Lelqtian Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 4 минути, DevilWish каза: Какви трусове е имало? И къде? От Турция и чак поне до Бургас. Че и другаде. 6,2 по Рихтер в Истанбул разкъсал 15 км сегмент от разлома, продължават трусовете (снимки) DNES.DIR.BG Прогнозите на сеизмолозите не са добри. От вчера досега са регистрирани 185 вторични земетресения с магнитут от 4 и 5 по Рихтер 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 4 минути, Lelqtian каза: От Турция и чак поне до Бургас. Че и другаде. 6,2 по Рихтер в Истанбул разкъсал 15 км сегмент от разлома, продължават трусовете (снимки) DNES.DIR.BG Прогнозите на сеизмолозите не са добри. От вчера досега са регистрирани 185 вторични земетресения с магнитут от 4 и 5 по Рихтер За да не пиша в онази тема която по-късно ще успея да проверя и преместя в "Чат мания" ако е необходимо и мен вчера ме нямаше. Ако има нещо за наказание можеш да докладваш на екипа и да решим какво да правим, защото не взимаме еднолично решенията, но след като приключа работата, която имам до час-два ще видя за какво става дума. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 1 минута, DevilWish каза: За да не пиша в онази тема която по-късно ще успея да проверя и преместя в "Чат мания" ако е необходимо и мен вчера ме нямаше. Ако има нещо за наказание можеш да докладваш на екипа и да решим какво да правим, защото не взимаме еднолично съобщенията, но след като приключа работата, която имам до час-два ще видя за какво става дума. Ако под "докладваш" визираш бутона "Report", дописката отдавна е пусната, но засега никой не се забелязва някой да е взел мерки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 2 часа , fengergana каза: беше ми писал преди,не е мой тип и не се получиха нещата!!!! Е, тоз е много хилав и не е мъжествен, забелязала съм че май ги харесваш по-хубавки и нацепени 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Много ме боли главата днес. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 1 час , Just_Me каза: Е, тоз е много хилав и не е мъжествен, забелязала съм че май ги харесваш по-хубавки и нацепени Харесва ги мургави и бедни 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 4 часа Author Report Share Публикувано преди 4 часа @fengergana Пак си по новините ! Защо мъж твърди, че е станал жертва на агресия в центъра на София МЪЖ: 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 5 часа , Sunlight каза: Много ме боли главата днес. И мен, но и сълзи Имате ли вторични трусове? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 27 минути, LuydmilGenov каза: И мен, но и сълзи Имате ли вторични трусове? Слава богу, не. Имало днес и утре магнитни бури. Може от това да е главоболието. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Когато @xroflx9 отряза Карбовски 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 2 часа , FikLena каза: @fengergana Пак си по новините ! Защо мъж твърди, че е станал жертва на агресия в центъра на София МЪЖ: Това ще да е @Emanuela.Carey пак е откраднала перуката на Елза Парини. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 2 минути, xroflx9 каза: Това ще да е @Emanuela.Carey пак е откраднала перуката на Елза Парини. Виж се как си се пльоснала като тюлен и пак имаш наглостта да ме хейтиш!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Виж се как си се пльоснала като тюлен и пак имаш наглостта да ме хейтиш!!! И аз съм ти казвала,че не грим,а пластична операция ти трябва,но ето пак стоиш пред огледалото!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.