Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

преди 6 минути, Jake каза:

Не пия алкохол... но ям много, но поне не ми се лепи толкова :Д Да, обичам да съм сред хора и като остана сам се депресирам яко.  Опитах да пътувам сам и беше ужасно.. :Д 

Екстроверт - обратното на мен. Аз се чувствам най-добре в собествената си компания. Доста хора се е случвало да ми се сърдят за това и да го определят като егоистично, но това са просто някакви впечатления. Аз не мисля така.
А и аз не пия алкохол, а вече от 1 година и цигарите спрях - нещо което мислих, че е НЕВЪЗМОЖНО при мен :D Аз сладко където повече ядях, защото обичам.... но каквото и да ям - право черво без да пия чайовете на Татяна😄 
Не бих се наел да пътувам сам, но още от малък съм обичал да си играя сам и нямам проблем с това...... даже съм гонил другите и съм ги биел за да не ме закачат по думите на нашите. :D  Много често се случва да си изключвам телефона, защото не обичам никой да ме занимава.... :D За хората е странно, но аз съм така даже и към най-любимите си хора... 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Екстроверт - обратното на мен. Аз се чувствам най-добре в собествената си компания. Доста хора се е случвало да ми се сърдят за това и да го определят като егоистично, но това са просто някакви впечатления. Аз не мисля така.
А и аз не пия алкохол, а вече от 1 година и цигарите спрях - нещо което мислих, че е НЕВЪЗМОЖНО при мен :D Аз сладко където повече ядях, защото обичам.... но каквото и да ям - право черво без да пия чайовете на Татяна😄 
Не бих се наел да пътувам сам, но още от малък съм обичал да си играя сам и нямам проблем с това...... даже съм гонил другите и съм ги биел за да не ме закачат по думите на нашите. :D  Много често се случва да си изключвам телефона, защото не обичам никой да ме занимава.... :D За хората е странно, но аз съм така даже и към най-любимите си хора... 

Мислех, че чисто сексално ще е забавно да путуваш сам хахаха, ами не е . 😄

Да, екстроверт съм, но в граници. Цял ден сдухан и щом изляза сред познати, не млъквам и веднага живвам. Тотално различен съм сред хора. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Да, екстроверт съм, но в граници. Цял ден сдухан и щом изляза сред познати, не млъквам и веднага живвам. Тотално различен съм сред хора. 

И аз често съм така. Някак си успявм да не си показвам депресиите пред хората, а даже обратното, супер позитивна енергия почвам да пускам и все едно нищо ми няма. Това е хубаво, защото човек се разсейва от негативното и успява да позабрави кофти нещата. Пък и хората са различни, не всеки ще иска да ни търпи в лошо настроение, а някои биха се и зарадвали да видят, че ти е зле. Затова депресиите са предимно самостоятелно състояние 😁

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

С любим човек е най-яко да пътуваш, но само ако не ти къса нервите :D 
А, то и аз понякога се депресирам. Мисля, че всички имаме такива моменти, но хората не говорят много за това. Покрай празниците признавам, че и на мен ми се е случвало.... Особено когато загубиш някой наистина близък човек само ти е до празници.....  нормално. Просто си пусни готина музика, поговори или попиши с някой, ако имаш нужда и може би ще ти стане по-добре. То всичко е до настроение.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

И аз често съм така. Някак си успявм да не си показвам депресиите пред хората, а даже обратното, супер позитивна енергия почвам да пускам и все едно нищо ми няма. Това е хубаво, защото човек се разсейва от негативното и успява да позабрави кофти нещата. Пък и хората са различни, не всеки ще иска да ни търпи в лошо настроение, а някои биха се и зарадвали да видят, че ти е зле. Затова депресиите са предимно самостоятелно състояние 😁

Аз откакто се случи това преди няколко години и много често си изпускам нервите и емоциите.... и за това гледам много да не говоря, защото ако съм в кофти настроение всеки ще го разбере.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

Аз откакто се случи това преди няколко години и много често си изпускам нервите и емоциите.... и за това гледам много да не говоря, защото ако съм в кофти настроение всеки ще го разбере.

Затова и казвам, че е най-добре някои неща човек да си ги изживее сам. Иначе празниците понякога са доста криворазбрани. Примерно сега цялото това пазаруване и претрупани маси, сякаш след това храна и сбирки няма да има... Някаква прекомерна еуфория се създава. Всеки се сеща, че има близки и се събират, а преди това може да не си ги потърсвал дълго време. Избиват се да отидат на църква защото е празник, а до преди това може цяла година да не си отправил и една молитва към Бог и всякакви такива неща. В такива дни се сещаме да сме добри, благородни и вярващи, а истината е, че или сме такива през цялата година или всичко друго е фалш. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Затова и казвам, че е най-добре някои неща човек да си ги изживее сам. Иначе празниците понякога са доста криворазбрани. Примерно сега цялото това пазаруване и претрупани маси, сякаш след това храна и сбирки няма да има... Някаква прекомерна еуфория се създава. Всеки се сеща, че има близки и се събират, а преди това може да не си ги потърсвал дълго време. Избиват се да отидат на църква защото е празник, а до преди това може цяла година да не си отправил и една молитва към Бог и всякакви такива неща. В такива дни се сещаме да сме добри, благородни и вярващи, а истината е, че или сме такива през цялата година или всичко друго е фалш. 

Съгласен съм. И особено това с храната..... Ок, нека има трапеза, но то се пазарува като за края на света..... Не знам днес как е било, но и вчера по магазините беше претрупано. За мен също е странно. Да се правиш на смирен на рождени дни, празници и да се държиш добре в такива дни, а иначе истината да е някъде другаде и да си съвсем различен. :) 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Съгласен съм. И особено това с храната..... Ок, нека има трапеза, но то се пазарува като за края на света..... Не знам днес как е било, но и вчера по магазините беше претрупано. За мен също е странно. Да се правиш на смирен на рождени дни, празници и да се държиш добре в такива дни, а иначе истината да е някъде другаде и да си съвсем различен. :) 

Не съм ходила днес, но мога да предположа. Нямаше ме няколко дни вкъщи и снощи преди да се прибера минах през Лидъл, защото трябваше да взема нещо за хапване и направо викам да си бях стояла гладна.. 😄 Претъпкано, препълнени колички, задръстване по касите.. между витирните не можеш да се разминеш... сякаш се запасяват за военно положение. 😁

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Stela каза:

Много вярно, да.... Няма и много смисъл да споделяш, обикновенно отговора е "я се стегни", и "нищо ти няма". Аз преди страдах за всеки приятел ако му се случи нещо, оказвах подкрепа, ами ... все по-рядко го правя, след като видях, че когато аз имах нужда от това, много хора ми казаха "я, се стегни", "има и по-лоши неща" и т,.н..

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Stela каза:

Не съм ходила днес, но мога да предположа. Нямаше ме няколко дни вкъщи и снощи преди да се прибера минах през Лидъл, защото трябваше да взема нещо за хапване и направо викам да си бях стояла гладна.. 😄 Претъпкано, препълнени колички, задръстване по касите.. между витирните не можеш да се разминеш... сякаш се запасяват за военно положение. 😁

Вечер със сигурност са повече. Ние бяхме през деня и пак беше препълнено.... А аз до Лидъл исках да си взема някакви неща които обичам да си правя в ежедневието и отидохме заради мен най-вече там, защото има много неща които обичам и ми е любимия магазин :D❤️ Е, всичко си намерих, но ако бях предположил, че ще е толкова претрупано щяхме да отидем само до един магазин. Често се случва да отидем до 2-3 магазина, защото вкъщи всички ядем различни неща....

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Тъпках шоколад цял ден хаха, опитах и с чи"ии 

ела опитай с мен и ще ти излекувам всичко!!!!

аз сега реших да съм жалка и да съм влюбена във Филип Буков

привличат ме такива клоуни!!!

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Jake каза:

Много вярно, да.... Няма и много смисъл да споделяш, обикновенно отговора е "я се стегни", и "нищо ти няма". Аз преди страдах за всеки приятел ако му се случи нещо, оказвах подкрепа, ами ... все по-рядко го правя, след като видях, че когато аз имах нужда от това, много хора ми казаха "я, се стегни", "има и по-лоши неща" и т,.н..

Това "Нищо ти няма" го чувам и от любим човек........ за това и вече държа хората настрана.... То малко хора от близките ти могат да те разберат, какво очаквам от някой който не е изпадал в подобни ситуации. 
Аз също съм емпат, но е имало специално за мен много труден момент в който видях, че всичко зависи само от моята воля, но и благодарение на близките, защото сам си за никъде.... В такъв момент нито ти е до приятели, нито до връзки, когато трябва да избираш себе си.... За това когато оживях си казах "повече не искам и нямам желание да говоря с никого".... И мисля, че съм прав. Не ме е яд. Те хората обикновено опрекват, че си надут или студен, но така като не си бил на чуждото място е много лесно да съдиш. Хич не ми пука повече. Научих се да се поставям на първо място. 

преди 6 минути, Karma93 каза:

На мен ли ми се струва, или тази година козунаците не са много вкусни...

Вкъщи има три козунака, но аз не ям.... Вие ми кажете? :D Майка ми днес възхваляваше някакъв козунак и каза, че бил страхотен. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, fengergana каза:

Аз отдавна съм влюбена в него,както и в един негов приятел и колега!!!!

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Аз отдавна съм влюбена в него,както и в един негов приятел и колега!!!!

1 час съм се пипала!!!

показват дома му все едно не съм спала там!!!!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

1 час съм се пипала!!!

показват дома му все едно не съм спала там!!!!

Знам че у тях си маркирала навсякъде!! Аз затова само зад кулисите на разни театри се въргалям с него!!!

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, fengergana каза:

Аз също го харесвах. Снимах с него нещо и го видях по боксерки, много добдо тяло има! :Д Лафихме си. Нооо стана много лигав, наду се и литна в облаците последните година -две. Вече ми е неприятен. 

преди 20 минути, DevilWish каза:

Това "Нищо ти няма" го чувам и от любим човек........ за това и вече държа хората настрана.... То малко хора от близките ти могат да те разберат, какво очаквам от някой който не е изпадал в подобни ситуации. 
Аз също съм емпат, но е имало специално за мен много труден момент в който видях, че всичко зависи само от моята воля, но и благодарение на близките, защото сам си за никъде.... В такъв момент нито ти е до приятели, нито до връзки, когато трябва да избираш себе си.... За това когато оживях си казах "повече не искам и нямам желание да говоря с никого".... И мисля, че съм прав. Не ме е яд. Те хората обикновено опрекват, че си надут или студен, но така като не си бил на чуждото място е много лесно да съдиш. Хич не ми пука повече. Научих се да се поставям на първо място. 

Вкъщи има три козунака, но аз не ям.... Вие ми кажете? :D Майка ми днес възхваляваше някакъв козунак и каза, че бил страхотен. 

Да.....ако сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Със всичко се справях до момента, но загубата на близък е нещо с което не мога и се случи отново. По-тежко от това няма! Всичко минава, но това не. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Аз също го харесвах. Снимах с него нещо и го видях по боксерки, много добдо тяло има! :Д Лафихме си. Нооо стана много лигав, наду се и литна в облаците последните година -две. Вече ми е неприятен. 

Да.....ако сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Със всичко се справях до момента, но загубата на близък е нещо с което не мога и се случи отново. По-тежко от това няма! Всичко минава, но това не. 

Разбирам те напълно.... Има неща, които не зависят от нас конкретно. 
Това определено не е нищо..... изживяваш си го по свой начин, а и много зависи кой е човекът. То за непознат като чуеш, че вече го няма ти става гадно, какво остава за хора, които познаваш.....

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Jake каза:

Аз винаги съм се старала да размишлявам върху проблемите и чувствата на другите, да водя задълбочен разговор, да дам съвети и да покажа съчувствие и подкрепа. Не е ок просто да кажеш на някой "я се стегни". Всички сме различни и за мен един проблем ще е нещо голямо и ще ме срине, за теб същото може да не е толкова значително. Затова не трябва да се пренебрегват емоциите на другите. Особено когато чуеш от близки приятели, че трябва се стегнеш и едва ли не ти си някакъв слабак в очите им е много неприятно. Разбирам напълно какво казваш. На мен ми се е случвало да намеря подкрепа и разбиране в хора, които не са ми толкова близки и обратното, приятели да не ме разберат изобщо.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...