DevilWish Публикувано Петък в 21:08 Report Share Публикувано Петък в 21:08 преди 6 минути, Jake каза: Не пия алкохол... но ям много, но поне не ми се лепи толкова :Д Да, обичам да съм сред хора и като остана сам се депресирам яко. Опитах да пътувам сам и беше ужасно.. :Д Екстроверт - обратното на мен. Аз се чувствам най-добре в собествената си компания. Доста хора се е случвало да ми се сърдят за това и да го определят като егоистично, но това са просто някакви впечатления. Аз не мисля така. А и аз не пия алкохол, а вече от 1 година и цигарите спрях - нещо което мислих, че е НЕВЪЗМОЖНО при мен Аз сладко където повече ядях, защото обичам.... но каквото и да ям - право черво без да пия чайовете на Татяна😄 Не бих се наел да пътувам сам, но още от малък съм обичал да си играя сам и нямам проблем с това...... даже съм гонил другите и съм ги биел за да не ме закачат по думите на нашите. Много често се случва да си изключвам телефона, защото не обичам никой да ме занимава.... За хората е странно, но аз съм така даже и към най-любимите си хора... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 21:11 Report Share Публикувано Петък в 21:11 преди 1 минута, DevilWish каза: Екстроверт - обратното на мен. Аз се чувствам най-добре в собествената си компания. Доста хора се е случвало да ми се сърдят за това и да го определят като егоистично, но това са просто някакви впечатления. Аз не мисля така. А и аз не пия алкохол, а вече от 1 година и цигарите спрях - нещо което мислих, че е НЕВЪЗМОЖНО при мен Аз сладко където повече ядях, защото обичам.... но каквото и да ям - право черво без да пия чайовете на Татяна😄 Не бих се наел да пътувам сам, но още от малък съм обичал да си играя сам и нямам проблем с това...... даже съм гонил другите и съм ги биел за да не ме закачат по думите на нашите. Много често се случва да си изключвам телефона, защото не обичам никой да ме занимава.... За хората е странно, но аз съм така даже и към най-любимите си хора... Мислех, че чисто сексално ще е забавно да путуваш сам хахаха, ами не е . 😄 Да, екстроверт съм, но в граници. Цял ден сдухан и щом изляза сред познати, не млъквам и веднага живвам. Тотално различен съм сред хора. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 21:17 Report Share Публикувано Петък в 21:17 преди 2 минути, Jake каза: Мислех, че чисто сексално ще е забавно да путуваш сам хахаха, ами не е . 😄 Да, екстроверт съм, но в граници. Цял ден сдухан и щом изляза сред познати, не млъквам и веднага живвам. Тотално различен съм сред хора. И аз често съм така. Някак си успявм да не си показвам депресиите пред хората, а даже обратното, супер позитивна енергия почвам да пускам и все едно нищо ми няма. Това е хубаво, защото човек се разсейва от негативното и успява да позабрави кофти нещата. Пък и хората са различни, не всеки ще иска да ни търпи в лошо настроение, а някои биха се и зарадвали да видят, че ти е зле. Затова депресиите са предимно самостоятелно състояние 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 21:18 Report Share Публикувано Петък в 21:18 преди 1 минута, Jake каза: Мислех, че чисто сексално ще е забавно да путуваш сам хахаха, ами не е . 😄 Да, екстроверт съм, но в граници. Цял ден сдухан и щом изляза сред познати, не млъквам и веднага живвам. Тотално различен съм сред хора. С любим човек е най-яко да пътуваш, но само ако не ти къса нервите А, то и аз понякога се депресирам. Мисля, че всички имаме такива моменти, но хората не говорят много за това. Покрай празниците признавам, че и на мен ми се е случвало.... Особено когато загубиш някой наистина близък човек само ти е до празници..... нормално. Просто си пусни готина музика, поговори или попиши с някой, ако имаш нужда и може би ще ти стане по-добре. То всичко е до настроение. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 21:20 Report Share Публикувано Петък в 21:20 преди 1 минута, Stela каза: И аз често съм така. Някак си успявм да не си показвам депресиите пред хората, а даже обратното, супер позитивна енергия почвам да пускам и все едно нищо ми няма. Това е хубаво, защото човек се разсейва от негативното и успява да позабрави кофти нещата. Пък и хората са различни, не всеки ще иска да ни търпи в лошо настроение, а някои биха се и зарадвали да видят, че ти е зле. Затова депресиите са предимно самостоятелно състояние 😁 Аз откакто се случи това преди няколко години и много често си изпускам нервите и емоциите.... и за това гледам много да не говоря, защото ако съм в кофти настроение всеки ще го разбере. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 21:34 Report Share Публикувано Петък в 21:34 преди 7 минути, DevilWish каза: Аз откакто се случи това преди няколко години и много често си изпускам нервите и емоциите.... и за това гледам много да не говоря, защото ако съм в кофти настроение всеки ще го разбере. Затова и казвам, че е най-добре някои неща човек да си ги изживее сам. Иначе празниците понякога са доста криворазбрани. Примерно сега цялото това пазаруване и претрупани маси, сякаш след това храна и сбирки няма да има... Някаква прекомерна еуфория се създава. Всеки се сеща, че има близки и се събират, а преди това може да не си ги потърсвал дълго време. Избиват се да отидат на църква защото е празник, а до преди това може цяла година да не си отправил и една молитва към Бог и всякакви такива неща. В такива дни се сещаме да сме добри, благородни и вярващи, а истината е, че или сме такива през цялата година или всичко друго е фалш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 21:51 Report Share Публикувано Петък в 21:51 преди 2 минути, Stela каза: Затова и казвам, че е най-добре някои неща човек да си ги изживее сам. Иначе празниците понякога са доста криворазбрани. Примерно сега цялото това пазаруване и претрупани маси, сякаш след това храна и сбирки няма да има... Някаква прекомерна еуфория се създава. Всеки се сеща, че има близки и се събират, а преди това може да не си ги потърсвал дълго време. Избиват се да отидат на църква защото е празник, а до преди това може цяла година да не си отправил и една молитва към Бог и всякакви такива неща. В такива дни се сещаме да сме добри, благородни и вярващи, а истината е, че или сме такива през цялата година или всичко друго е фалш. Съгласен съм. И особено това с храната..... Ок, нека има трапеза, но то се пазарува като за края на света..... Не знам днес как е било, но и вчера по магазините беше претрупано. За мен също е странно. Да се правиш на смирен на рождени дни, празници и да се държиш добре в такива дни, а иначе истината да е някъде другаде и да си съвсем различен. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 21:56 Report Share Публикувано Петък в 21:56 преди 1 минута, DevilWish каза: Съгласен съм. И особено това с храната..... Ок, нека има трапеза, но то се пазарува като за края на света..... Не знам днес как е било, но и вчера по магазините беше претрупано. За мен също е странно. Да се правиш на смирен на рождени дни, празници и да се държиш добре в такива дни, а иначе истината да е някъде другаде и да си съвсем различен. Не съм ходила днес, но мога да предположа. Нямаше ме няколко дни вкъщи и снощи преди да се прибера минах през Лидъл, защото трябваше да взема нещо за хапване и направо викам да си бях стояла гладна.. 😄 Претъпкано, препълнени колички, задръстване по касите.. между витирните не можеш да се разминеш... сякаш се запасяват за военно положение. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 22:09 Report Share Публикувано Петък в 22:09 преди 49 минути, Stela каза: И аз често съм така. Някак си успявм да не си показвам депресиите пред хората, а даже обратното, супер позитивна енергия почвам да пускам и все едно нищо ми няма. Това е хубаво, защото човек се разсейва от негативното и успява да позабрави кофти нещата. Пък и хората са различни, не всеки ще иска да ни търпи в лошо настроение, а някои биха се и зарадвали да видят, че ти е зле. Затова депресиите са предимно самостоятелно състояние 😁 Много вярно, да.... Няма и много смисъл да споделяш, обикновенно отговора е "я се стегни", и "нищо ти няма". Аз преди страдах за всеки приятел ако му се случи нещо, оказвах подкрепа, ами ... все по-рядко го правя, след като видях, че когато аз имах нужда от това, много хора ми казаха "я, се стегни", "има и по-лоши неща" и т,.н.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 22:11 Report Share Публикувано Петък в 22:11 преди 11 минути, Stela каза: Не съм ходила днес, но мога да предположа. Нямаше ме няколко дни вкъщи и снощи преди да се прибера минах през Лидъл, защото трябваше да взема нещо за хапване и направо викам да си бях стояла гладна.. 😄 Претъпкано, препълнени колички, задръстване по касите.. между витирните не можеш да се разминеш... сякаш се запасяват за военно положение. 😁 Вечер със сигурност са повече. Ние бяхме през деня и пак беше препълнено.... А аз до Лидъл исках да си взема някакви неща които обичам да си правя в ежедневието и отидохме заради мен най-вече там, защото има много неща които обичам и ми е любимия магазин ❤️ Е, всичко си намерих, но ако бях предположил, че ще е толкова претрупано щяхме да отидем само до един магазин. Често се случва да отидем до 2-3 магазина, защото вкъщи всички ядем различни неща.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Петък в 22:13 Report Share Публикувано Петък в 22:13 преди 1 час, Jake каза: Тъпках шоколад цял ден хаха, опитах и с чи"ии ела опитай с мен и ще ти излекувам всичко!!!! аз сега реших да съм жалка и да съм влюбена във Филип Буков привличат ме такива клоуни!!! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Петък в 22:13 Report Share Публикувано Петък в 22:13 На мен ли ми се струва, или тази година козунаците не са много вкусни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Петък в 22:17 Report Share Публикувано Петък в 22:17 преди 3 минути, Karma93 каза: На мен ли ми се струва, или тази година козунаците не са много вкусни... всички козунаци ли опита,мило 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 22:18 Report Share Публикувано Петък в 22:18 преди 10 минути, Jake каза: Много вярно, да.... Няма и много смисъл да споделяш, обикновенно отговора е "я се стегни", и "нищо ти няма". Аз преди страдах за всеки приятел ако му се случи нещо, оказвах подкрепа, ами ... все по-рядко го правя, след като видях, че когато аз имах нужда от това, много хора ми казаха "я, се стегни", "има и по-лоши неща" и т,.н.. Това "Нищо ти няма" го чувам и от любим човек........ за това и вече държа хората настрана.... То малко хора от близките ти могат да те разберат, какво очаквам от някой който не е изпадал в подобни ситуации. Аз също съм емпат, но е имало специално за мен много труден момент в който видях, че всичко зависи само от моята воля, но и благодарение на близките, защото сам си за никъде.... В такъв момент нито ти е до приятели, нито до връзки, когато трябва да избираш себе си.... За това когато оживях си казах "повече не искам и нямам желание да говоря с никого".... И мисля, че съм прав. Не ме е яд. Те хората обикновено опрекват, че си надут или студен, но така като не си бил на чуждото място е много лесно да съдиш. Хич не ми пука повече. Научих се да се поставям на първо място. преди 6 минути, Karma93 каза: На мен ли ми се струва, или тази година козунаците не са много вкусни... Вкъщи има три козунака, но аз не ям.... Вие ми кажете? Майка ми днес възхваляваше някакъв козунак и каза, че бил страхотен. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Петък в 22:20 Report Share Публикувано Петък в 22:20 Току що, fengergana каза: всички козунаци ли опита,мило Драга, поне 5-6 ...за последните 2 седмици... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Петък в 22:22 Report Share Публикувано Петък в 22:22 преди 1 минута, Karma93 каза: Драга, поне 5-6 ...за последните 2 седмици... аз си взех един с шоколад,беше към 8-9 лв и ми хареса!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Петък в 22:23 Report Share Публикувано Петък в 22:23 преди 9 минути, fengergana каза: ела опитай с мен и ще ти излекувам всичко!!!! аз сега реших да съм жалка и да съм влюбена във Филип Буков привличат ме такива клоуни!!! Аз отдавна съм влюбена в него,както и в един негов приятел и колега!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Петък в 22:24 Report Share Публикувано Петък в 22:24 Козунаците са чист протеин, налииииии? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 22:25 Report Share Публикувано Петък в 22:25 Току що, Karma93 каза: Козунаците са чист протеин, налииииии? Добре, че ти разбирам иронията.😄 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Петък в 22:25 Report Share Публикувано Петък в 22:25 Току що, xroflx9 каза: Аз отдавна съм влюбена в него,както и в един негов приятел и колега!!!! 1 час съм се пипала!!! показват дома му все едно не съм спала там!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Петък в 22:28 Report Share Публикувано Петък в 22:28 преди 2 минути, fengergana каза: 1 час съм се пипала!!! показват дома му все едно не съм спала там!!!! Знам че у тях си маркирала навсякъде!! Аз затова само зад кулисите на разни театри се въргалям с него!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 22:38 Report Share Публикувано Петък в 22:38 преди 10 минути, xroflx9 каза: на разни театри се въргалям с него!!! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Петък в 22:41 Report Share Публикувано Петък в 22:41 преди 25 минути, fengergana каза: ела опитай с мен и ще ти излекувам всичко!!!! аз сега реших да съм жалка и да съм влюбена във Филип Буков привличат ме такива клоуни!!! Аз също го харесвах. Снимах с него нещо и го видях по боксерки, много добдо тяло има! :Д Лафихме си. Нооо стана много лигав, наду се и литна в облаците последните година -две. Вече ми е неприятен. преди 20 минути, DevilWish каза: Това "Нищо ти няма" го чувам и от любим човек........ за това и вече държа хората настрана.... То малко хора от близките ти могат да те разберат, какво очаквам от някой който не е изпадал в подобни ситуации. Аз също съм емпат, но е имало специално за мен много труден момент в който видях, че всичко зависи само от моята воля, но и благодарение на близките, защото сам си за никъде.... В такъв момент нито ти е до приятели, нито до връзки, когато трябва да избираш себе си.... За това когато оживях си казах "повече не искам и нямам желание да говоря с никого".... И мисля, че съм прав. Не ме е яд. Те хората обикновено опрекват, че си надут или студен, но така като не си бил на чуждото място е много лесно да съдиш. Хич не ми пука повече. Научих се да се поставям на първо място. Вкъщи има три козунака, но аз не ям.... Вие ми кажете? Майка ми днес възхваляваше някакъв козунак и каза, че бил страхотен. Да.....ако сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Със всичко се справях до момента, но загубата на близък е нещо с което не мога и се случи отново. По-тежко от това няма! Всичко минава, но това не. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 22:46 Report Share Публикувано Петък в 22:46 преди 1 минута, Jake каза: Аз също го харесвах. Снимах с него нещо и го видях по боксерки, много добдо тяло има! :Д Лафихме си. Нооо стана много лигав, наду се и литна в облаците последните година -две. Вече ми е неприятен. Да.....ако сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Със всичко се справях до момента, но загубата на близък е нещо с което не мога и се случи отново. По-тежко от това няма! Всичко минава, но това не. Разбирам те напълно.... Има неща, които не зависят от нас конкретно. Това определено не е нищо..... изживяваш си го по свой начин, а и много зависи кой е човекът. То за непознат като чуеш, че вече го няма ти става гадно, какво остава за хора, които познаваш..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Петък в 23:14 Report Share Публикувано Петък в 23:14 преди 56 минути, Jake каза: Много вярно, да.... Няма и много смисъл да споделяш, обикновенно отговора е "я се стегни", и "нищо ти няма". Аз преди страдах за всеки приятел ако му се случи нещо, оказвах подкрепа, ами ... все по-рядко го правя, след като видях, че когато аз имах нужда от това, много хора ми казаха "я, се стегни", "има и по-лоши неща" и т,.н.. Аз винаги съм се старала да размишлявам върху проблемите и чувствата на другите, да водя задълбочен разговор, да дам съвети и да покажа съчувствие и подкрепа. Не е ок просто да кажеш на някой "я се стегни". Всички сме различни и за мен един проблем ще е нещо голямо и ще ме срине, за теб същото може да не е толкова значително. Затова не трябва да се пренебрегват емоциите на другите. Особено когато чуеш от близки приятели, че трябва се стегнеш и едва ли не ти си някакъв слабак в очите им е много неприятно. Разбирам напълно какво казваш. На мен ми се е случвало да намеря подкрепа и разбиране в хора, които не са ми толкова близки и обратното, приятели да не ме разберат изобщо. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.