Emanuela.Carey Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 10 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey това оборота от Бюти студиото ли ти е? Май започвам да се влюбвам!!! Вече ги няма! Една м*нгалка е опразнила касата докато чистех тоалетните на салона. Заподозрях @fengergana и викнах полиция да дойдат да вземат отпечатъци! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Вече ги няма! Една м*нгалка е опразнила касата докато чистех тоалетните на салона. Заподозрях @fengergana и викнах полиция да дойдат да вземат отпечатъци! няма нужда,мило,аз съм!!! всички знаем,че съм най-добра да дразня и да празня!!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Житие и страдания на @fengergana 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Днес ще видя двама много специални хора. Единият от тях е Коце. Пътувам при него. Ще бъде уникална вечер 😍 И с новия ми телефон. Взела съм си дни от работа, за да отида. И коса правих вчера. 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 @Fast Дж. К. Роулинг спечели, ЛГБТ - да си гледа работата: Върховният съд на Великобритания: Транссексуалните не са жени - Старият континент - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Това означава, че дори да имат сертификат, те няма да бъдат признати като дами 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 часа , Sunlight каза: Днес ще видя двама много специални хора. Единият от тях е Коце. Пътувам при него. Ще бъде уникална вечер 😍 И с новия ми телефон. Взела съм си дни от работа, за да отида. И коса правих вчера. в Търново ли отиваш? Какъв телефон си взе де, похвали се като хората 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 33 минути, WindWalkerMonk каза: @Fast Дж. К. Роулинг спечели, ЛГБТ - да си гледа работата: Върховният съд на Великобритания: Транссексуалните не са жени - Старият континент - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Това означава, че дори да имат сертификат, те няма да бъдат признати като дами Това означава ли че ще видим транс Хари, Рон или Хърмиони в сериала покрай черния Снейп, който - спойлер - убива белия Дъмбълдор и после дори не го лежи? Дано включат плот туиста как го пускат под намалена гаранция, той отваря Гофъндми и със събраните галеони си пазари имение в тузарски квартал. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 7 часа , WindWalkerMonk каза: @Fast Дж. К. Роулинг спечели, ЛГБТ - да си гледа работата: Върховният съд на Великобритания: Транссексуалните не са жени - Старият континент - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Това означава, че дори да имат сертификат, те няма да бъдат признати като дами Не знам какво е спечелила освен да покаже на целия свят колко е комплексирана. Почти целия й фийд в X се върти около транс хора. Превърнала го е цялата си личност, не говори за друго, че й прозира в новите й книги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Аз, вдъхновен от @fengergana, на великденската семейна трапеза: Прощавайте, малко като долен миндил съм излезнал на тая фотография. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 7 часа , WindWalkerMonk каза: @Fast Дж. К. Роулинг спечели, ЛГБТ - да си гледа работата: Върховният съд на Великобритания: Транссексуалните не са жени - Старият континент - Светът - Новините на NOVA NOVA.BG Това означава, че дори да имат сертификат, те няма да бъдат признати като дами Дион, Дончо и Мая Нури - ще обжалват. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Дион, Дончо и Мая Нури - ще обжалват. И Татян Дрисич. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз, вдъхновен от @fengergana, на великденската семейна трапеза: Прощавайте, малко като долен миндил съм излезнал на тая фотография. единствения ден,в който чакам да ми кажат ''дай отзад"!!!! през другите дни не чакам!!!! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Надървил е на майка му: 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 2 минути, DevilWish каза: Надървил е на майка му: Майка му е Дион/Дончо? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Майка му е Дион/Дончо? Двете в едно, а баща му кой е? По-интересно е. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 41 минути, DevilWish каза: Двете в едно, а баща му кой е? По-интересно е. Еми Дион де, той баща, той майка, джуджето клонинг, Кулагин - в пандиза, тъкмо ще се хареса на постоянната публика там, сега ме извинети, отивам да драйвам тихичко в клозета, че ми дойде в повече ... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 20:32 Report Share Публикувано Петък в 20:32 Само аз ли се чувствам така тъжно и носталгично по празниции...... :0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 20:38 Report Share Публикувано Петък в 20:38 преди 3 минути, Jake каза: Само аз ли се чувствам така тъжно и носталгично по празниции...... :0 Според мен е от момента и от това как си настроен. За носталгията - аз също, определено.... като сме по-малки сякаш е различно..... Не празнуваш ли? Ние винаги се подготвяме няколко дни предварително. На мен ми е било тежко когато не съм бил у дома.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 20:39 Report Share Публикувано Петък в 20:39 Току що, DevilWish каза: Според мен е от момента и от това как си настроен. За носталгията - аз също, определено.... като сме по-малки сякаш е различно..... Не празнуваш ли? Ние винаги се подготвяме няколко дни предварително. На мен ми е било тежко когато не съм бил у дома.... Ще празнуваме, по-скоро идва от загубата на близка, не отдавна. Свързам празниците и с тях и ... Цяла вече съм на някви депрсиращи песни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Петък в 20:42 Report Share Публикувано Петък в 20:42 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 20:42 Report Share Публикувано Петък в 20:42 Току що, Jake каза: Ще празнуваме, по-скоро идва от загубата на близка, не отдавна. Свързам празниците и с тях и ... Цяла вече съм на някви депрсиращи песни Познато ми е чувството.... от там вероятно идва това усещане. Психологическа нагласа.... Поне яйцата боядиса ли? Или утре? Вземи един голям буркан Нутела (за да ти дойде настроението) Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 20:44 Report Share Публикувано Петък в 20:44 преди 2 минути, DevilWish каза: Познато ми е чувството.... от там вероятно идва това усещане. Психологическа нагласа.... Поне яйцата боядиса ли? Или утре? Вземи един голям буркан Нутела (за да ти дойде настроението) Тъпках шоколад цял ден хаха, опитах и с чи"ии и с плуване и пак не оправи настроението ахха :Д Много е интересно как навън съм вечно захилен и душата на компанията, а в къщи депресант номер 1. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 20:54 Report Share Публикувано Петък в 20:54 преди 4 минути, Jake каза: Тъпках шоколад цял ден хаха, опитах и с чи"ии и с плуване и пак не оправи настроението ахха :Д Много е интересно как навън съм вечно захилен и душата на компанията, а в къщи депресант номер 1. Ха ха, дали не го дължиш на това, че трябва непрекъснато да си сред хора и в движение? Как мислиш?😄 Трябва да се чувстваш добре и в собствената си компания? Опитай със сладолед? При мен винаги е помагало, защото аз алкохол не пия и не мисля, че тези моменти се променят.... даже май изпадаш в по-голяма депресия от тези неща? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 20:56 Report Share Публикувано Петък в 20:56 Току що, DevilWish каза: Ха ха, дали не го дължиш на това, че трябва непрекъснато да си сред хора и в движение? Как мислиш?😄 Трябва да се чувстваш добре и в собствената си компания? Опитай със сладолед? При мен винаги е помагало, защото аз алкохол не пия и не мисля, че тези моменти се променят.... даже май изпадаш в по-голяма депресия от тези неща? Не пия алкохол... но ям много, но поне не ми се лепи толкова :Д Да, обичам да съм сред хора и като остана сам се депресирам яко. Опитах да пътувам сам и беше ужасно.. :Д 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.