xroflx9 Публикувано Събота в 10:56 Report Share Публикувано Събота в 10:56 преди 2 минути, fengergana каза: с фейк профил си най-силен! От завист ще ти излязат бръчки!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 13:42 Report Share Публикувано Събота в 13:42 преди 2 часа , xroflx9 каза: От завист ще ти излязат бръчки!!! КАЗАХ ЧЕ ВЕСКО Е НА РАБОТА! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 15:04 Report Share Публикувано Събота в 15:04 @xroflx9 Жоро Игнатов има вкус,ние също! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 15:10 Report Share Публикувано Събота в 15:10 преди 5 минути, fengergana каза: @xroflx9 Жоро Игнатов има вкус,ние също! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 15:21 Report Share Публикувано Събота в 15:21 преди 15 минути, fengergana каза: @xroflx9 Жоро Игнатов има вкус,ние също! Грозил 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 15:26 Report Share Публикувано Събота в 15:26 преди 20 минути, fengergana каза: @xroflx9 Жоро Игнатов има вкус,ние също! Ясно е в чия компания ще прекарам утрешния празник!!! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Неделя в 08:37 Report Share Публикувано Неделя в 08:37 Днес чух в Мола Шоъм с Teardrops за първи път. Беше ми много странно, че го пускат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Неделя в 09:44 Report Share Публикувано Неделя в 09:44 Тъй де, бяха пуснали Лиъм в Мола. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 10:48 Report Share Публикувано Неделя в 10:48 преди 1 час, Sunlight каза: Тъй де, бяха пуснали Лиъм в Мола. Тоя път от кой етаж са го пуснали? 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 11:37 Report Share Публикувано Неделя в 11:37 тематичен епизод с гей скандал за днешният ден - 2 февруари 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 11:43 Report Share Публикувано Неделя в 11:43 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: тематичен епизод с гей скандал за днешният ден - 2 февруари Да,това сме ние с @Emanuela.Carey 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 12:04 Report Share Публикувано Неделя в 12:04 преди 20 минути, xroflx9 каза: Да,това сме ние с @Emanuela.Carey Кой е младия на 33 години и кой е този на 61? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 12:21 Report Share Публикувано Неделя в 12:21 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Кой е младия на 33 години и кой е този на 61? Аз съм Румениге,а дядото е той.😛 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 22:18 Report Share Публикувано Неделя в 22:18 какво като му реагирам на всяко стори,но получавам само това?@xroflx9 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 22:39 Report Share Публикувано Неделя в 22:39 преди 19 минути, fengergana каза: какво като му реагирам на всяко стори,но получавам само това?@xroflx9 Пак ли се предлагаш като лека жена?? И то на някакви планински сторита 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 22:43 Report Share Публикувано Неделя в 22:43 преди 2 минути, xroflx9 каза: Пак ли се предлагаш като лека жена?? И то на някакви планински сторита ДА! Написах че и аз мога да се катеря по високи неща!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 22:49 Report Share Публикувано Неделя в 22:49 преди 4 минути, fengergana каза: ДА! Написах че и аз мога да се катеря по високи неща!!! Аз вече съм влюбена в друго лъвче!! Постоянно ми излизаха негови reels-чета понеже рекламираше някакъв козметичен салон,а днес ми излезе и профила му🤤 Вальо е вече твой!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 22:52 Report Share Публикувано Неделя в 22:52 преди 1 минута, xroflx9 каза: Аз вече съм влюбена в друго лъвче!! Постоянно ми излизаха негови reels-чета понеже рекламираше някакъв козметичен салон,а днес ми излезе и профила му🤤 Вальо е вече твой!! сладурчето с къдравата коса ли? и аз го намерих,има си приятелка,с която тренират заедно във фитнеса,но с нас ще тренира и извън него!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 22:55 Report Share Публикувано Неделя в 22:55 преди 1 минута, fengergana каза: сладурчето с къдравата коса ли? и аз го намерих,има си приятелка,с която тренират заедно във фитнеса,но с нас ще тренира и извън него!!! https://www.instagram.com/v.koleshanski?igsh=MWMwaHF4cnhsbm85cQ== За този ли говориш,защото аз да! Не правиш хубаво като не ме информираш!!! Дали му е приятелка? Според мен му е колежка,но и да не е и аз имам телевизор вкъщи,а пък ходя и на кино😛 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 22:58 Report Share Публикувано Неделя в 22:58 преди 1 минута, xroflx9 каза: https://www.instagram.com/v.koleshanski?igsh=MWMwaHF4cnhsbm85cQ== За този ли говориш,защото аз да! Не правиш хубаво като не ме информираш!!! Дали му е приятелка? Според мен му е колежка,но и да не е и аз имам телевизор вкъщи,а пък ходя и на кино😛 уникални мъже си имаме на балканите!!! но този не ми бие на напълно стрейт,така че имаме шанс!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 23:08 Report Share Публикувано Неделя в 23:08 преди 8 минути, fengergana каза: уникални мъже си имаме на балканите!!! но този не ми бие на напълно стрейт,така че имаме шанс!!! И ти ли говориш за него? Чак ми се доходи на уроци по карате,за да ме тръшка по пода😛 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 23:10 Report Share Публикувано Неделя в 23:10 преди 1 минута, xroflx9 каза: И ти ли говориш за него? Чак ми се доходи на уроци по карате,за да ме тръшка по пода😛 да,за същия. Излиза ми постоянно в тикток от салона 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 23:11 Report Share Публикувано Неделя в 23:11 Току що, fengergana каза: да,за същия. Излиза ми постоянно в тикток от салона Мисля че аз ще му масажирам главата по-добре от червенокосата лелка! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа Цирк! Мнимата дерматоложка, заради която куп жени влязоха в "Пирогов", се оказа риалити звезда LIFE.DIR.BG Тя беше сред участниците, търсещи любовта в шоуто "Диви и красиви", което вървеше в YouTube 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа @fengergana @Emanuela.Carey вие Spoiler 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.