Emanuela.Carey Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 @xroflx9 @fengergana с тия розови ризи малко приличате на роми! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana с тия розови ризи малко приличате на роми! Малко съм качила в лице от толкова тежки маси🤪 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 аз вече видях половината форум от тези споделяния от инстаграм и тикток време и аз скоро да разкрия истинското си лице!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 преди 3 минути, fengergana каза: аз вече видях половината форум от тези споделяния от инстаграм и тикток време и аз скоро да разкрия истинското си лице!!!! мен не си ме виждал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 преди 11 минути, fengergana каза: аз вече видях половината форум от тези споделяния от инстаграм и тикток време и аз скоро да разкрия истинското си лице!!!! Да,коте, @Emanuela.Carey има рожден ден другия месец или началото на юни беше и специално си купих като гащичките на Андреа в Докрай!!! Нямам търпение да му ги покажа лично 🤪 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: мен не си ме виждал. Аз съм те виждала под постовете на Джийсън Брад Люис във фб!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Починал е Васил Банов. От какво е починал? Последно го гледах във "Всичко за сина ми". Гледала съм го и в театъра с Асен Блатечки. Как си отиде изведнъж? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 @fengergana ЖИВЕЯ за това как плюе жени!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 42 минути, xroflx9 каза: @fengergana ЖИВЕЯ за това как плюе жени!!!! още една причина да плюе и по мъже ( мен) !!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 44 минути, xroflx9 каза: @fengergana ЖИВЕЯ за това как плюе жени!!!! куйе е туй котянци? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: куйе е туй котянци? Шофьора на Жоро Игнатов!!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 1 минута, xroflx9 каза: Шофьора на Жоро Игнатов!!!! както и мой шофьор!!!! долива ми масло,върти ме,проверява дали изпускам!!!! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 6 минути, fengergana каза: както и мой шофьор!!!! долива ми масло,върти ме,проверява дали изпускам!!!! Мило,след толкова мъже отдавна сигурно изпускаш отвсякъде!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 От 3.04.2025 г. от 21:45, xroflx9 каза: Аз съм те виждала под постовете на Джийсън Брад Люис във фб!!!! 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. Не, това не е бъдещето на България. Това е вече създаден боклук на България. Едва ли това е първият път, в който рушат обществена собственост. Даже ми е слаба фантазията, какви ли неща са унищожили до сега. Сигурна съм, че не си дават дори сметка, че този знак може да спаси живот или да отнеме такъв, ако знакът липсва. Да рушиш чужда собственост, да говориш за права и да заплашваш със съд е вече изграден модел в обществото. 'Крадецът вика: Дръжте крадеца!' Нагли подли сополанковци, които след 5г. ще бъдат в криминалните хроники. Такъв е профила на побойниците над възрастни и беззащитни хора. Те от сега се вживяват и искат да са гангстери. Не ги е страх и нямат респект към никого, защото обществото им го е позволило. А може би някой от тях ще бъдат в управлението на България... Утре такива ще помитат с колата децата на улицата, ще убиват животни за пари, ще се друсат и ще се чувстват силни и могъщи. А ние вече остарели, дори няма да можем да си позволим да отидем до магазина, защото може някой такъв боклук да се гаври със старините ни. Чухте ли накрая, какво отговаря на думите, че децата им ще се срамуват от тях? "Те няма да разберат." -казва малката гангстерка. Този резултат не сме го постигнали за една година, нито за две. Не сме го постигнали с голямо обществено участие, а с безучастие и само наблюдаване от страни. Е, случи се онова, което се случва в мечтаният ни Запад. Само дето още не ни убиват по улиците, но и това ще стане, ако си траем и само наблюдаваме. Бясна съм, защото добрите слънчеви деца страдат и ще страдат занапред от боклуци като тези. Забележете маникюра, с които това дете ходи на училище. Къде сте родители? Защо го позволявате това? МНОГО МИ СЕ ИСКА ТОВА ВИДЕО ДА СТИГНЕ ДО РОДИТЕЛИТЕ ИМ, ЗА ДА ВИДЯТ, КАКЪВ БОКЛУК ОТГЛЕЖДАТ. Един ден тези детски ръце ще се вдигнат срещу тях. А ние като общество, ако останем безучастни и не надигаме глас, никога това няма да спре, даже ще става по-лошо. И ако днес имате енергията да се защитавате, утре няма да е така. Искате да станем като някои държави, в които да е страшно да излезем когато се стъмни? На там сме тръгнали. Видеото спира, защото момчето се хвърля на бой. Видеото е публично и може да се сваля и споделя навсякъде, където пожелаете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 25 минути, FikLena каза: Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. Не, това не е бъдещето на България. Това е вече създаден боклук на България. Едва ли това е първият път, в който рушат обществена собственост. Даже ми е слаба фантазията, какви ли неща са унищожили до сега. Сигурна съм, че не си дават дори сметка, че този знак може да спаси живот или да отнеме такъв, ако знакът липсва. Да рушиш чужда собственост, да говориш за права и да заплашваш със съд е вече изграден модел в обществото. 'Крадецът вика: Дръжте крадеца!' Нагли подли сополанковци, които след 5г. ще бъдат в криминалните хроники. Такъв е профила на побойниците над възрастни и беззащитни хора. Те от сега се вживяват и искат да са гангстери. Не ги е страх и нямат респект към никого, защото обществото им го е позволило. А може би някой от тях ще бъдат в управлението на България... Утре такива ще помитат с колата децата на улицата, ще убиват животни за пари, ще се друсат и ще се чувстват силни и могъщи. А ние вече остарели, дори няма да можем да си позволим да отидем до магазина, защото може някой такъв боклук да се гаври със старините ни. Чухте ли накрая, какво отговаря на думите, че децата им ще се срамуват от тях? "Те няма да разберат." -казва малката гангстерка. Този резултат не сме го постигнали за една година, нито за две. Не сме го постигнали с голямо обществено участие, а с безучастие и само наблюдаване от страни. Е, случи се онова, което се случва в мечтаният ни Запад. Само дето още не ни убиват по улиците, но и това ще стане, ако си траем и само наблюдаваме. Бясна съм, защото добрите слънчеви деца страдат и ще страдат занапред от боклуци като тези. Забележете маникюра, с които това дете ходи на училище. Къде сте родители? Защо го позволявате това? МНОГО МИ СЕ ИСКА ТОВА ВИДЕО ДА СТИГНЕ ДО РОДИТЕЛИТЕ ИМ, ЗА ДА ВИДЯТ, КАКЪВ БОКЛУК ОТГЛЕЖДАТ. Един ден тези детски ръце ще се вдигнат срещу тях. А ние като общество, ако останем безучастни и не надигаме глас, никога това няма да спре, даже ще става по-лошо. И ако днес имате енергията да се защитавате, утре няма да е така. Искате да станем като някои държави, в които да е страшно да излезем когато се стъмни? На там сме тръгнали. Видеото спира, защото момчето се хвърля на бой. Видеото е публично и може да се сваля и споделя навсякъде, където пожелаете. Типични фенове на Алфа Мюзик! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 преди 5 часа , xroflx9 каза: @fengergana ЖИВЕЯ за това как плюе жени!!!! 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 @fengergana @xroflx9 топ сте!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 @Emanuela.Carey що са ти настръхнали така близначките? Ще скъсаш роклАта!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 18 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey що са ти настръхнали така близначките? Ще скъсаш роклАта!!! Отново не се виждам на снимката от големите ти телеса! А те предупредих, че идва лято и трябва да спреш да нагъваш пиците от левче. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 @xroflx9 защо с мъжа ти ни занимавате с вашите разводи? Нов спонсор ли си намерила вече??? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 защо с мъжа ти ни занимавате с вашите разводи? Нов спонсор ли си намерила вече??? СпонсорКА!! Реших да се издържам като сменям крушките на Емануела и й доизносвам роклите!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 @Emanuela.Carey и @xroflx9 Adrian & RJ (@thegoddessboys) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 420K likes, 6,905 comments - thegoddessboys on March 11, 2025: "Melon Melon Dirty Soda 🍈🍉✨ What should we make next?? 🫶🏿🫶🏻 #dirtysoda #food #asmr... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Кой лъже? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 За тези,които постоянно ме бъркат!!! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Темата за смяна на потребителско име е затворена, затуй пиша тук: никът ми да се смени на djoanna_fen! 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.