Emanuela.Carey Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 15 минути, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey вие Свий скритото съдържание Аз съм ХРИСТИЯНИН! ✝️✝️✝️✝️✝️ отричам тази пошла енергия! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Аз съм ХРИСТИЯНИН! ✝️✝️✝️✝️✝️ отричам тази пошла енергия! Аз пък мисля че този демон с белите очи доста често те обсебва😛 Spoiler 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 От 2.02.2025 г. от 10:37, Sunlight каза: Днес чух в Мола Шоъм с Teardrops за първи път. Беше ми много странно, че го пускат. Аз пък си купих чанта на Пинко! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 @fengergana и тая дъртата я е засърбяло!! Явно любовта му към Фики е отминала:( 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Със Златето пазаруваме САМО Баленсиага! Особено ако е от гардероба на нашата приятелка Цури ♥️ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Със Златето пазаруваме САМО Баленсиага! Особено ако е от гардероба на нашата приятелка Цури ♥️ Знаех си че беше ТИ на пазара в Одрин!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 14 минути, xroflx9 каза: Знаех си че беше ТИ на пазара в Одрин!!! Ела ле ту менге! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Говорейки за ментета, някой поръчвал е дрехи от Тему? Издръжливи ли са? Причиняват ли обриви? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Вчера и ние с @Emanuela.Carey бяхме на Грамитата! Spoiler 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 30 минути, xroflx9 каза: Вчера и ние с @Emanuela.Carey бяхме на Грамитата! Свий скритото съдържание Толко ли немаше дрехи, че дойде гола ма? Да ме излагаш пред Бионсе и Джен Зи! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Толко ли немаше дрехи, че дойде гола ма? Да ме излагаш пред Бионсе и Джен Зи! Ами тъкмо се върнах от “онази” работа с клиент! Как да изглеждам иначе като работя без дрехи?? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Обявиха дата за бойкот на всички големи хранителни вериги в България WWW.PLOVDIV24.BG Протест срещу високите цени на продуктите в големите вериги готвят в България. Точно като примера в ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 4 минути, xroflx9 каза: Казвала съм ти като си пияна да не пишеш във форума!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Току що, Emanuela.Carey каза: От както скъса с Йомов изплиска легена И аз да скъсам с Йомов и аз ще се поболея от мъка!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 20 минути, xroflx9 каза: И аз да скъсам с Йомов и аз ще се поболея от мъка!!!! Той вече си е намерил клонинг на Ариа 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Той вече си е намерил клонинг на Ариа Знам,някаква македонка. Дали знае за фетишите му и че след края на футболната си кариера пазарува реплики от гараж?😛 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Когато чалгари се вълнуват от бг футбол, безценно Понеже не съм запознат, направих сърч и... сигурни ли сте, че Ариа е снимала Георги Йомов? https://www.instagram.com/yomov_35/ Според инстаграм има сума ти татуси, а в клипа нали Ариа го ползва за платно? Или клипът е заснет отдавна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 25 минути, Ergeni каза: Когато чалгари се вълнуват от бг футбол, безценно Понеже не съм запознат, направих сърч и... сигурни ли сте, че Ариа е снимала Георги Йомов? https://www.instagram.com/yomov_35/ Според инстаграм има сума ти татуси, а в клипа нали Ариа го ползва за платно? Или клипът е заснет отдавна? Йомов е бивш футболист и бившо гадже на Ариа. Кариерата му приключи защото го хванаха с допинг.Иначе да,имам приятели и познати от футболистите в ЦСКА,така че знам това онова за футбола А момчето в клипа се казва Тодор и работи като треньор. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 49 минути, xroflx9 каза: Йомов е бивш футболист и бившо гадже на Ариа. Кариерата му приключи защото го хванаха с допинг.Иначе да,имам приятели и познати от футболистите в ЦСКА,така че знам това онова за футбола А момчето в клипа се казва Тодор и работи като треньор. Аааа, аз разбрах, че момчето в клипа е футболистът... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 57 минути, xroflx9 каза: Йомов е бивш футболист и бившо гадже на Ариа. Кариерата му приключи защото го хванаха с допинг.Иначе да,имам приятели и познати от футболистите в ЦСКА,така че знам това онова за футбола А момчето в клипа се казва Тодор и работи като треньор. Кажи за фетишите 🤣🤣🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 3 часа , xroflx9 каза: А момчето в клипа се казва Тодор и работи като треньор. сладкия Тошко в клипа на Ария ми идва леко грозноват,но пак искам да ме тренира!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 3 часа , xroflx9 каза: Иначе да,имам клиенти от футболистите в ЦСКА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: И това е вярно!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 zoi lerma🦋🦋 (@zoifish) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 102K likes, 381 comments - zoifish on November 1, 2024: "💉💉💉". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Някой има ли опит с The Gateway Tapes? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.