Emanuela.Carey Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 26 минути, xroflx9 каза: Затова ще съсипя твоето! Давай! Вземи ми всичките чавета! И без това вече не ми дават детски защото не ходят на училище! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Давай! Вземи ми всичките чавета! И без това вече не ми дават детски защото не ходят на училище! 6 деца?? Божееее.. нека,нека тъпите европейски държави да продължават да дават ей така лесно соц.помощи.. След 5-7 год.партии като Алтернатива за Германия ще управляват. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 най-сетне се престраших да направя face reveal!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 40 минути, fengergana каза: най-сетне се престраших да направя face reveal!!! Супер си мила!! Ето ме и мен от скорошната ми екскурзия тук е малко преди да се качим на самолета за Дубай!!! Spoiler 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 23 минути, xroflx9 каза: Супер си мила!! Ето ме и мен от скорошната ми екскурзия тук е малко преди да се качим на самолета за Дубай!!! Покажи скрито съдържание Малко си излязла като ромка ❤️ 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 34 минути, xroflx9 каза: Супер си мила!! Ето ме и мен от скорошната ми екскурзия тук е малко преди да се качим на самолета за Дубай!!! Свий скритото съдържание пише се ексКУРзия,мило, винаги се подчертава поводът за пътуването!!!🤪 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Кой мускул му тренира? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Кой мускул му тренира? @fengergana да каже. Той е доайен в хоризонталните тренировки 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 58 минути, xroflx9 каза: @fengergana да каже. Той е доайен в хоризонталните тренировки в тикток постоянно ми излизат фитнес треньори и вече съм записана в 10 различни фитнеса по 1 тренировка,за да си избера кой най-много ще ме натегне!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 6 минути, fengergana каза: в тикток постоянно ми излизат фитнес треньори и вече съм записана в 10 различни фитнеса по 1 тренировка,за да си избера кой най-много ще ме натегне!!! Не съм оставала впечатлена от приключенията ми с фитнес треньори и подобни фитнесджии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 4 минути, xroflx9 каза: Не съм оставала впечатлена от приключенията ми с фитнес треньори и подобни фитнесджии! мило,много бързо забрави мъжа на Ванеса от ББ!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 29 минути, fengergana каза: мило,много бързо забрави мъжа на Ванеса от ББ!!! Вярно мило,ама толкова мъже как да ги помня . Знаеш ли че бил 99 набор? Аз се шокирах!!! Мислех че е по-голям. Занимаваха се наскоро с една приятелка 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 @Emanuela.Carey 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 29 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey Утре в Преди Обед ще разкажа цялата истина! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 57 минути, Emanuela.Carey каза: Утре в Преди Обед ще разкажа цялата истина! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 9 минути, xroflx9 каза: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Какво ми реактвате само с черепи ман гасарки @Emanuela.Carey @xroflx9 ??? Яд ви е,че съм любимка на модераторите и не съм мютвана или че това съм аз??? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 1 час , fengergana каза: Какво ми реактвате само с черепи ман гасарки @Emanuela.Carey @xroflx9 ??? Яд ви е,че съм любимка на модераторите и не съм мютвана или че това съм аз??? Пак ли си правила добрини в храстите,че си толкова рошава??? не е нужно до ме следиш мило,в Петърч съм😜 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 9 часа , fengergana каза: Какво ми реактвате само с черепи ман гасарки @Emanuela.Carey @xroflx9 ??? Яд ви е,че съм любимка на модераторите и не съм мютвана или че това съм аз??? Върви обслужвай бензиностанциите и не се заяждай с нас! Така изглеждаш без филтри: 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Върви обслужвай бензиностанциите и не се заяждай с нас! Така изглеждаш без филтри: мила, колкото е налято в мен, толкова няма по бензиностанциите!!! И да, в София харесват вафли в косата, за това като дойда си правя!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 39 минути, fengergana каза: мила, колкото е налято в мен, толкова няма по бензиностанциите!!! И да, в София харесват вафли в косата, за това като дойда си правя!!! Утре ще те разкрия в национален ефир! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 @Emanuela.Carey защо си откраднала на Кристиана сините лещи??? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 1 час , xroflx9 каза: @Emanuela.Carey защо си откраднала на Кристиана сините лещи??? 23 сантиметра, а с лещите на Гущера Кристиана и брадата на Козел. Хаховица . 😁😁😁😁😁😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.