Emanuela.Carey Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Аз >>> @xroflx9 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 (редактирано) Здравейте. В цялата държава официално имали лиценз за дискотеки 20 места. Реално били много повече!??? И за да им се натрие носа на тези мразители и оплювачи на България, точно България им помогна най-много и ПЪРВА! На всичкото отгоре скърби за техните жертви с Ден на траур. Много изведнъж секна антибългарския наратив против България от политиците на Македония в последните дни. Редактирано Март 18 от pechenko Обиди 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @Gerganafen Gerganafen cannot receive messages. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 (редактирано) преди 4 часа , Balkandji1 каза: Добре дошъл, любими потребителю! Редактирано Март 18 от pechenko 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Напишете това в Chatgpt :))) Based on everything you know about me, roast me and don't hold back. Say it in Bulgarian slang 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Лъснаха гнусни подробности за садистите измъчвали и убивали животни пред камери MIROGLED.COM Пернишкият окръжен съд наложи преди минути постоянна мярка „задържане под стража“ на двамата извършители Габриела и Красимир. 26-годишната... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 13 минути, FikLena каза: Лъснаха гнусни подробности за садистите измъчвали и убивали животни пред камери MIROGLED.COM Пернишкият окръжен съд наложи преди минути постоянна мярка „задържане под стража“ на двамата извършители Габриела и Красимир. 26-годишната... "Габриела е студентка във военно училище. " Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Към момента не виждам смисъл от пребиваването си в този форум, затова напускам. Сбогом! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: Към момента не виждам смисъл от пребиваването си в този форум, затова напускам. Сбогом! Тамън мислех да пиша туй вчера. Половината напуснаха, другата половина са ми в блокирани 🤣 без теб хептен смисъл йок. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 9 минути, asylum каза: Тамън мислех да пиша туй вчера. Половината напуснаха, другата половина са ми в блокирани 🤣 без теб хептен смисъл йок. Да не си посмял! С кой ще си слушам тук Екстрата... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 3 минути, Stela каза: Да не си посмял! С кой ще си слушам тук Екстрата... Ша та намера в инста 🤣 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 1 минута, asylum каза: Ша та намера в инста 🤣 Ти пак ме намери, но си стой и тук. 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 3 часа , FikLena каза: Напишете това в Chatgpt :))) Based on everything you know about me, roast me and don't hold back. Say it in Bulgarian slang Твърде брутално хах 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Катинар и решетки: Защо пожарът в Кочани взе толкова жертви WWW.DW.COM Сградата не е имала адекватна противопожарна защита, казват властите. Само секунди са отнели пожарът да се разгори. Мнозина загиват в опит да излязат от... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 @fengergana @xroflx9 коя от вас се подвизава под псевдонима Селина? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: @fengergana @xroflx9 коя от вас се подвизава под псевдонима Селина? това е @xroflx9 на мен не ми се изреждат само по кръчмите и не ме гаврят само по участия!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 нормално ли е по ТВ ден и нощ да показват РСМ при положение че НЯМА ЗАГИНАЛИ БЪЛГАРИ ? Ставам пускам сутрешните блокове - Кочани.. прибирам се от работа пускам новините - пак Кочани ??? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @fengergana @xroflx9 коя от вас се подвизава под псевдонима Селина? Аз разбира се,неведнъж съм го афиширала!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 17 часа , Balkandji1 каза: Здравейте. В цялата държава официално имали лиценз за дискотеки 20 места. Реално били много повече!??? И за да им се натрие носа на тези мразители и оплювачи на България, точно България им помогна най-много и ПЪРВА! На всичкото отгоре скърби за техните жертви с Ден на траур. Много изведнъж секна антибългарския наратив против България от политиците на Македония в последните дни. @Willy заради този коментар ли го банна? @Balkandji1 @Ergeni Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 9 минути, FikLena каза: @Willy заради този коментар ли го банна? @Balkandji1 @Ergeni Коментарите за които е баннат са скрити и с обиди към потребители на форума. Стига с допълнителни напрежения. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 часа , Willy каза: Коментарите за които е баннат са скрити и с обиди към потребители на форума. Стига с допълнителни напрежения. Не е честно, редно е да видим какво се е писало 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 От 24.02.2025 г. от 22:14, xroflx9 каза: Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти. Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут. Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!! Стела ще отпадне преди финала, но ще стигне доста напред писаха. Снимките приключиха преди седмица. От днес 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 23 часа , FikLena каза: @Gerganafen Gerganafen cannot receive messages. Пробвай сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 @fengergana @Emanuela.Carey най сетне и мен интервюираха на участие на Селина!!!! 5,7 хил. гледания · 882 реакции | Моногамия?! Какво е това?! 😂😆😘... WWW.FACEBOOK.COM Моногамия?! Какво е това?! 😂😆😘 #моногамия #clubeleven. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 10 минути, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey най сетне и мен интервюираха на участие на Селина!!!! 5,7 хил. гледания · 882 реакции | Моногамия?! Какво е това?! 😂😆😘... WWW.FACEBOOK.COM Моногамия?! Какво е това?! 😂😆😘 #моногамия #clubeleven. Излязла си глуповата и евтина! Сигурно е от монтажа… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.