FolkEmpire Публикувано Понеделник в 18:28 Report Share Публикувано Понеделник в 18:28 Етиен Лайни на плейбек .ГЖ Графа Първа Абзац Втори пък с неговия концерт на друг канал с Пиянослава. Мале на тоя концерт всички дърти естрададжии само на плейбек.... Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 18:30 Report Share Публикувано Понеделник в 18:30 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana потвърди! 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 19:08 Report Share Публикувано Понеделник в 19:08 Режисьорчетата на онова нещо "Мераклии" намерили къде да си промотират филмчето в 78ТВ при Шкумбата 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Понеделник в 19:11 Report Share Публикувано Понеделник в 19:11 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Режисьорчетата на онова нещо "Мераклии" намерили къде да си промотират филмчето в 78ТВ при Шкумбата Какво беше това Мераклии? Някакъв бг филм? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 19:14 Report Share Публикувано Понеделник в 19:14 Току що, LuydmilGenov каза: Какво беше това Мераклии? Някакъв бг филм? БГ аматУр филм на Ципо и Фаш /Zipo, Slash/, където правиха онова Махленска класа Участват Дриска Бейбе-Ивка, Алпер-Чоплер Чочката, синчето на Иван и Ирина Тренчева и още тъпотия... Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Понеделник в 19:31 Report Share Публикувано Понеделник в 19:31 преди 17 минути, FolkEmpire каза: БГ аматУр филм на Ципо и Фаш /Zipo, Slash/, където правиха онова Махленска класа Участват Дриска Бейбе-Ивка, Алпер-Чоплер Чочката, синчето на Иван и Ирина Тренчева и още тъпотия... Де факто рекламират точно където трябва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 19:35 Report Share Публикувано Понеделник в 19:35 преди 2 минути, LuydmilGenov каза: Де факто рекламират точно където трябва За какво им е дърта аудитория като всички лапета с в тубата? Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 20:11 Report Share Публикувано Понеделник в 20:11 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: @fengergana потвърди! в тази тема все някой ме тагва с различни мъже!!! много ми е секси Добри, харесвам такива едри балканци!!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 20:12 Report Share Публикувано Понеделник в 20:12 Току що, fengergana каза: в тази тема все някой ме тагва с различни мъже!!! много ми е секси Добри, харесвам такива едри балканци!!!! защото по въпроса с мъжете, ти, мило, си последна инстанция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Понеделник в 20:27 Author Report Share Публикувано Понеделник в 20:27 Jayllnn (@realjayllnn) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2M likes, 21K comments - realjayllnn on March 1, 2025: "Cooking for my husband 🤤 #dinner". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 20:43 Report Share Публикувано Понеделник в 20:43 Любчо Кирчев кво ревеше миналата седмица че не го пускали по радиата - по тв го пускат по яко е Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Вторник в 07:08 Author Report Share Публикувано Вторник в 07:08 Когато почина българският патриарх Неофит, нямаше такава натрапчива медийна скръб, както сега, когато си замина папата. А папата няма общо с България, нито национално, нито духовно, нито политически! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Вторник в 07:10 Author Report Share Публикувано Вторник в 07:10 Това нормално ли е? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Вторник в 08:38 Report Share Публикувано Вторник в 08:38 преди 13 часа , FolkEmpire каза: БГ аматУр филм на Ципо и Фаш /Zipo, Slash/, където правиха онова Махленска класа Участват Дриска Бейбе-Ивка, Алпер-Чоплер Чочката, синчето на Иван и Ирина Тренчева и още тъпотия... Кой изобщо би платил, за да гледа тази пародия на филм?! Тоя Спас е голям противняк, много отворен стана след като го ступкаха Гош лекенцето и той се мисли за голямата работа, ама е трагичен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Вторник в 13:11 Report Share Публикувано Вторник в 13:11 @xroflx9 тук в кое село си се снимала? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 14:30 Report Share Публикувано Вторник в 14:30 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 тук в кое село си се снимала? 1 2 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Вторник в 16:43 Report Share Публикувано Вторник в 16:43 преди 2 часа , xroflx9 каза: Пицикурчи » Zvezdev.com ZVEZDEV.COM Пицикурчи - пържени солени чревца от с. Горно драглище 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 05:43 Report Share Публикувано вчера в 05:43 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Fast, от 12-13 години съм в тоя форум и обикновено, когато потребителят А не е съгласен с мнението на потребителя Б, пише, че вторият е "луд", "ненормален" и сие лични качества, вместо да седне и да започне да успорва и нищи с аргументи и факти коментара му по точки. Това е толкова честа използвана практика, че изобщо вече не ми прави впечатление. Пак натъртвам, че едвали някой някога те е наричал така с цел злонамерено уронване на престижа ти. В този форум са се изписали 10000 клетви, обиди и определения, общо взето всеки с всеки се е псувал и клел и никой не се е оплаквал назад във времето, ти си първият случай. Ок, да приемем, че Лелятиан умишлено е създал кампания против теб с цел орезиляването ти, аз пак не разбирам какъв е личният му мотив и какво той печели от това. Говоря за човека зад акаунта Лелятиан. В смисъл, това е толкова ресурсоемко и времеемко, че някой трябва да има реална изгода в истинският живот, за да го направи, а не просто да напише 3-4 коментара и край. От друга страна явно потребителите на тоя форум сме много тъпи, по твойте думи, щом като Лелятиан скрито ни настройва срещу теб и ние не се усещаме и му играем по свирката. И аз съм тук готе долу от толкова, и съм наясно съм каква е културата тук, затова избягвам да слагам под общ знаменател по принцип. Честно да ти кажа, и аз не знам какви са мотивите му, но знам че наред с това, че е "хронично онлайн" като мен, разцъква и MMORPG игри, а това са може би един от най-загробващите игри в социално отношение. Нататък мисля че ще ти стане ясно, защото със сигурност познаваш поне един човек, който е твърде зарибен по WoW/LoL. Когато целия ти ден минава в убиване на виртуални врагове, мисии и прочие в една измислена вселена, много ясно че ще ти се отрази как се държиш на това как се държиш на други места. Аз, за съжаление му бях удобната мишена, защото по това време бях модератор. Не сме си говорили преди това, не го познавам извън форума. Не е толкова абсурдно, че съм повдигнал случая, колкото това, че той е стигнал до подобни крайности, с някой, който едва познава и не е конфликтен като цяло. Пък и моя характер е такъв, че аз трупам и изсипвам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 05:57 Report Share Публикувано вчера в 05:57 преди 1 час , LuydmilGenov каза: Че то в Правилата има достатъчно точки, които уреждат подобни нападки. И при това промените са от 2019, като стъпват на база старите. Тогава си бил и модератор. Както казах - ти правиш същата кампания в момента, но този въпрос приключи и няма да го вадим във всяка тема. За обидите на психологична основа съм съгласен че има механизми, но кое от настоящите правила би използвал, за да сложиш точки за "лицемер" или друг морално обвинителен термин? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано вчера в 08:55 Report Share Публикувано вчера в 08:55 преди 2 часа , Fast каза: За обидите на психологична основа съм съгласен че има механизми, но кое от настоящите правила би използвал, за да сложиш точки за "лицемер" или друг морално обвинителен термин? Лицемер не е обида. Учудвам се, че с тези разбирания си бил модератор толкова дълго. Изобщо не разграничаваш междупрофилното говорене и личните нападки. Личните нападки касаят реалния живот на потребителя. Например ако сега някой ти изтипоса данни, откъде си и особено ако ползва неправомерно информацията - това е сериозно нарушение. Ако ти кажат, че си лицемер, защото казваш, че Лелята е ужасен, а пък всъщност му се мазниш - това не е обида, защото се коментира присъствието ти като потребител. Това не е нарушение. Сега, ако те напсуват - тук по-скоро по друга точка ще са санкционирани. Ти също обвиняваш лелята в натиск и тн. По твоята логика, понеже е обвинение, дай да те баннем. Ако тръгнем в тази линия, всички ще са в едномесечни почивки. Няма логика. И никога не е имало подобна модерация. Спомни си какви междуфорумни препирни имаше в миналото и как ескалацията на лична основа водеше до банове, а не самите кавги. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 10:16 Report Share Публикувано вчера в 10:16 В 12:49 имаше земетресение много силно на работа днес-5,6. Още съм замаяна. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 11:11 Report Share Публикувано вчера в 11:11 И лошо взе да ми става. Една колежка и повръща. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано вчера в 11:36 Report Share Публикувано вчера в 11:36 преди 24 минути, Sunlight каза: И лошо взе да ми става. Една колежка и повръща. От какво? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано вчера в 12:04 Report Share Публикувано вчера в 12:04 преди 26 минути, LuydmilGenov каза: От какво? На много хора им се гади когато има земетресение. Повечето ми познати имат главоболие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 12:42 Report Share Публикувано вчера в 12:42 преди 2 часа , Sunlight каза: В 12:49 имаше земетресение много силно на работа днес-5,6. Още съм замаяна. не е земетресение, с @Gerganafen съм! 🤪 1 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.