Stela Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 3 часа , GriskoBeats каза: Не съм преустановил още нищо. Може и да пропадне желанието ми. След като мнозинството толкова вярва, че нещата ще се променят кардинално. Не ми е цел това. Повечето неща ти ги казах вече, но помисли за нас, хорато, които сме тук от толкова години и те подкрепяме. Недоволство винаги ще има от определени хора. Аз съм тук от 2008-ма година. Форума е голяма част от мен, от живота ми. Тук създадох и много приятелства, които останаха вече много години и станаха реалност точно благодарение на Рамания. Сантимент ми е, вложени са време и усилия за доста от нас и ще ни боли всичко да приключи. Не се повлиявай от негативното, а виж положителните неща, които не са никак малко. И мен толкова много са ме плюли тук, кога с основание, кога без, но още съм тук. Вече ти казах, имаш моята пълна подкрепа, не се отказвай. Можем с общи усилия дори да надградим нещата. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Аз ще стана новата Туркемада на форума. молете се на иконите, защото идвам. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Сравнително наскоро открих този форум и не знам какво е било преди, но ми харесва обстановката тук. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 57 минути, Stela каза: Повечето неща ти ги казах вече, но помисли за нас, хорато, които сме тук от толкова години и те подкрепяме. Недоволство винаги ще има от определени хора. Аз съм тук от 2008-ма година. Форума е голяма част от мен, от живота ми. Тук създадох и много приятелства, които останаха вече много години и станаха реалност точно благодарение на Рамания. Сантимент ми е, вложени са време и усилия за доста от нас и ще ни боли всичко да приключи. Не се повлиявай от негативното, а виж положителните неща, които не са никак малко. И мен толкова много са ме плюли тук, кога с основание, кога без, но още съм тук. Вече ти казах, имаш моята пълна подкрепа, не се отказвай. Можем с общи усилия дори да надградим нещата. Вложили сме енергията и сърцето си през годините да пишем. С някои хора се познаваме, с други не..... Мисля, че с общи усилия на повечето от нас - можем да надградим, както казваш. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 4 минути, Karma93 каза: Сравнително наскоро открих този форум и не знам какво е било преди, но ми харесва обстановката тук. Някои от нас са още от 2008ма година. Това е от сравнително самото начало. Но има хора които са открили отскоро форума. Даже вече имам много близък човек от тук, който мога да нарека добър приятел. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Сигнал беше страхотен сайт с профили на артистите, качени дискографии, интервюта, репортажи, ексклузивни фотосесии и т.н. След като го ремоделираха цялата им общност се разотиде... Мисля, че имаха проблем с рекламодатели и т.н. и се опитаха да олекотят сайта максимално. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Аз па обичам промени, а и смятам, че ще бъде култов сеир с Емилия Сметанова 🤣 представяте ли си кви бесни скендъли биха били 🤣🤣🤣 Сто про и ся е с партизанско име сред нас! Поне разбира от музика и не би казала, че Екстра Нина е бездарна, както някой друг се издъни тука наскоро. Гласувам за Ванилия Стоянова! преди седмица гледах това култово интервю и прочете целия хейт срещу невероятната лидерка Джоанна ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Макар и да посещавам форума все по-малко, някак се колебая дали ми се иска да се внасят промени от такъв тип. Емилия Стоянова попринцип ми харесва като журналист, но имам резерви по отношение на това на кои и чии принципи е лоялна и дали накрая форумът няма да си замине безславно, също като радиото и сайта. Техният форум беше як иначе, макар и не толкова активен като този или като Планетата. Както и да е, в крайна сметка мелето си решава, разбирам му позицията и може продажбата да му е от полза. Като съвет към новото ръководство (или старото ако остане) бих дал идеята някак да пробват да наложат форума сред по-широк кръг от хора. Доста трудно в не-форумна ера и при наличието на социални мрежи - факт, но някак си в последните години се усеща, че много не върви само едни и същи хора и фенове на бабите да си говорим едно и също, без почти никаква нова кръв. Също като в самата чалга, така и в повечето други сфери е от кардинално значение да има все повече и повече имена с различни възгледи и различни идеи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 31 минути, DevilWish каза: Вложили сме енергията и сърцето си през годините да пишем. С някои хора се познаваме, с други не..... Мисля, че с общи усилия на повечето от нас - можем да надградим, както казваш. Ами за толкова години ни се е превърнало в част от ежедневието, свикнали сме. За повечето е разнообразие и забавление. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 22 минути, asylum каза: Аз па обичам промени, а и смятам, че ще бъде култов сеир с Емилия Сметанова 🤣 представяте ли си кви бесни скендъли биха били 🤣🤣🤣 Сто про и ся е с партизанско име сред нас! Поне разбира от музика и не би казала, че Екстра Нина е бездарна, както някой друг се издъни тука наскоро. Гласувам за Ванилия Стоянова! преди седмица гледах това култово интервю и прочете целия хейт срещу невероятната лидерка Джоанна ❤️ Ти като HR в живота обичаш такива гадории 😡 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 моите коментари така или иначе се трият, не знам каква допълнителна цензура ще наложи леля ми Емилия 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 7 минути, fengergana каза: моите коментари така или иначе се трият, не знам каква допълнителна цензура ще наложи леля ми Емилия ще ти сложи катинар на междукрачието. 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 7 минути, fengergana каза: моите коментари така или иначе се трият, не знам каква допълнителна цензура ще наложи леля ми Емилия Трият се, защото аз така наредих. Ще се научиш да мълчиш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 9 минути, DarkChild каза: Ти като HR в живота обичаш такива гадории 😡 Някой колега те е оставил без обратна връзка ли? 😇 искам да се продаде форумът на Джоанна! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 23 минути, SG каза: Макар и да посещавам форума все по-малко, някак се колебая дали ми се иска да се внасят промени от такъв тип. Емилия Стоянова попринцип ми харесва като журналист, но имам резерви по отношение на това на кои и чии принципи е лоялна и дали накрая форумът няма да си замине безславно, също като радиото и сайта. Техният форум беше як иначе, макар и не толкова активен като този или като Планетата. Както и да е, в крайна сметка мелето си решава, разбирам му позицията и може продажбата да му е от полза. Като съвет към новото ръководство (или старото ако остане) бих дал идеята някак да пробват да наложат форума сред по-широк кръг от хора. Доста трудно в не-форумна ера и при наличието на социални мрежи - факт, но някак си в последните години се усеща, че много не върви само едни и същи хора и фенове на бабите да си говорим едно и също, без почти никаква нова кръв. Също като в самата чалга, така и в повечето други сфери е от кардинално значение да има все повече и повече имена с различни възгледи и различни идеи. Пак ще питам - "Как"? Всички нови бързо бягат, когато видят средата. Твърде особена група сме тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, asylum каза: Някой колега те е оставил без обратна връзка ли? 😇 искам да се продаде форумът на Джоанна! или на Ванчето Великова 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, asylum каза: Някой колега те е оставил без обратна връзка ли? 😇 искам да се продаде форумът на Джоанна! Ух, знам че няма да прочетеш. Екстра Нина е бездарна! И ти не искаш да ми чуеш обратната връзка и затова си ме сложил в блокирани 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 2 минути, GriskoBeats каза: Ух, знам че няма да прочетеш. Екстра Нина е бездарна! И ти не искаш да ми чуеш обратната връзка и затова си ме сложил в блокирани пее по-добре от Графа и Криско 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: пее по-добре от Графа и Криско Кои са тези? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Току що, GriskoBeats каза: Кои са тези? Новите кралици на чалгата. Криско спи с Пеевски, а Графа го тъпче Ахмед ДОган. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Новите кралици на чалгата. Криско спи с Пеевски, а Графа го тъпче Ахмед ДОган. Не знаех, че имат ерекккция! Единият е стар, а другият грух. И все пак НИна е бездарна. Има не лоша бленда и дотам. Не съм чул где пее някаква сериозна фолклорна песен или с големи височини и тн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Айде сега ново 20... В крайна сметка Мелето си решава разбира се, никой не може да го задължи да продължи да се занимава ако няма желание. Кофти обаче, че сега форумът ще е с неясно бъдеще в ръцете на тази видимо консервативна жена, която не е наясно с настроението и хората тук, за разлика от Мелето, който си беше потребител доста време преди да стане админ. Оценявам усилията му да угоди на всеки и общо взето съм доволен от неговата "ера" на администриране. Обнови форумния интърфейс и най-вече сложи реакциите, за да не се налага да цитираме с "" или "+1". Учоства активно в дискусиите. Според мен се справи доста добре. Ще се радвам да промени решението си, но пак казвам - зависи си от него. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 7 минути, GriskoBeats каза: Не знаех, че имат ерекккция! Единият е стар, а другият грух. И все пак НИна е бездарна. Има не лоша бленда и дотам. Не съм чул где пее някаква сериозна фолклорна песен или с големи височини и тн. Каква е тази дискриминация срещу старите хора и нерезите?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 преди 27 минути, fengergana каза: моите коментари така или иначе се трият, не знам каква допълнителна цензура ще наложи леля ми Емилия Не се тревожи мила. Ще спим с новите модератори🤪 а и истинската собственичка няма да е лелката от Открит микрофон,а Емилия Цветкова! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 преди 1 минута, xroflx9 каза: Не се тревожи мила. Ще спим с новите модератори🤪 а и истинската собственичка няма да е лелката от Открит микрофон,а Емилия Цветкова! Гледай да не е Емилия Счетоводителката aka Снежанка! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари