Jump to content

Рамания с нови собственици от 1 март 2025

Препоръчани коментари

От чисто любопитство - какви пък пари се изкарват от такъв тип форум, та чак медийна група (била тя и на Емилия Стоянова) водила преговори, че и решила да го купи?

БГ-мама - да, там има платени статии, огромен трафик, буквално можеш да напишеш добър отзив за продукт и той да гръмне ... ама тук?!?

Съвсем съм шокиран, че Емилия все още има и пари ... тя въобще как се издържа?

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Меле, би ли споделил защо реши да преустановиш собственост върху общия коптор - ака форома?

Не съм преустановил още нищо. Може и да пропадне желанието ми. След като мнозинството толкова вярва, че нещата ще се променят кардинално. Не ми е цел това.

• Like 7
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, GriskoBeats каза:

Не съм преустановил още нищо. Може и да пропадне желанието ми. След като мнозинството толкова вярва, че нещата ще се променят кардинално. Не ми е цел това.

Вразуми се! Написахме ти го и с модераторите. Купят ли форума те - умира! Ще наложат цензура, ще са забранени всякакъв тип коментири и край с поп-фолк скандалите!
Аз вярвам в теб, а вижда се, че и хората които пишат тук! 

• Like 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Balkandji1 каза:

То е ясно. Тази леличка ще наложи чутовна цензура и изкустеност във форума и ще го унищожи. Те Сигнал така направиха и с коментиращите в техния сайт. Преди 15 години много хора коментираха статиите им под самата новина в сайта им, но от цензура и лелченски изпълнения хората го изоставиха. Да си направят сметка колко беше посещаван Сигнал.бг през 2010 и сега. Изводите са ясни.

Абсолютно! Това не трябва да се случва! Нима искате Стамбини да управлява форума? Той не беше ли модератор в Сигнал?

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , i810 каза:

Сбогом Рамания... От това вече форум няма да става... Колко жалко... Влизах тук, за да се забавлявам на чувството за хумор на повечето от вас... Толкова смях почти без цензура ще отиде на вятъра... В стерилна среда не ми се вирее... Този форум ще умре безславно...

Добрата новина е, че не го е решил окончателно. Хората го харесват, просто понякога тук повечето форумци сме с черно чувство за хумор.
@GriskoBeats ти си направил достатъчно за форума и за мен ти си по-добрият админ! 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 час , GriskoBeats каза:

Хаха, Емилия Стояново, май няма да ти стане номерчето да заробиш и нашия форум със стерилитета си. :1000(6):

Ко стана с "Открит микрофон", ма, що го спря? Поради липса на интерес.

• Like 3
Сподели в други сайтове

То форума и в момента е "стерилен" извън Поп фолк скандали, защото обидите към фолк изпълнители, поне на хартия не са разрешени извън тази тема. @GriskoBeats преди продажбата на форума, би трябвало да се запознае защо бъдещите намерения на новите собственици в тази насока, ще я държат ли, ще я трият ли? Ако оставят нещата както са в момента, може би няма да има толкова драматични промени, освен една идея по стриктна модерация. Нека напомня, че Сигнал имаха собствен форум. Не е изключено модератори оттам да си върнат позициите. Това също може да е проблем, защото средата тук е съвсем друга.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Fast каза:

То форума и в момента е "стерилен" извън Поп фолк скандали, защото обидите към фолк изпълнители, поне на хартия не са разрешени извън тази тема. @GriskoBeats преди продажбата на форума, би трябвало да се запознае защо бъдещите намерения на новите собственици в тази насока, ще я държат ли, ще я трият ли? Ако оставят нещата както са в момента, може би няма да има толкова драматични промени, освен една идея по стриктна модерация. Нека напомня, че Сигнал имаха собствен форум. Не е изключено модератори оттам да си върнат позициите. Това също може да е проблем, защото средата тук е съвсем друга.

Ма, като са имали собствен форум, чий го дирят тук в нашия, питам аз.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Fast каза:

Разбира се, че ще я изтрият. И сигурно и критика няма да се допуска, даже да е градивна. 
@GriskoBeats си върши работата повече от добре! Не ни трябват журналисти, които възхваляват всяка певица и които не са посмяли да изкажат даже една градивна критика! В "Открит микрофон" Емилия Стоянова изказваше критика ако човекът зададе по-пиперливи въпроси, но никога към госта си! Самата тя сигурно има мнение по въпроса, но така и не сме чули да го каже в лицето на гостите си! Това не означава непременно обида, а становището на хората и на нея като човек който следи тази музика! 

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Трябва всяка една песен да се възхвалява от тук нататък! Сигурно и най-големият флоп ще бъде наричан хит, а дори изпълнители които са безизвестни или имат изцепки ще бъдат защитавани. 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Доколкото помня, когато Сигнал пуснаха обновена версия на сайта си, затвориха с него и форума им. Според мен актуализирания сайт е бил с по-нова версия на PHP, която не е ставала за форума, а те не са могли да го мигрират. В днешно време да се започне форум от нищото е трудно. Мисля си, че щом купят този Рамания, ще затрият този домейн, и ще го добавят като връзка в signal.bg.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Доколкото помня, когато Сигнал пуснаха обновена версия на сайта си, затвориха с него и форума им. Според мен актуализирания сайт е бил с по-нова версия на PHP, която не е ставала за форума, а те не са могли да го мигрират. В днешно време да се започне форум от нищото е трудно. Мисля си, че щом купят този Рамания, ще затрият този домейн, и ще го добавят като връзка в signal.bg.

Да не бързат да отварят шампанското, все още @GriskoBeats нищо не е решил окончателно! Както се видя има подкрепата на хората тук!

• Like 1
  • Love 1

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Да не бързат да отварят шампанското, все още @GriskoBeats нищо не е решил окончателно! Както се видя има подкрепата на хората тук!

Аз само прогнозирам какво може да се случи при евентуална продажба. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Това ще се случи, както казваш, че никой няма да пише.... или евентуално трябва да останат хора без мнение, тоест всяка песен да е велика. Стамбини "добре ще модерира".

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Fast каза:

Фаст, купи го ти, бе! Искай от мелето намалена цена като за наши хора, може и на изплащане. :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

По повод настъпването на новата година @GriskoBeats реши да убие форома като го продаде на скучнячката Подмилия Стоянова

• Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Фаст, купи го ти, бе! Искай от мелето намалена цена като за наши хора, може и на изплащане. :3fdb8960598fa63e:

Може и да му го плати с
200w.gif?cid=6c09b9523g8zpf5pflr3hsqou8v

нали наскоро обяви, че е бисекс.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Balkandji1 каза:

Не мисля че съм добър за първостепенна роля. Мога да модерирам и наставлявам, но чак да администрирам.. Правил съм опити и съм преценил, че това не е за мен. Може би в много краен случай, ако съвсем не остане място където да пишем, може да спретна нещо импровизирано, колкото да съхраня остатъка от обществото.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , GriskoBeats каза:

оХ, копирах от темите с музиката ми. Нали махнах някои от вас, които нямате интерес. То затова и съм се самоцитирал, както винаги ххахаха

извинен си. Дай сега по съществената част. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, DevilWish каза:

Това ще се случи, както казваш, че никой няма да пише.... или евентуално трябва да останат хора без мнение, тоест всяка песен да е велика. Стамбини "добре ще модерира".

Сигналточкавеце не са имали форум от години, как точно виждаш хора, които не са модерирали от години изведнъж от нищото да се завърнат само защото са купили форум? Стамбини ако от тях, сигурно ще зареже куп други неща с които се занимава, не се ли изживяваше като режисьор на клипове напоследък, примерно, за да е модератор. ;) 

Сметанова очевидно прави тая сделка за да затрие пародиите на тема покрит макарон, които се вихреха навремето, докато още правеше раздумки с куцо, кьораво, сакато и Гюрулту. Те нямат трафик на собствения им сайт, по-два три коментара макс на статия .... 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Въпросът е къде ще псуваме чалгарките и къде ще се плюем един друг, когато бабишницата купи форома?!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Fast каза:

Аз вътрешно се надявам да осъзнаят стойността на "Поп фолк скандали" в настоящия формат на темата, и да не бърникат твърде много.

Твърде малко вероятно е да я осъзнаят. Няма как да се очаква от хора за които темата е чужда. Те не са били част от форума, не са били активни през годините за да знаят. И да са чели нещо е било само минимална част. Те са странични. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Това никога не е било разрешено.

Затова загина форома и останахме 3 човека и половина.

• Like 4
Сподели в други сайтове

• Ergeni unfeatured and unpinned this Тема
  • Ergeni locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...