LuydmilGenov Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа Майкооо, колко ги обиждам като звъня на оператори, а те ме чуват! Сега разбирам защо една козичка наскоро беше много възпалена като се върна в разговора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа преди 1 минута, Sunlight каза: Май няма да се спи тая вечер с тези трусове. Идеална причина да посетиш участие на Коци или Райна. Само не пий, че ако пак се разлюлее - няма да разбереш откъде ти е дошло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 41 минути, LuydmilGenov каза: Идеална причина да посетиш участие на Коци или Райна. Само не пий, че ако пак се разлюлее - няма да разбереш откъде ти е дошло Вече бях при Коце. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа @xroflx9 @fengergana 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana Аз съм целогодишно,само дето вече вместо в хотели с по 1-2 звезди ме тъпчат и в крайпътни храсти!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 2 часа , Sunlight каза: Вече бях при Коце. Зайка минава и не повтаря! След нея трева не никне! ❤️ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа преди 31 минути, Gerganafen каза: Бързият гледам нито е с бан, нито с нищо и продължава да осира теми наред. Админи, модове явно липсват. Сега пък ботове щели да ни решават правилата.Ама така е, след като никой от екипа не си върши работата и му се дава свободия до безкрай. Прекръствайте вече на Fast Mania и да се свършва. По принцип ако си вържа колана, и сътворя нещо или повлияя върху създаването му, ти няма да си добре дошъл, нито който и да било от активните поддръжници на онзи. Да го изградя като структура ще е най-лесното. Проблемът е че няма кой да го оперира. Личните ми са отворени ако някой има интерес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа @LuydmilGenov Да те питам отсега, ако изобщо се стигне до финални етапи, ще съдействаш ли в предоставянето на айпи адреси на определени потребители, за да ги разкараме по range? Не мисля че би се отразило толкова зле толерантните към по-токсични хора или взаимоотношения да останат тук, щом на теб не ти пречат, а останалите да се нанесем в новото нещо, което няма да е стерилно като официален форум на Планета, но с доста по-стегнати граници. Бесните чалгари сме относително тясна общност, и има шанс за commununity rebuidling, защото определени потребители, които са си тръгнали заради конкретни хора или вайба тук, могат да се re-join-нат, знаейки че могат да енгейжват по-спокойно. Надявам се ако се появи, да не го приемеш като някаква кръвна конкуренция, а просто различна факция. Затова съм отворен с теб от началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 2 минути, Fast каза: @LuydmilGenov Да те питам отсега, ако изобщо се стигне до финални етапи, ще съдействаш ли в предоставянето на айпи адреси на определени потребители, за да ги разкараме по range? Не мисля че би се отразило толкова зле толерантните към по-токсични хора или взаимоотношения да останат тук, щом на теб не ти пречат, а останалите да се нанесем в новото нещо, което няма да е стерилно като официален форум на Планета, но с доста по-стегнати граници. Бесните чалгари сме относително тясна общност, и има шанс за commununity rebuidling, защото определени потребители, които не са писали заради определени хора, могат да се re-join-нат, знаейки че могат да енгейжват по-спокойно. Надявам се ако се появи, да не го приемеш като някаква кръвна конкуренция, а просто различна факция. Затова съм отворен с теб от началото. Това за къде? Ако не е за полиция - естествено, че няма как да разпространявам такава информация. Но отдавна мобилните мрежи раздават какви ли не айпи адреси и често един юзър има стотици айпита, от които влиза. С нетърпение очаквам да видя какво ще сътвориш/те. Даже ще се регна, за да ви следя Ако не друго да си спретнем междуфорумни войни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 2 часа , asylum каза: Зайка минава и не повтаря! След нея трева не никне! ❤️ Кое да не повтарям? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 5 минути, LuydmilGenov каза: Това за къде? Ако не е за полиция - естествено, че няма как да разпространявам такава информация. Но отдавна мобилните мрежи раздават какви ли не айпи адреси и често един юзър има стотици айпита, от които влиза. С нетърпение очаквам да видя какво ще сътвориш/те. Даже ще се регна, за да ви следя Ако не друго да си спретнем междуфорумни войни. За новото пространство, ако изобщо се стигне до такова. На този етап нищо не е финално. Искам дадени хора да останат пред вратата, без достъп до четене дори. Това може да бъде постигнато само с айпи адреси. Не бих искал да се присъединяват само за да тролват. Искам да бъде някакво такова, ако ти писне от Рамания, отиваш на новото място, ако ти писне от новото място, се връщаш в Рамания. Само дето там стандартите определено ще бъдат по-тежички. Наличието на един форум създава дизбаланс. Потребители се загубват, или свършват във Фейсбук, вместо да се движат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 9 часа , Sunlight каза: Кое да не повтарям? Зайче, как си? Успя ли да се нормлизираш след трусовете вчера? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 55 минути, Andrew Cunanan. каза: Зайче, как си? Успя ли да се нормлизираш след трусовете вчера? Горе-долу. Днес и утре почивам, тъй че ще си почина. Тоя път никъде няма да ходя. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 18 часа , LuydmilGenov каза: Майкооо, колко ги обиждам като звъня на оператори, а те ме чуват! Сега разбирам защо една козичка наскоро беше много възпалена като се върна в разговора Изгледа ли го цялото или? Искам да знам кои са тия големи хитове, дето е написал, а никой не знае, че са от него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 41 минути, Just_Me каза: Изгледа ли го цялото или? Искам да знам кои са тия големи хитове, дето е написал, а никой не знае, че са от него Този: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 30 минути Report Share Публикувано преди 30 минути преди 1 час, Just_Me каза: Изгледа ли го цялото или? Искам да знам кои са тия големи хитове, дето е написал, а никой не знае, че са от него Май нещо каза за Дуа Липа. Пусна ми се за фон и много не бях вътре. Но имаше и интересни неща, които спомена. Жалко че ги забравих вече хахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 26 минути Report Share Публикувано преди 26 минути преди 1 час, Just_Me каза: Изгледа ли го цялото или? Искам да знам кои са тия големи хитове, дето е написал, а никой не знае, че са от него беше ми писал преди,не е мой тип и не се получиха нещата!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.