fengergana Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: в топ 15 влизат, но ти трябва още да се постараеш със скандали и постове ❤️ моите изказвания винаги са с топ лайкове!!! апел за бан искам на всички!!! аз съм кралицата,императрица и принцеса парцал на форума!!! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 1 минута, fengergana каза: моите изказвания винаги са с топ лайкове!!! апел за бан искам на всички!!! аз съм кралицата,императрица и принцеса парцал на форума!!! Кандидатирай се за мод, след тва банни всички, вкл. и Мелето! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 9 минути, fengergana каза: липсваме примите @xroflx9 @Gerganafen @Emanuela.Carey Расизъм! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 1 час, fengergana каза: липсваме примите @xroflx9 @Gerganafen @Emanuela.Carey За вас утешителните награди Мис и Мистър Секси. 2 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: @Willy кат види тая статистика - "Догодина ще си върнем второ място, обещавам! Стефчо, мама, всички награди ще са наши!" Лелята като ме мине и вече съвсем ще се превърна в Анелията на форума 🥲 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: @Willy кат види тая статистика - "Догодина ще си върнем второ място, обещавам! Стефчо, мама, всички награди ще са наши!" Спирам да ти лайквам постовете! Вече ще лайквам само на @Willy и ще го направя номер 1 даже! И ще банна перманентно всеки който не направи същото. Повеждам кампания да го направим президент! 😁😁😁 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Малко бисери на Кит-Кат @Kitty 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ненормалник. Ходи се лекувай! Преследвач ненормален! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 10 минути, Kitty каза: Ненормалник. Ходи се лекувай! Преследвач ненормален! Внимавай как ми говориш, за да не ти пратя някой троянец, дето ще накара онзи на Дани да ти се стори рай. Знам ти IP-то. 😘 2 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Внимавай как ми говориш, за да не ти пратя някой троянец, дето ще накара онзи на Дани да ти се стори рай. Знам ти IP-то. 😘 Не й трий малкото останали снимки на Ани, Гери и Магда 🥹 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Току що, asylum каза: Не й трий малкото останали снимки на Дани, Гери и Магда 🥹 Ще ѝ ликна списъка на сайтовете, на които мастур бира. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Малко бисери на Кит-Кат @Kitty Защо там не пише в червено? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 часа , Kitty каза: Ненормалник. Ходи се лекувай! Преследвач ненормален! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 1 минута, asylum каза: Защо там не пише в червено? Тук е за БСП, там за ХОЛОКОСТА. 🤩 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Ще ѝ ликна списъка на сайтовете, на които мастур бира. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 @Emanuela.Carey❤️❤️❤️ TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Внимавай как ми говориш, за да не ти пратя някой троянец, дето ще накара онзи на Дани да ти се стори рай. Знам ти IP-то. 😘 Най много да и направиш услуга и да намериш с троянеца ония графики дето Данито уж ги била затрила. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 3 часа , asylum каза: Защо там не пише в червено? Защото няма да е апел, направо ще я обзаведат с перманентен банан. Писе @Kitty поздрав 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Тук е за БСП, там за ХОЛОКОСТА. 🤩 Пише се Ане Франк, мокри се на Фреди, а проповядва ценности, които правят чичо Ади да изглежда кротка офчица като Майка Тереза. Анатема на тая ще и е малко. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Фчера Ас, @xroflx9 и @fengergana бяхме напикни ❤️ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Фчера Ас, @xroflx9 и @fengergana бяхме напикни ❤️ освен срамни буби се прибрахме и с кърлежи 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 разминах се с Робов, беше с една пловдивска швестерка Чернишов. Скоро не бях усещала толкова голям хомо вайб, така че май имам шанс!!!!🤪🤪🤪 @xroflx9 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 41 минути, fengergana каза: разминах се с Робов, беше с една пловдивска швестерка Чернишов. Скоро не бях усещала толкова голям хомо вайб, така че май имам шанс!!!!🤪🤪🤪 @xroflx9 Стара история ми е Робов вече!! Сега съм хвърлила око на един татуист и един,който тества приложения,не знам как се води като професия!!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 40 минути, xroflx9 каза: Стара история ми е Робов вече!! Сега съм хвърлила око на един татуист и един,който тества приложения,не знам как се води като професия!!!! мило, нали сме се разбрали със снимки!!!?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 31 минути, fengergana каза: мило, нали сме се разбрали със снимки!!!?? Татуиста ИТ Spoiler 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.