Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, fengergana каза:

ела опитай с мен и ще ти излекувам всичко!!!!

аз сега реших да съм жалка и да съм влюбена във Филип Буков

привличат ме такива клоуни!!!

И аз го харесвам, секси е, но чак да се влюбя в него не е достатъчно. 😁

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Jake каза:

Да.....ако сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Със всичко се справях до момента, но загубата на близък е нещо с което не мога и се случи отново. По-тежко от това няма! Всичко минава, но това не. 

Това и за мен е най-тежкото нещо и определено е най-големият ми страх.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Stela каза:

Кой е той? Ще споделиш ли 😜

Ами редовно качват общи сторита. Петър се казва,не знам дали следваш Буков,но ако да смятам че се сещаш😜

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Jake каза:

Тъпках шоколад цял ден хаха, опитах и с чи"ии  и с плуване и пак не оправи настроението ахха :Д Много е интересно как навън съм вечно захилен и душата на компанията, а в къщи депресант номер 1.

Може би имаш вътрешна потребност от нещо, което не присъства в твоето ежедневие и твоят дом ти напомня за него. Домът е символ на вътрешният свят и отразява всякакви липси в него. Също е необходимо да помислиш каква роля е играл домът за теб в твоето детство - като място, където си изпитвал сигурност, спокойствие, грижа, любов или като място, от което си искал да избягаш.

А отвън - това е маска, която прикрива истинската ти същност, с цел да не бъдеш наранен и да не се чувстваш уязвим. 

Сподели в други сайтове

@fengergana и ти ли хапеш така като директорката на училището? Май игрите в леглото с теб са опасни за здравето:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Може би имаш вътрешна потребност от нещо, което не присъства в твоето ежедневие и твоят дом ти напомня за него. Домът е символ на вътрешният свят и отразява всякакви липси в него. Също е необходимо да помислиш каква роля е играл домът за теб в твоето детство - като място, където си изпитвал сигурност, спокойствие, грижа, любов или като място, от което си искал да избягаш.

А отвън - това е маска, която прикрива истинската ти същност, с цел да не бъдеш наранен и да не се чувстваш уязвим. 

Ехе, тук психологията си казва думата. И аз научих много от написаното от теб. Благодаря! ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Годините не прощават

WWW.FACEBOOK.COM

Последвайте @bulgarianrizzhub за безплатенабонамет добро настроение! 🇧🇬..#bulgaria #бг #bg #меме #meme #memes #мемета #българско #onlyinbulgaria...

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 @fengergana днес имахте ли клиенти?

IMG-4767.jpg

аз не!!!

всичките ми мъже са със семействата си и се правят на щастливи в инстаграм по Гърция и Приморско!!!!

вторник от 11:30 сутринта ми е първия час!!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Американска седмица в Лидл.... ха, шокиращо и неочаквано... 

Защо? :D Кленовия сироп не им е лош. Дали го има тая седмица, че не обърнах внимание?

Сподели в други сайтове

Гледахте ли я @fengergana по TLC ?

WWW.FACEBOOK.COM

Това е неудобна ситуация. 👀 #stuck #doctor #problem #hospital #shocking #vibrator #uncomfortable #чуждипредмети #доктор #проблем #болница #шокиращо...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FikLena каза:

Гледахте ли я @fengergana по TLC ?

WWW.FACEBOOK.COM

Това е неудобна ситуация. 👀 #stuck #doctor #problem #hospital #shocking #vibrator #uncomfortable #чуждипредмети #доктор #проблем #болница #шокиращо...

нормално един да се заклещи!!!

бяха 3 наведнъж!!!!

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Защо? :D Кленовия сироп не им е лош. Дали го има тая седмица, че не обърнах внимание?

Ми.. въртят едни и същи неща... може би заради  прекомерното консуматорство очаквам прекалено много различни неща. Майн не видях кленовия сироп, но дано ми е убягнал...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Ми.. въртят едни и същи неща... може би заради  прекомерното консуматорство очаквам прекалено много различни неща. Майн не видях кленовия сироп, но дано ми е убягнал...

Защото и аз не го видях в брошурата. Иначе съм опитвал и този на Maribel и от Американската седмица, но почти няма разлика. Аз харесвам повече сироп от агаве. Когато пуснат винаги взимам или от DM, имат най-различни вкусове.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Karma93 каза:

@fengergana Русо ти оди, ама защо гледаш Карбовски все едно мъж не си виждала?

Най-важното е, че Майли и ролята ѝ на Хана Монтана е повлияла трансформацията:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

@fengergana потвърди!
d0bba50a450637297aa851e45f328995.jpeg

Прочетох прима̀та на фолка.

а тоя много се е спихнал - не му се отразява добре съжителството с таз вироглава коза.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Прочетох прима̀та на фолка.

а тоя много се е спихнал - не му се отразява добре съжителството с таз вироглава коза.

Според наталната му карта е със Скорпион във Венера, което значи, че е изключително лоялен и обсебващ в любовта 😘 

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Според наталната му карта е със Скорпион във Венера, което значи, че е изключително лоялен и обсебващ в любовта 😘 

Според мен е жена и Гюр го пълни по всички дупки. Прошка няма!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Според мен е жена и Гюр го пълни по всички дупки. Прошка няма!

Не е трябвало да си пълни устните с хиаурон, изглежда покъртително. :( 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не е трябвало да си пълни устните с хиаурон, изглежда покъртително. :( 

Направили са си джуките на примоция - единият е облажил безплатно, ма са се изгаврили с муфтаджията. Хъ-хъ

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...