Andrew Cunanan. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , asylum каза: Темата за смяна на потребителско име е затворена, затуй пиша тук: никът ми да се смени на djoanna_fen! Моля, и аз, моят ник да се смени на malkata_mastiika. с точката. 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @fengergana намерих ти фейсбука, приеми ми поканата! По-скоро ще да е този 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 5 минути, xroflx9 каза: По-скоро ще да е този ДА!!! даже името ми е на арабски,защото си падам по арабски сви*ки!!!🤪 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 @fengergana мило,защо не си ми казала колко хот е станал Светлин от Игри на волята???💦🥵 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 13 часа , asylum каза: Темата за смяна на потребителско име е затворена, затуй пиша тук: никът ми да се смени на djoanna_fen! Напомням! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 @LuydmilGenov моя го смени на @Lelqtiban щом сме почнали 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 минути, Lelqtian каза: @LuydmilGenov моя го смени на @Lelqtiban щом сме почнали Добре. Но утре че не съм в БГ и ми е трудно с админ панела. Ако не съм сменил пак ме тагни. Имай предвид че логването ще става с новия ник. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 5 часа , xroflx9 каза: @fengergana мило,защо не си ми казала колко хот е станал Светлин от Игри на волята???💦🥵 аз не можах да го позная и проверявах от кой сезон е наистина се е разкотенцел!!! ще му пиша!!! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 От 7.04.2025 г. от 20:05, Andrew Cunanan. каза: Моля, и аз, моят ник да се смени на malkata_mastiika. с точката. @LuydmilGenov моля, моят ник да се смени на Живак. (с точката) 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 12 часа , fengergana каза: аз не можах да го позная и проверявах от кой сезон е наистина се е разкотенцел!!! ще му пиша!!! Между другото, и аз не можах да го позная, и търсих от кой сезон е, а той бил от последния. Много се е променил визуално 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Някой се е вихрил 🤣 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 2 часа , Just_Me каза: Някой се е вихрил 🤣 Буквално аз след среща с @fengergana 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 @Emanuela.Carey @fengergana @Gerganafen @Andrew Cunanan. хванаха ме!!! 1 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 От 8.04.2025 г. от 8:07, asylum каза: Напомням! Настоявам! @LuydmilGenov 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 38 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey @fengergana @Gerganafen @Andrew Cunanan. хванаха ме!!! Кукле, тоя скъсаняк няма да плати дори сметката в Бушидо! Намери някой мангизлия да видим и ние Дубай и Малдивите! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 И 1 милион да ми дадът, пак няма да пипна. 846 хил. гледания · 8,2 хил. реакции | Toilet HORROR to Miraculous... WWW.FACEBOOK.COM Toilet HORROR to Miraculous Clean 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 4 часа , xroflx9 каза: @Emanuela.Carey @fengergana @Gerganafen @Andrew Cunanan. хванаха ме!!! Жена му малко прилича на мъж. А приятеля му е с малка.... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Да си знаете! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 1 час , Karma93 каза: @fengergana пак ли ти бе??? 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Тоя свят сериозно си заминава. Сега съм на трейнинг за 10к долара и то само индийци лектори. Не ми пука, от тук насетне винаги ще питам, ако са индийци няма да ходя. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: @fengergana пак ли ти бе??? на мол ходя само за да се тряскам по пробните!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 6 часа , WindWalkerMonk каза: Тоя свят сериозно си заминава. Сега съм на трейнинг за 10к долара и то само индийци лектори. Не ми пука, от тук насетне винаги ще питам, ако са индийци няма да ходя. Вече рядко се намират големи IT фирми, които да не са индийски. От ковида насам всичките ми шефове са били индийци. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Вече рядко се намират големи IT фирми, които да не са индийски. От ковида насам всичките ми шефове са били индийци. ужас!!! в такъв случай никога не бих спала с шефа си!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.