Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, fengergana каза:

@xroflx9

мило,нашето котенце и вещицата ги натириха от Един за друг. Да се чакаме пред тях?🤤

Коте,без спойлери!!! Развали ми изненадата. Иначе още утре ще протестирам гола на центъра на Петърч!!! Очаквах,че дъртите ще си тръгнат първи,а сега няма да има на кой да се любувам.

Сподели в други сайтове

@fengergana душа,забележи как в семейния профил на вещицата и Тони почти е нямало снимки и изведнъж към средата на януари тюлена е наспамил с 173727372 публикации. Явно тогава са разбрали че ще участват и го е накарала да си изтрие личните профили,за да го предпази от хиени като нас😫 Сигурно е очаквала да се задържат по-дълго в предаването,за да гради инфлуенсърска кариера,доста лицемерно предвид факта,че отглежда децата си без телефони,компютри и телевизори. Нещастница!!!

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fengergana каза:

искам и мен да се опита да ме оплоди!!!

ужасна жена

Искам да съм колата му,за да влиза в мен всеки ден по няколко пъти!!! Трябва да намеря къщата му в Петърч!!

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Май пак е бременна. Напълни гетата в Англия с ромалета.

Не е! Каза че Райан ако бил момиче щяла да го кръсти Роксана. Онзи ден празнуваха РД на Надя 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , xroflx9 каза:

@fengergana мило,кои са ти любимите двойки от Един за друг?

след отпадането на любовника ни,ще точа лиги по мъжа на Залия и Дани от Пловдив

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, fengergana каза:

след отпадането на любовника ни,ще точа лиги по мъжа на Залия и Дани от Пловдив

Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти.

Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут.

Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!!

65-FFD54-B-9-F79-46-F7-A73-E-8-E439-CE66 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти.

Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут.

Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!!

65-FFD54-B-9-F79-46-F7-A73-E-8-E439-CE66 

да,голям темерут е и с доста заспал поглед, но усещам че в леглото може да ме счупи!!!

Антонио ще го яхам като на родео!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

да,голям темерут е и с доста заспал поглед, но усещам че в леглото може да ме счупи!!!

Антонио ще го яхам като на родео!!!

Бягай далеч  от ИТ-та,мила, освен темерути са и стиснати!!! 

Тайно се надявам да ги върнат след време,затова няма да спирам да го гледам!!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Бягай далеч  от ИТ-та,мила, освен темерути са и стиснати!!! 

Тайно се надявам да ги върнат след време,затова няма да спирам да го гледам!!

тази не бих я търпяла, брадавицата й ми излиза на 5D от телевизора!!! аз ще вляза с него,а той в мен!!!

а странно ми е като има камери в спалните,дали се тряскат там или само в банята

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

тази не бих я търпяла, брадавицата й ми излиза на 5D от телевизора!!! аз ще вляза с него,а той в мен!!!

а странно ми е като има камери в спалните,дали се тряскат там или само в банята

А аз ще го чакам в двора на вилата,за да се отъркаляме в снега!!!

ами аз като гледах играта с въпросите те повечето и в реалния живот го правят 1 път в месеца🫠. Иначе някоя от двойките уж го били правили

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

А аз ще го чакам в двора на вилата,за да се отъркаляме в снега!!!

ами аз като гледах играта с въпросите те повечето и в реалния живот го правят 1 път в месеца🫠. Иначе някоя от двойките уж го били правили

на нас не ни е проблем да го правим пред камери, все пак съм дългогодишна броудкастърка в платените сайтове за кам шоу!!!🤪

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , fengergana каза:

на нас не ни е проблем да го правим пред камери, все пак съм дългогодишна броудкастърка в платените сайтове за кам шоу!!!🤪

Ти разбра ли откъде ти е познат Антонио? Аз не можах да спя от яд,че няма личен профил затова се разтърсих и намерих само това:

6518221-C-C28-C-4789-98-DD-488000-FA834-
Всичко възможно му и заключила тая,дори снимка в лице няма. Злобна жена!!! Сякаш не заслужавам и на мен да  направи 3 деца!!!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Ти разбра ли откъде ти е познат Антонио? Аз не можах да спя от яд,че няма личен профил затова се разтърсих и намерих само това:

6518221-C-C28-C-4789-98-DD-488000-FA834-
Всичко възможно му и заключила тая,дори снимка в лице няма. Злобна жена!!! Сякаш не заслужавам и на мен да  направи 3 деца!!!

не,мило

но трябва да направим експедиция до Петърч, за да го отвлечем!!! Сигурно го гледа на тавана, а това до го покаже по ТВ за 2 дни,защото й е било план да отпаднат първи, му е било подарък, че я е изтряскал три пъти!!! проклета вещица! 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , fengergana каза:

не,мило

но трябва да направим експедиция до Петърч, за да го отвлечем!!! Сигурно го гледа на тавана, а това до го покаже по ТВ за 2 дни,защото й е било план да отпаднат първи, му е било подарък, че я е изтряскал три пъти!!! проклета вещица! 

Няма да се изненадам вещицата да е минирала двора около къщата!!Аз от това,което гледах в подкаста тя дори не му позволява да говори!!! Ужасна жена!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...