fengergana Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 @xroflx9 мило,нашето котенце и вещицата ги натириха от Един за друг. Да се чакаме пред тях?🤤 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 час, fengergana каза: @xroflx9 мило,нашето котенце и вещицата ги натириха от Един за друг. Да се чакаме пред тях?🤤 Коте,без спойлери!!! Развали ми изненадата. Иначе още утре ще протестирам гола на центъра на Петърч!!! Очаквах,че дъртите ще си тръгнат първи,а сега няма да има на кой да се любувам. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 @fengergana душа,забележи как в семейния профил на вещицата и Тони почти е нямало снимки и изведнъж към средата на януари тюлена е наспамил с 173727372 публикации. Явно тогава са разбрали че ще участват и го е накарала да си изтрие личните профили,за да го предпази от хиени като нас😫 Сигурно е очаквала да се задържат по-дълго в предаването,за да гради инфлуенсърска кариера,доста лицемерно предвид факта,че отглежда децата си без телефони,компютри и телевизори. Нещастница!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Author Report Share Публикувано Февруари 23 AfD над 20%!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 @fengergana 💦💦💦💦 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 45 минути, xroflx9 каза: @fengergana 💦💦💦💦 искам и мен да се опита да ме оплоди!!! ужасна жена 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 10 минути, fengergana каза: искам и мен да се опита да ме оплоди!!! ужасна жена Искам да съм колата му,за да влиза в мен всеки ден по няколко пъти!!! Трябва да намеря къщата му в Петърч!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Сара Куйн 😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 13 минути, THE IIconic каза: @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Сара Куйн 😂😂 Май пак е бременна. Напълни гетата в Англия с ромалета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Май пак е бременна. Напълни гетата в Англия с ромалета. Не е! Каза че Райан ако бил момиче щяла да го кръсти Роксана. Онзи ден празнуваха РД на Надя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @fengergana мило,кои са ти любимите двойки от Един за друг? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 14 минути, THE IIconic каза: Не е! Каза че Райан ако бил момиче щяла да го кръсти Роксана. Онзи ден празнуваха РД на Надя Ма*галка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 часа , xroflx9 каза: @fengergana мило,кои са ти любимите двойки от Един за друг? след отпадането на любовника ни,ще точа лиги по мъжа на Залия и Дани от Пловдив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 8 минути, fengergana каза: след отпадането на любовника ни,ще точа лиги по мъжа на Залия и Дани от Пловдив Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти. Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут. Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 минута, xroflx9 каза: Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти. Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут. Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!! да,голям темерут е и с доста заспал поглед, но усещам че в леглото може да ме счупи!!! Антонио ще го яхам като на родео!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 минута, fengergana каза: да,голям темерут е и с доста заспал поглед, но усещам че в леглото може да ме счупи!!! Антонио ще го яхам като на родео!!! Бягай далеч от ИТ-та,мила, освен темерути са и стиснати!!! Тайно се надявам да ги върнат след време,затова няма да спирам да го гледам!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 2 минути, xroflx9 каза: Бягай далеч от ИТ-та,мила, освен темерути са и стиснати!!! Тайно се надявам да ги върнат след време,затова няма да спирам да го гледам!! тази не бих я търпяла, брадавицата й ми излиза на 5D от телевизора!!! аз ще вляза с него,а той в мен!!! а странно ми е като има камери в спалните,дали се тряскат там или само в банята Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, fengergana каза: тази не бих я търпяла, брадавицата й ми излиза на 5D от телевизора!!! аз ще вляза с него,а той в мен!!! а странно ми е като има камери в спалните,дали се тряскат там или само в банята А аз ще го чакам в двора на вилата,за да се отъркаляме в снега!!! ами аз като гледах играта с въпросите те повечето и в реалния живот го правят 1 път в месеца🫠. Иначе някоя от двойките уж го били правили Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 минута, xroflx9 каза: А аз ще го чакам в двора на вилата,за да се отъркаляме в снега!!! ами аз като гледах играта с въпросите те повечето и в реалния живот го правят 1 път в месеца🫠. Иначе някоя от двойките уж го били правили на нас не ни е проблем да го правим пред камери, все пак съм дългогодишна броудкастърка в платените сайтове за кам шоу!!!🤪 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 4 часа , fengergana каза: на нас не ни е проблем да го правим пред камери, все пак съм дългогодишна броудкастърка в платените сайтове за кам шоу!!!🤪 Ти разбра ли откъде ти е познат Антонио? Аз не можах да спя от яд,че няма личен профил затова се разтърсих и намерих само това: Всичко възможно му и заключила тая,дори снимка в лице няма. Злобна жена!!! Сякаш не заслужавам и на мен да направи 3 деца!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 6 часа , xroflx9 каза: Ти разбра ли откъде ти е познат Антонио? Аз не можах да спя от яд,че няма личен профил затова се разтърсих и намерих само това: Всичко възможно му и заключила тая,дори снимка в лице няма. Злобна жена!!! Сякаш не заслужавам и на мен да направи 3 деца!!! не,мило но трябва да направим експедиция до Петърч, за да го отвлечем!!! Сигурно го гледа на тавана, а това до го покаже по ТВ за 2 дни,защото й е било план да отпаднат първи, му е било подарък, че я е изтряскал три пъти!!! проклета вещица! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 4 часа , fengergana каза: не,мило но трябва да направим експедиция до Петърч, за да го отвлечем!!! Сигурно го гледа на тавана, а това до го покаже по ТВ за 2 дни,защото й е било план да отпаднат първи, му е било подарък, че я е изтряскал три пъти!!! проклета вещица! Няма да се изненадам вещицата да е минирала двора около къщата!!Аз от това,което гледах в подкаста тя дори не му позволява да говори!!! Ужасна жена!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 @xroflx9 не успя да им съсипеш семейството с интригите ти! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 не успя да им съсипеш семейството с интригите ти! Затова ще съсипя твоето! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.