Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

Току що, xroflx9 каза:

Не,не беше единичен коментар. Нали имате някакъв чат в месинджър? Не си ли обменяте информация? Също така нали има тема за банове? Защо не се пише там,за да е ясно и явно за всички?

Може и да са писали. Аз чета основно, когато ме тагнат. 

Другото е мой пропуск. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

@GriskoBeats

Тоест, ако тия двамата продължат да си говорят в женски род, и ние имаме право да им говорим в женски род, така ли да разбирам?

Не се глези. Разбира се, че не. Прочети правилата. Казах, че не мога да го считам за "обидно" в контекста за допълнително наказание в твой ущърб.

Всеки е толериран малко и повече за определени неща. Жалко, че пак е излязло и разчетено погрешно. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

О, не го знаех този жаргон. Значи на жаргон означава "гей". Е, няма лошо, то "гей" не е обидна дума, дори не е цензурирана във форума.

Защото има други думи, включващи:

епогей

гейзер

геймър

и тн.

Но ако се ползва за обида - счита се за обида. Зависи от контекста. Препоръчвам все пак да слагате *.

Сподели в други сайтове

Тоя форум и без да е продаден на Ема Очилатката е пълна скука. 
Преди какви скандали имаше, сега това е детска игра.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Ма добре къде е логиката той сам да говори за себе си в женски род, но другите да не могат. Явно се възприема като жена, или поне така се нарича. Не мога да те разбера!?

Логиката е, че всички си затваряхме очите за изрязяването им. Но не значи, че останалите трябва да нарушавате правилата. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Защото билият на 25 години през 2018, както и сега, реве за банове.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Явно ти е още по-скучно от скуката тук, щом си тук.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Скъпи, спомням си всички скандали - от това, че беше гадже с човек в компанията на Андреа (май танцьор), че после фейк го изкараха, че Инстаграма му се затри, защото имаше твърдения, че се представя за друг човек...
Всеки е свободен човек и мен @xroflx9 ме кефи, както и ти ме кефиш. Не разбрах за кво се дърпате.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Не млъкваш обаче Ако мелето разреши нямам абсолютно никакъв проблем да си снимам личната карта за да се види,че съм 99 набор.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, GriskoBeats каза:

Явно ти е още по-скучно от скуката тук, щом си тук.

Ок, затапка ниво 2-ри клас.

Току що, xroflx9 каза:

Не млъкваш обаче Ако мелето разреши нямам абсолютно никакъв проблем да си снимам личната карта за да се види,че съм 99 набор.

прати Дик пик, по вените ще гадаем възрастта ти. 😘 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Да, и сякаш ще снимаш твоята лична карта. Така ти вярваме на тебе, Андрю току-що припомни случките, в които те разкриха какви истории съчиняваш.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, GriskoBeats каза:

Може и да са писали. Аз чета основно, когато ме тагнат. 

Другото е мой пропуск. 

Както и да е,за мен темата е приключена. Ще ми дадеш някой малък бан,а от малки неща ми става тъпо😮‍💨 но е хубаво поне да пишете в темата за бановете.

Също така вчера те тагнах но не знам дали видя да пишеш на фена на Емануела или ми дай имейла му на лично да му пиша,че ми е скучно без скандали за Маноля и трябва да се занимавам с евтини провокации.

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Да, и сякаш ще снимаш твоята лична карта. Така ти вярваме на тебе, Андрю току-що припомни случките, в които те разкриха какви истории съчиняваш.

Така е,аз работя в МВР и имам на разположение всякакви лични карти🥹

Ама аз това кога съм го крил? Всеки който пишеше тогава тук си ги спомня тези неща. 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, xroflx9 каза:

Ти си Луна! 

IMG_7732.png

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, GriskoBeats каза:

Проблемът е, че ти си обещал друго на другиго :D @Stela да ти напомни.

Ааа, да, нека не се забравят такива обещания, но @pechenko е сериозен и съм сигурна, че ще си го изпълни. 😁

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Balkandji1 каза:

Защо ти е толкова важно дали лъже или не? 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, xroflx9 каза:

Прибра ли се от село? 

Ако искаш да знаеш бях в Дубай на гости при Цури Янева! 
Покани ме да мина един парцал на терасата понеже била много мръсна.

Обаче си дала всичките пари за клипа и нямаше Wifi!

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Ако искаш да знаеш бях в Дубай на гости при Цури Янева! 
Покани ме да мина един парцал на терасата понеже била много мръсна.

Обаче си дала всичките пари за клипа и нямаше Wifi!

Тук не е инстаграм,за да лъжеш!!! Пак си бил на село да прекопаваш градинки  и си нагъвал сарми 10 дена! Селянин!

Казаха ми че са ти направили магия да напуснеш форума!😭 Бая слаба е била,не е хванала декиш!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Тук не е инстаграм,за да лъжеш!!! Пак си бил на село да прекопаваш градинки  и си нагъвал сарми 10 дена! Селянин!

Казаха ми че са ти направили магия да напуснеш форума!😭 Бая слаба е била,не е хванала декиш!

Не е била за това. И не е била слаба, имаше влияние, потвърдено от висши сили. Виж го как лъже, че бил "забравил" да влиза. Така се забравя две седмици да не влезеш, при положение, че живееше тук.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Не е била за това. И не е била слаба, имаше влияние, потвърдено от висши сили. Виж го как лъже, че бил "забравил" да влиза. Така се забравя две седмици да не влезеш, при положение, че живееше тук.

“Висши сили” му били говорили

spacer.png

Абсолютно нищо ми няма, нито ми е имало - даже и настинка не ме е хващала. Изкарах си страхотно на празниците и изобщо не съм се сещал да вляза тук защото вече няма нищо интересно и е тотал щета положението.

Ти ако искаш ме кълни денонощно без да спиш, файда нулева. Виждам че в 6 сутринта си ми гледал профила - смятай за какво болестно състояние става въпрос.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Такива вълшебници правят фокуси само по околовръстното! Никаква магия не ме е хващала.

Просто ми беше станало скучно тук и покрай светския живот по празниците забравих да влизам. Чак днес ми е първи работен ден от годината и ме светна.
Така като гледам нищо не съм изпуснал де. Даже пикантериите от чалгата, които очаквах да са отразени тук никой не ги е качвал.

После се били оплаквали от нас, че спамим а те нищо не пишат. Да си четат дискусиите за Глория!

Най-важната клюка е че Емилия Цветкова купува форума! Спазарил съм да съм модератор и подготвям бан за всеки фен на Счета. Само А ще оставя понеже е фен и на Яни!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...