Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Кръстница Вълшебница много се е развилняла. Явно институциите почиват по празниците и са я пуснали зимна ваканция.

Ама да вземат да си я приберат - работен ден сме. Вече не знаеш какво ще срещнеш по улиците. То не са извънземни, то не е висш интелект.

Няма какво да чакам, бегом отивам до църквата за свещи и светена вода. Положението е много сериозно и от толкова черна магия ще вземе да ме подкара някое разтройство.

@GriskoBeats Нарича ме в женски род. Бан!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Никъде не е написал че става въпрос за теб:3fdb8960598fa63e:пак си въобразяваш че някой те коментира

Подразбира се от това, че е споменал извънземните и, че предните коментари са диалог с мен. Бан.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Нарича ме в женски род. Бан!

Кукле, къде съм ти казал името?

Аз си говоря свободни съчинения както ти най-много обичаш да правиш - взимам пример от теб. Мислех че това е тема за художествена литература!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Подразбира се от това, че е споменал извънземните и, че предните коментари са диалог с мен. Бан.

Само ти така си мислиш. Коментирахме на лично маг Ани и тъй като кутията ми се е напълнила ми е отговорил тук. Успокой се!

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Най-важната клюка е че Емилия Цветкова купува форума! Спазарил съм да съм модератор и подготвям бан за всеки фен на Счета. Само А ще оставя понеже е фен и на Яни!

Фейк Нюз! Кой ще дава пари за този онлайн бардак? Само ни залъгват да вдигнем трафика предизборно.

Даже ме поканиха да пея на изборната кампания пред скарата с кебапчета, но аз отказах защото ми е под нивото.

Сподели в други сайтове

Време е да разкрием на хората във форума, че аз и @xroflx9 сме вещици и правим магии!  
Който иска магия да ни пише на лично за ценоразпис. Приемаме всякакви методи за плащане без ваучери за храна.

А ако се интересувате от нашето портфолио, ето последния ни доволен клиент на който му сменихме пола само с 1 заклинание:

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Фейк Нюз! Кой ще дава пари за този онлайн бардак? Само ни залъгват да вдигнем трафика предизборно.

Новия ми тъпкач-Супер Саш🤪

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Време е да разкрием на хората във форума, че аз и @xroflx9 сме вещици и правим магии!  
Който иска магия да ни пише на лично за ценоразпис. Приемаме всякакви методи за плащане без ваучери за храна.

А ако се интересувате от нашето портфолио, ето последния ни доволен клиент на който му сменихме пола само с 1 заклинание:

spacer.png

Ние с фенгергана също го пробвахме и резултата е впечатляващ! Аз съм тази с бялото,тъй като исках да приличам на Андреа🫠

От 2.01.2025 г. от 21:13, xroflx9 каза:

Пускам снимка от новогодишното ни парти с @fengergana 

A9998907-308-A-48-A1-8388-5-A9-E4042-D8-

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Видях че сте ме наспамили и избягах през вратата!

IMG-1495.jpg

Защото те обичаме! 😘Нямаше те известно време и ето на, заплашва ни апокалипсис в лелчески облик!

Явно наистина си силна вещица, щом без тебе веднага идва лошото :D 

Сподели в други сайтове

@xroflx9 @fengergana @Emanuela.Carey - поне 5 човека от месец насам непрекъснато се оплакват от вашите боцкания, залитания, сношения, "пппедрастия", цитирам. Оставихме ви да си ги въртите тези празнословия в Чат мания. ОК.  И пак спамите в грешната тема от време на време.

Някой от вас е писал "ние раздвижихме форума". Какво сте раздвижили? 20 страници нонсенс, 20 страници излишен спам. По-добре 2 страници, отколкото 20 страници с вашите излияния. И след това 10 страници скрити коментари. Това ли ви е приносът? Преди години казах и на @Balkandji1 - който и да не влиза във форума - той ще си върви. Толкова хора не са активни от години - форумът го има. 

Добре, писахте си в женски род. Приехме го. Обаче вчера беше върхът, когато @xroflx9 поиска бан, че някой му говорел в женски род. А на всичкото отгоре знаеше, че е забранено в правилата. Иначе големи претенции кой бил или не бил наказан. 

И днес не се спряхте със заяжданията. Тук няма място за лични нападки. Ако искате си организирайте фейсбук група, инстаграм тунел, Тикток лайв и тн. и там си ги обсъждайте, обиждайте и тн. 

Вчера ви дадох шанс да се спрете. Ваш избор. @Emanuela.Carey продължавай да даваш иконки. Само това ти остава.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Blueberry каза:

Емилия Вълева-Башур купува форума ли?

Дано. Всяка Емилия е подходяща:

- Цветкова

- Башур

- Стоянова

най-добре трите на партия 😍

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Цитат

Това е едно от малкото уеб пространства на български, където няма значителна дискриминация срещу ЛГБТ+ общността, въпреки че не е перфектно - все още се срещат шегички срещу транс хора, например. Искаше ми се да задържим тази репутация, защото го отчитам като позитив, при положение какви неща съм чел из Фейсбук коментари например. Не исках това да се прехвърля и тук. Може би грешката ми беше че стигнах по-далеч отколкото трябваше. 

Като споменах това, вижте какви ги върши чичо Марк напоследък.

MASHABLE.COM

The tech giant overhauled Facebook, Instagram, and Threads' Hateful Conduct policy to be much more permissive.

💀

Сподели в други сайтове

Долна лъжа и инсинуация е, че @fengergana & @xroflx9 са с бан!
С Пашата на Малдивите са:
image.png.aad011d3c91f65f154cb7c6c2d7b3777.png

Сподели в други сайтове

WWW.PLOVDIV24.BG

Ще ви разкажем за един буквално изчезващ български град с призива "Гледайте Плевен и мислете за Бълг...

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Долна лъжа и инсинуация е, че @fengergana & @xroflx9 са с бан!
С Пашата на Малдивите са:
image.png.aad011d3c91f65f154cb7c6c2d7b3777.png

аз не бях с бан, пощаден съм,но дано не и от Пашата!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...