш дебюта с римейк на евъргрийн, който така или иначе вече сме го чували да изпълнява.:1000(10):

Ще намеря логика във всички тези ходове само ако накрая се окаже, че те са били просто загрявка на публиката за някое младо и обещаващо ново Барби с яка песен и нейн си почерк, по възможност да се е учила от най-добрите:

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Шенген Шанел за бедни лий? Или нещу другу?

Простачка. От невръстен знаех какво е Шенген и че сме в черния списък.

преди 23 минути, Karma93 каза:

Токича пък толкова ли не може да измисли някоя нова мелодия и текст за момчето...

Не може. То ако беше така лесно нямаше само да КРАДЕ.

• Like 1
  • Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...