Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 54 минути, fengergana каза: да, тази вечер е полетът ни и с @xroflx9 Полетът ви за България? Много бързо са ви изгонили, пак сте внасяли смут в национален ефир! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Когато решим да прецакаме някого! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 С хоризонт за „пълен управленски мандат“: Ето какво съдържа споразумението между ГЕРБ, БСП и ИТН - bTV Новините BTVNOVINITE.BG С ДПС на Ахмед Доган е подписано отделно приложение за подкрепа Колко време му давате на това правителство? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 10 часа , Fast каза: С хоризонт за „пълен управленски мандат“: Ето какво съдържа споразумението между ГЕРБ, БСП и ИТН - bTV Новините BTVNOVINITE.BG С ДПС на Ахмед Доган е подписано отделно приложение за подкрепа Колко време му давате на това правителство? 20 години. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 52 минути, asylum каза: 20 години. Малко са. След колко години цирк, пак Боце, пак БСП и пак Доган. А да, и БКП (корви) на Трифи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 11 часа , Fast каза: С хоризонт за „пълен управленски мандат“: Ето какво съдържа споразумението между ГЕРБ, БСП и ИТН - bTV Новините BTVNOVINITE.BG С ДПС на Ахмед Доган е подписано отделно приложение за подкрепа Колко време му давате на това правителство? Шиши обаче е много надъхан от известно време и не спира да повтаря как на следващи избори той ще спечели Делян Пеевски: Съвсем скоро ще дойда да управлявам - България - Vesti.bg WWW.VESTI.BG Нашата партия – ДПС и ПГ на „ДПС-Ново начало“, ще работи за хората. Какво зна... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 6 минути, Just_Me каза: Шиши обаче е много надъхан от известно време и не спира да повтаря как на следващи избори той ще спечели Делян Пеевски: Съвсем скоро ще дойда да управлявам - България - Vesti.bg WWW.VESTI.BG Нашата партия – ДПС и ПГ на „ДПС-Ново начало“, ще работи за хората. Какво зна... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg Че той вече спечели. Двете ДПС с горе долу същия брой гласове от последния тираж взеха двойно повече дупетатски места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 2 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Хайст 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 @xroflx9 Кукле, заклахте ли прасето? @fengergana ми изпрати тази твоя снимка от село и нещо си се запуснала! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: @xroflx9 Кукле, заклахте ли прасето? @fengergana ми изпрати тази твоя снимка от село и нещо си се запуснала! Моя тъпкач ме заведе в Дубай да пера Шанелите на Цуци Янева!!! А и нека не се лъжем подобни селски активности са по твой вкус. Пеевски не спира да ми звъни,така че вече ми викайте Магнитска!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 24 минути, xroflx9 каза: Моя тъпкач ме заведе в Дубай да пера Шанелите на Цуци Янева!!! А и нека не се лъжем подобни селски активности са по твой вкус. Пеевски не спира да ми звъни,така че вече ми викайте Магнитска!!! Аз бях в Цурини преди няколко седмици и всичко изпрах на ръка! Само си отчела дейност по самолетите! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Аз бях в Цурини преди няколко седмици и всичко изпрах на ръка! Само си отчела дейност по самолетите! Знам!! Лично Цуци ми каза че са й изчезнали бижута и версачета след твоето посещение!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 6 минути, xroflx9 каза: Знам!! Лично Цуци ми каза че са й изчезнали бижута и версачета след твоето посещение!! Нямам представа къде са изчезнали 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 @fengergana добре ли си, скъпи? Има репортаж, че са те били... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana добре ли си, скъпи? Има репортаж, че са те били... старо е! тези 2 кренвирша си ги бях сложил за хелоуин като бях Мария 2008 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 часа , fengergana каза: разпраща се гол в инстаграм на мускулести мъже,има го качен и в туитър Да,мило,така е,но нека не се лъжем,че и ти го правиш😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 7 минути, fengergana каза: мами не е мръднала визуално за 23 години,само психически!!! Кралица! мило,във Варна съм, пълен ми е графика!!! Коте,Варна е моя град!! Пак ни създаваш баджанаци 😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, xroflx9 каза: Коте,Варна е моя град!! Пак ни създаваш баджанаци 😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 @Balkandji1 Няколко важни уточнения: 1. Уили наруши правилата, факт. По тази причина има предупреждение за сваляне на правата. Но никой не е длъжен да ти се отчита, защото ти си най-големият нарушител тук. 2. Няма любимци. Всички, които са получили наказание са следствие на системни нарушения, а не на единични случаи. 3. Ако трябваше да спазваме Правилата дословно - ти никога повече нямаше да можеш да пишеш. Твоето нормално поведение трае точно 2 седмици, след което караш наред с обиди и кълнежи. Така че ти си най-толерираният потребител. И да, всички модератори са гласували да ти се постави перманентен. Същата тази "въртиопашка" ти спасява крехкото присъствие тук. Но и моето търпение вече се изчерпи. Значи когато изсипеш килограми омраза и гнусотии не е проблем, но когато някой ти е споменал годините - у а у! А, и да, дразниш се на женския род, а тази вечер го направи и ти. Разбира се, факт е, че Уили наруши правилата, но пък ти си го правил стотици пъти и твоята дума, по отношение на Правилата, струва точно НУЛА. Няма как да очакваш уважение, отговори, обяснения, когато ти не си коректен и на първо място ЧОВЕК. Това мога да ти кажа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 6 минути, Balkandji1 каза: Аз мога да ти кажа, че според действащите правила на форума нарушението на Уили е за бан, а не за предупреждение за сваляне на правата. Бога ми, какво е това наказание - предупреждение? Тоест нищо. Друг за същата изцепка би получил бан, но Уили просто получава едно предупреждение. Не е честно. И как отново извърташ - "когато ми споменал годините"!!! Той не ми е споменал годините, а използва знанието си за тях, за да ме уязви, че съм "дърт". Тотално неприемливо от модератор и понеже той преди всичко е потребител, а не модератор, точно поради тази причина трябваше да има ефективно действащо наказание, а не просто предупреждение. С какво е по-специален от другите този наглец? Както и да е, не ме касае, че не пиша тук. Намерих други форуми, в които си запълвам свободното време, а да отбележе, че откакто пиша там, вече съм им вдигнал активността. А тук едвам ще докарате по 2 страници на ден в скандалите този месец. Не си спазваш правилата сам и губиш потребители. А тези модераторчета, които толкова много искали да имам перманентен бан (УАУ), защо след това търчат подир мен да ми лайкват коментарите. Смятай за каква пасмина става въпрос. Хайде, чао. Не нямаше да получи бан дори с това провинение. То се равнява на 2 точки, които не са достатъчни дори за 3 дни без да пише. Но виж за твоите обиди, които са системни, от години, какво наказание да поставим? Няма защо да се занимавам повече. Ти не вникваш така или иначе. Свободен си да пишеш където си щеш. Не очаквай да те връщам, да те моля и т.н. Това приключи преди 2-3 години. Достатъчно е, че не си баннат. Хайде, чао. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Като мъже са много по, по, поооо 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.