Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

Здравейте.

В цялата държава официално имали лиценз за дискотеки 20 места. Реално били много повече!???

И за да им се натрие носа на тези мразители и оплювачи на България, точно България им помогна най-много и ПЪРВА! На всичкото отгоре скърби за техните жертви с Ден на траур. Много изведнъж секна антибългарския наратив против България от политиците на Македония в последните дни. 

Редактирано от pechenko
Обиди
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Balkandji1 каза:

Добре дошъл, любими потребителю!

Редактирано от pechenko
Сподели в други сайтове

MIROGLED.COM

Пернишкият  окръжен съд наложи преди минути постоянна  мярка „задържане под стража“ на двамата извършители Габриела и Красимир.  26-годишната...

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, FikLena каза:

MIROGLED.COM

Пернишкият  окръжен съд наложи преди минути постоянна  мярка „задържане под стража“ на двамата извършители Габриела и Красимир.  26-годишната...

"Габриела е студентка във военно училище. "

Сподели в други сайтове

Към момента не виждам смисъл от пребиваването си в този форум, затова напускам. Сбогом!

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза:

Към момента не виждам смисъл от пребиваването си в този форум, затова напускам. Сбогом!

Тамън мислех да пиша туй вчера. Половината напуснаха, другата половина са ми в блокирани 🤣 без теб хептен смисъл йок.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, asylum каза:

Тамън мислех да пиша туй вчера. Половината напуснаха, другата половина са ми в блокирани 🤣 без теб хептен смисъл йок.

Да не си посмял! С кой ще си слушам тук Екстрата... 

Сподели в други сайтове

WWW.DW.COM

Сградата не е имала адекватна противопожарна защита, казват властите. Само секунди са отнели пожарът да се разгори. Мнозина загиват в опит да излязат от...

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Emanuela.Carey каза:

@fengergana @xroflx9 коя от вас се подвизава под псевдонима Селина?

IMG-3744.jpg

това е @xroflx9

на мен не ми се изреждат само по кръчмите и не ме гаврят само по участия!!!!

Сподели в други сайтове

нормално ли е по ТВ ден и нощ да показват РСМ при положение че НЯМА ЗАГИНАЛИ БЪЛГАРИ ?

Ставам пускам сутрешните блокове - Кочани.. прибирам се от работа пускам новините - пак Кочани ???

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Balkandji1 каза:

Здравейте.

В цялата държава официално имали лиценз за дискотеки 20 места. Реално били много повече!???

И за да им се натрие носа на тези мразители и оплювачи на България, точно България им помогна най-много и ПЪРВА! На всичкото отгоре скърби за техните жертви с Ден на траур. Много изведнъж секна антибългарския наратив против България от политиците на Македония в последните дни. 

@Willy заради този коментар ли го банна? @Balkandji1

@Ergeni

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, FikLena каза:

@Willy заради този коментар ли го банна? @Balkandji1

@Ergeni

Коментарите за които е баннат са скрити и с обиди към потребители на форума. Стига с допълнителни напрежения.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Коментарите за които е баннат са скрити и с обиди към потребители на форума. Стига с допълнителни напрежения.

Не е честно, редно е да видим какво се е писало

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 24.02.2025 г. от 22:14, xroflx9 каза:

Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти.

Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут.

Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!!

65-FFD54-B-9-F79-46-F7-A73-E-8-E439-CE66 

Стела ще отпадне преди финала, но ще стигне доста напред писаха. Снимките приключиха преди седмица. 

От днес 

d27fad034573c485dfd03ca0eaa7a374_0.jpeg.52a98142055e53eb91ec0f71cdbbae13.jpeg

Сподели в други сайтове

@fengergana @Emanuela.Carey най сетне и мен интервюираха на участие на Селина!!!!

WWW.FACEBOOK.COM

Моногамия?! Какво е това?! 😂😆😘 #моногамия #clubeleven.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, xroflx9 каза:

@fengergana @Emanuela.Carey най сетне и мен интервюираха на участие на Селина!!!!

WWW.FACEBOOK.COM

Моногамия?! Какво е това?! 😂😆😘 #моногамия #clubeleven.

Излязла си глуповата и евтина! Сигурно е от монтажа…

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...