Victor Публикувано на Януари 12 Report Share Публикувано на Януари 12 музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev, Ani Petrova аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Ангел Петров сценарист: Redehaka Studio contributors: LOHAS GAMES PTE LTD., Leonardo Interactive Pty Ltd., Cottonbro Studio. Текст: "Назад, назад Калино" Тъмнината шепти твоето име, Калино, звездите мълчат, а сърцето ми кърви. Тежестта на любовта ни е като верига, но дори болката не може да ме спре. Назад, назад, мила Калино, не тръгвай след мен в тази тъма. Там, където съм, е гора висока, място без надежда, без светлина. Не идвай, там сърцето гасне, а вятърът шепти за вечна тъга. Препев x2: Но ще стана птица в бурята силна, ще разкъсам нощта и ще дойда при теб. Любовта ни е проклятие и съдба, вечно твой ще бъда, дори в самота. Назад, назад, мила Калино, пред мен е река – дълбока безкрайност. Студените й вълни ме зоват, да ме погълнат в своята тайна. Но дори в ледените й дълбини, ще намеря пътя към твоите очи. Препев x2: Ще стана риба в мрачното течение, ще преплувам, ще се боря за теб. Любовта ни е болка, но и вечност, вечно твой ще бъда, дори в безпределност. Назад, назад, съдбата крещи, но сърцето ми не знае страх. Ще разруша дори светове, за да стигна до теб, до твоята прах. Дори да ме чака тъмнина, любовта ми ще живее в забрава. Назад, назад, мила Калино, не тръгвай, аз сам ще дойда при теб. Светът може да е жесток и мрачен, но любовта ни е огън, който гори до последен ден. Препев x2: Но ще стана птица в бурята силна, ще разкъсам нощта и ще дойда при теб. Любовта ни е проклятие и съдба, вечно твой ще бъда, дори в самота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.