Lelqtian Публикувано на Януари 15 Report Share Публикувано на Януари 15 Lyrics: Tsvetina Tsvetkova / Текст: Цветина Цветкова Creative Director - Stoyan Georgiev, Tsvetina / Режисьор: Стоян Геортиев Cameraman - Mario Peev / Оператор - Марио Пеев Монтаж - Стоян Георгиев / Video editing - Stoyan Georgiev Screenwriter: Tsvetina Tsvetkova / Сценарист: Цветина Цветкова Color Corrections - DANDY / Цветни корекции - DANDY Mix & Master: Pitar Raynov / Микс и Мастър: Питър Райнов Music: Tsvetina Tsvetkova / Музика: Цветина Цветкова С учасние в музиката Аледин Тодоров All rights reserved | © GRAND ARTIST COMPANY LTD. #Tsvetina #Obuchen #tiktok Куплет 1 С тоя ген на боец, искаш да си баровец. Без дворец, дори беглец, ще си ми личния жребец. Колко коня е кажи? Тая сила покажи! Бързо и да не върви , тая кожа погали! Много мокри мисли, гледаш ми лицето. Толкова перверзно , стяга те сърцето. Не банкерство, мен ти давам да изучиш, ето?! Взимай ме и ме качвай на небето! Припев 1х : Раз като кажа на две ме отвличай! Парфюма ми вдишай и ме събличай! 100 дни и 100 нощи с мене заключен! Да те видя на какво си обучен? Нямам откриване, нета ми изключен. Седмици, месеци, няма да е включен. Няма да мигна и ще те напивам! Две чашки, три чашки, дай да наливам! Куплет 2: Даже и да си крадец, кражбите ти ще планирам. Жертвите ти лично аз, хладнокръвно ще обирам. Даже гангстер да си ти, В картела място ми пази. И какъвто и да си, на мене мил си само ти. Каквото и да става аз зад теб заставам. Ще се гордея с теб, сърцето ще ти сгрявам. Казвам ти, че с мене крал ще бъдеш, ехо?! Взимай ме и ме качвай на небето! Припев 1х : Раз като кажа на две ме отвличай! Парфюма ми вдишай и ме събличай! 100 дни и 100 нощи с мене заключен! Да те видя на какво си обучен? Нямам откриване, нета ми изключен. Седмици, месеци, няма да е включен. Няма да мигна и ще те напивам! Две чашки, три чашки, дай да наливам! Трябва да викам, като ме хапеш. Да те е срам да го разкажеш. Само ти така ми влияеш. Силно стискай, хубаво ухаеш. Времето си с тебе искам да пилея. И по теб цялата да се разлея. Няма да искаш и за миг да спираш! Целия в мен ще експлодираш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Най-накрая готина песен от нея! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Доста добре, клипа също е отличен. Само това нейното високо крещене и дране ми идва в повече, трябва по-ниски песни и тоналности да и се дават. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Най-яките моменти: 1:08-1:18 и 2:05-2:38 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 43 минути, DevilWish каза: Най-накрая готина песен от нея! Първия път беше по-готена. Без Марто или поне Тони Джи си остава уан хит уондър! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 30 минути, Lelqtian каза: Първия път беше по-готена. Без Марто или поне Тони Джи си остава уан хит уондър! Диамант и Нарцис й остават най-добрите песни за мен ❤️ 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Абе тая защо пуска една и съща песен от няколко години? Времето на Цоцко липсва Безценна, The Best, Поздрав, Боли и Обещай ми също ставаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Банална до болка стана и тази. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 пазарила е гледанията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.