asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 8 минути, Gerganafen каза: @Sunlight Включи се и ти, да не ти замине платформата за налагане на Рики и Константин! Тя и в Сигнал май пишеше за Рики и Исмаил ❤️ 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 час , Gerganafen каза: Не е и като съвсем да няма нови потребители - Гери феновете @fengergana & @Karma93 например са култови като за минимум 10 нови юзъра😘 ще бъдеш наказан за дето ме принизи само за 10 нови, вадя камшика и ме почвай!!! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Виждам че си махнал темата от важни. Това означава ли, че се отказваш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 От 4.01.2025 г. от 17:13, FolkEmpire каза: Тук може би е единственото място където нещата могат да се назовават с истинските им имена и няма влияние от вътрешен човек от бранша към който е насочен форума. Независимите места за кореспонденция в днешно време вече са много малко и ако тук се появи собственик главно свързан с бранша към който се коментира и споделя инфо, то е ясно, че ще се направи всичко възможно неудобните теми и постове да се заличат. За това се надявам @GriskoBeats да не прави грешката да продава и дава това бижу в ръцете на некомпетентни лица. Мисля, че трябва да сме с добри чувства към него и да не го караме да прави тази грешка с продажбата на форума. Ако има някаква нужда от помощ да помагаме в името на съществуването на форума. Ако щеш Donate бутони и т.н. Подкрепям! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 От 4.01.2025 г. от 16:32, asylum каза: Истината е, че тая тема е търсене на внимание. Поредното шумно напускане на форума с веднага последвало завръщане. 😉 Абсолютно. Ша прадавам, няма да прадавам, моля за внимание линейките и колите полицейските ... @GriskoBeats Ако наистина ще продаваш точно на сигнал, аз наистина искам да ми изтриеш целия профил. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 часа , Lelqtian каза: Абсолютно. Ша прадавам, няма да прадавам, моля за внимание линейките и колите полицейските ... @GriskoBeats Ако наистина ще продаваш точно на сигнал, аз наистина искам да ми изтриеш целия профил. Няма пък. Само половината ще изтрия Основно тия с Ваня ВеликовЪ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 преди 2 часа , Lelqtian каза: Абсолютно. Ша прадавам, няма да прадавам, моля за внимание линейките и колите полицейските ... @GriskoBeats Ако наистина ще продаваш точно на сигнал, аз наистина искам да ми изтриеш целия профил. Стой, бе! Нека имаме леля Ан като контрапункт на леля ни Ем 🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари