Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 31 минути, xroflx9 каза: Не се прави,много добре знам че прякора ти е “слънцето” щото огряваш някоклко квартала!!! Пуснах ти дело за клевета и оронване на престижа! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @fengergana и @xroflx9 когато станат баджаначки за пореден път 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 5 минути, Karma93 каза: @fengergana и @xroflx9 когато станат баджаначки за пореден път Ние сме свикнали и не се караме за мъже 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Току що, xroflx9 каза: Ние сме свикнали и не се караме за мъже След 35-я ви е претръпнало вече? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 14 минути, Karma93 каза: След 35-я ви е претръпнало вече? 53* 🫠свиква се 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 5 часа , fengergana каза: уникално сладурче,все едно с майка си иначе жената на Здравко Мандаджиев през цялото време явно искаше всички да разберат,че той е мека китка. Тя работила в сервиз за коли,той нищо не разбирал, в гардеробът имало само негови дрехи,той бил по-суетен. Личи си че тя е мъжа в семейството. Котенце е, а тая прилича на класната му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Аз на 14.02. krislenaa (@krislenakrilena) • Instagram video WWW.INSTAGRAM.COM 15 likes, 0 comments - krislenakrilena on November 9, 2020: "Karantina". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 @fengergana леле,Антонио много тънки и слаби крака имал. Дали ще ни смогне?😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 25 минути, xroflx9 каза: @fengergana леле,Антонио много тънки и слаби крака имал. Дали ще ни смогне?😛 мило, нашите ще стоят на раменете му!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 10 минути, fengergana каза: мило, нашите ще стоят на раменете му!!! Тая жена му ходила на фитнес 3 пъти седмично,а като й гледам разплутите сиси и двойната гуша май е влязла във фитнеса само за визитката!!! А леля Здравка май иска да я мачкат всички мъже във вилата!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 2 минути, xroflx9 каза: Тая жена му ходила на фитнес 3 пъти седмично,а като й гледам разплутите сиси и двойната гуша май е влязла във фитнеса само за визитката!!! А леля Здравка май иска да я мачкат всички мъже във вилата!! не съм гледал още втори епизод,но са влезли още котенца. БГ мама биха казали,че жена му изглежда така,защото е родила три деца,но той тогава защо е топ котенце,след като е направил три деца??!!! с него сме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 9 минути, fengergana каза: не съм гледал още втори епизод,но са влезли още котенца. БГ мама биха казали,че жена му изглежда така,защото е родила три деца,но той тогава защо е топ котенце,след като е направил три деца??!!! с него сме И аз не съм,но като гледах в страницата на предаването никой не ми хареса,така или иначе Антонио и гаджето на Залия ми стигат да плакна окото!!! Женска солидарност и оправдания защо прилича на ритана зелка! Аз доколкото разбрах не работи,а е с едното дете по цял ден. Голяма грешка,че не си пази хубавия мъж у тях,а го показва в национален ефир на хиени като нас!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 @fengergana гледам това татенце сега и веднага се сетих,че е по твой вкус!!! ЕДИН ЗА ДРУГ | OFFICIAL (@edin.za.drug.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 665 likes, 10 comments - edin.za.drug.official on February 14, 2025: "🤭 Спонтанността е основополагаща част на връзката между Моника и Алек. ✨... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 @fengergana @xroflx9 Ако още веднъж се карате по време на работа . Ще ви уволня!!! 702 хил. гледания · 8,1 хил. реакции | Pleasant and sunny are the... WWW.FACEBOOK.COM Pleasant and sunny are the last working days of the passing year. In Veliko Tarnovo, Bulgaria the workers demonstrate team spirit and collegiality. How... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 @Emanuela.Carey какво ти се е случило? Изглеждаш плашещо!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 14 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey какво ти се е случило? Изглеждаш плашещо!!! Още не ми е слегнал хиалурона! До утре сутринта ще съм топ. А ти като пускаш лайв си слагай сутиен и се загащвай! Повлекана такава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Още не ми е слегнал хиалурона! До утре сутринта ще съм топ. А ти като пускаш лайв си слагай сутиен и се загащвай! Повлекана такава. Предпочитам нищо да не ме стяга! Като ти пречи не ми гледай лайва,но от злоба и завист всяка вечер ме гледаш и кълнеш!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Още не ми е слегнал хиалурона! До утре сутринта ще съм топ. А ти като пускаш лайв си слагай сутиен и се загащвай! Повлекана такава. Гергана ли е това, НОГО Е СЕ кСССИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 От днес имам вече албума на Лиъм. Чаках го почти месец албума да пристигне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Исмаил е в момента на лайф в Тик Ток. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Халваджиян видя къде е парата и избърза да пусне дата и билети за финала 😂 А дори не е ясно кой ще участва 😆 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 8 часа , Just_Me каза: Халваджиян видя къде е парата и избърза да пусне дата и билети за финала 😂 А дори не е ясно кой ще участва 😆 Според мен ще е последен сезон за предаването. Участници ще са Мила Роберт,Роксана,Торино и Пашата, Иван на Андрей.. Роднините на Роксана и Халвата са достатъчни да напълнят стадиона 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 32 минути, fengergana каза: Според мен ще е последен сезон за предаването. Участници ще са Мила Роберт,Роксана,Торино и Пашата, Иван на Андрей.. Роднините на Роксана и Халвата са достатъчни да напълнят стадиона Потната е навсякъде, дейба! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 19 часа , Just_Me каза: Халваджиян видя къде е парата и избърза да пусне дата и билети за финала 😂 А дори не е ясно кой ще участва 😆 Все едно има няква същствена разлика когато перуките и песните са едни и същи вече коя петилетка стана. преди 9 часа , asylum каза: Потната е навсякъде, дейба! Те тия парцали по-потни сигурно няма как да станат 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.