Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

преди 16 часа , FikLena каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

102K likes, 381 comments - zoifish on November 1, 2024: "💉💉💉".

аз, @fengergana & @xroflx9 преди да отидем да простотурвами в Дубай.

Сподели в други сайтове

Туй п*ди живо ли е още бе, не го ли осъдиха бая хора от естрадата 🤣 Отдясно е снимка от Инстаграма му, бил е при Гала тия дни, а отляво е как си изглежда 😆

20250211_204055_50.jpg

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

@fengergana и @xroflx9 като ги изхвърлят от EXE за непристойно поведение:

IMG-2630.jpg

В тая наркоманска комуна никога не съм и не бих влязла. Иначе имат много яки бармани,но жалко за мен.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Аз като @fengergana и @Emanuela.Carey ми кажат колко харчат за Гучита и Шанели

650-AA10-C-D636-4-CCD-8-C62-243-E76-E790

Ние на село си се обличаме в Шанел като ринем на прасетата!

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, fengergana каза:

аз пък знам,че преди се е думкал с едно сладурче от Пловдив

Пловдив е много смотан град,но е пълен с красиви мъже!!!

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, xroflx9 каза:

@fengergana мило,тая година са вкарали хубави мъже в Един за друг!!! Ясно е че ще разбия нечие семейство

кой ти хареса,мило?

На Залия мъжът е голям темерут, но май ме привлича някак!!! Този от Варна ми циганее. Леля Здравка и дядото не ги коментирам. Този русия ми прилича на онзи Балан визуално.

А този, дето е с двете деца тенисиста, съм сигурна,че съм го виждал някъде или преди да се ожени е вършеел в съобщенията ми!!! Не успях да му намеря профила,само семейният им е тагнат,но жена му е много противна и властна. Сигурно е строга господарка,каквато мога да бъда и аз!!!

Сподели в други сайтове

Току що, fengergana каза:

кой ти хареса,мило?

На Залия мъжът е голям темерут, но май ме привлича някак!!! Този от Варна ми циганее. Леля Здравка и дядото не ги коментирам. Този русия ми прилича на онзи Балан визуално.

А този, дето е с трите деца, съм сигурна,че съм го виждал някъде или преди да се ожени е вършеел в съобщенията ми!!! Не успях да му намеря профила,само семейният им е тагнат,но жена му е много противна и властна. Сигурно е строга господарка,каквато мога да бъда и аз!!!

Не съм го гледала още,само им разгледах страницата,но този на Залия и Антонио са 10/10!!

Оф,тоя русия и жена му от няколко години драпат да са известни,много са противни,но имат няколко лъвчета за семейни приятели. Първите 1-2 минути са само за плакнене на окото!!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Не съм го гледала още,само им разгледах страницата,но този на Залия и Антонио са 10/10!!

Оф,тоя русия и жена му от няколко години драпат да са известни,много са противни,но имат няколко лъвчета за семейни приятели. Първите 1-2 минути са само за плакнене на окото!!

искам всеки ден да е така у нас както в първите 2 минути!!!

Иначе да, за Антонио говорех. Не мога да се сетя от къде го познавам/знам. Явно си е изтрил личния профил.

На Залия ми е много флегматичен,отделно и геймър, но бих се дала!!!!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, fengergana каза:

искам всеки ден да е така у нас както в първите 2 минути!!!

Иначе да, за Антонио говорех. Не мога да се сетя от къде го познавам/знам. Явно си е изтрил личния профил.

На Залия ми е много флегматичен,отделно и геймър, но бих се дала!!!!

Ама този Антонио верно имат общ семеен профил в инстаграм😂😭. Тук мирише на много тежък чехъл!! Но напълно разбираемо като гледам какъв морж е жена му. Съдбата на такива домакини оттук насетне е само да върти манджи и да пере чорапи!! Добре че сме ние,за да спасим момчето. Иначе и на мен ми е познат,но не мисля че ми е писал!!

Зависи от геймъра,някои са противни,на други бих позволила да си изкарат гнева върху мен ако загубят игра!!!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Ама този Антонио верно имат общ семеен профил в инстаграм😂😭. Тук мирише на много тежък чехъл!! Но напълно разбираемо като гледам какъв морж е жена му. Съдбата на такива домакини оттук насетне е само да върти манджи и да пере чорапи!! Добре че сме ние,за да спасим момчето. Иначе и на мен ми е познат,но не мисля че ми е писал!!

Зависи от геймъра,някои са противни,на други бих позволила да си изкарат гнева върху мен ако загубят игра!!!

Аз ще се постарая постоянно да дърпам щепсела на компютъра,за да чупи покъщнината с мен!!!

На 1000% съм сигурен,че преди да се ожени съм го имал във фейсбук и е от нашите. Заедно са от 6 години,а той сладурчето за неговите 34 прилича на 24. Така че е възможно 2018-2019 да сме си писали,но явно вещицата му е изтрила профилите.

Сподели в други сайтове

уникално сладурче,все едно с майка си

иначе жената на Здравко Мандаджиев през цялото време явно искаше всички да разберат,че той е мека китка. Тя работила в сервиз за коли,той нищо не разбирал, в гардеробът имало само негови дрехи,той бил по-суетен. Личи си че тя е мъжа в семейството.

Екранна снимка 2025-02-14 144211.jpg

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, fengergana каза:

Аз ще се постарая постоянно да дърпам щепсела на компютъра,за да чупи покъщнината с мен!!!

На 1000% съм сигурен,че преди да се ожени съм го имал във фейсбук и е от нашите. Заедно са от 6 години,а той сладурчето за неговите 34 прилича на 24. Така че е възможно 2018-2019 да сме си писали,но явно вещицата му е изтрила профилите.

На мен май ми е познат,защото преди много години се забивах с момче,което приличаше на него (поне тогава),но май се казваше Станимир или нещо подобно,така че не е същия!! Надявам се да разгадеш мистерията,за да го спасим!!

преди 5 минути, fengergana каза:

аз от предните сезони бях влюбена в Пресолски, Иван-Асен и в мъжа на тази дето сега е с Рачков!!!

Кой беше Иван Асен? Да не беше с една милфка? Аз от миналия сезон съм влюбена в Светослав!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

На мен май ми е познат,защото преди много години се забивах с момче,което приличаше на него (поне тогава),но май се казваше Станимир или нещо подобно,така че не е същия!! Надявам се да разгадеш мистерията,за да го спасим!!

Кой беше Иван Асен? Да не беше с една милфка? Аз от миналия сезон съм влюбена в Светослав!!

ох,да! Искам всички изброени тази вечер у нас да отпразнуваме!!!

Нищо чудно този морж да е сменила и името му,за да изтрие миналото му и вече от Станимир да е Антонио!!!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, fengergana каза:

ох,да! Искам всички изброени тази вечер у нас да отпразнуваме!!!

Нищо чудно този морж да е сменила и името му,за да изтрие миналото му и вече от Станимир да е Антонио!!!

Той беше и брокер май. Евтина съм още от малка!!! Плащам си апартаментите в натура!!

Надявам се днес да влязат още котенца,за да гледам с интерес!

Това пожелание ми е лично от @Emanuela.Carey 

Spoiler

F1-F9-A177-8416-4767-AB89-8-A21-FF99318-

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Това пожелание ми е лично от @Emanuela.Carey 

Свий скритото съдържание

F1-F9-A177-8416-4767-AB89-8-A21-FF99318-

Аз не използвам такива цинизми! Не ми отива на интелекта и нивото!

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Аз не използвам такива цинизми! Не ми отива на интелекта и нивото!

Не се прави,много добре знам че прякора ти е “слънцето” щото огряваш някоклко квартала!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...