Jump to content

ЛЮДМИЛ - ДИШАШ ЛИ БЕЗ МЕН (Official Video) 2025

Препоръчани коментари

Като музика и аранжимент е топ проект.

Гласът му обаче продължава да ме дразни, даже Джордан звучи по-мъжествен. А Кремена не си става за текстописка.

Сподели в други сайтове

Като музика и клип доста ми харесва, семпло, изчистено, доста западно. Текста е ужасно банален и това убива проекта,. Звучи ми като Sergio - Without you, мисля, че от там е идеята, дори заглавието. Има прилики дори с клипа. Sergio - Without U 

И все пак на фона всички бози, музиката е свежо!

Сподели в други сайтове

Каква е тази тенденция Токичовите певци да не гледат в камерата?

Готин туинк е, но с този глас и псевдоним би имал супер успешна кариера в някой мъжки затвор, но не и в чалгата.

Сподели в други сайтове

Нека си припомним какво е нелоша Токичова музика съсипана с ужасно банален текст. Оригиналните фрази играят доста голяма роля в успеха на чалгата - дори ако музиката е банален комерс, ако текста има нахакани фрази, той спасява положението. 3 минути повтаряне на "Аз без теб, ти без мен" не мисля, че би се получило през 2025. Такива наивни текстове не биха се котирали в днешно време. Вкараното "оф, оф" не помага песента да звучи по-съвременно.

Също така гласът му наистина е доста женствен, даже носов... Не мисля, че ще го бъде.

Сподели в други сайтове

Прилича ми на това като отсвири. Не е моето..... И преди 20 години песните на Токича звучат по-актуално от това. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, АААААААААААААААААААААА, Оф, оф, оф.... Верно ?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Готин туинк е, но с този глас и псевдоним би имал супер успешна кариера в някой мъжки затвор, но не и в чалгата.

За това явно бих му пръснал д.... Диска. ХАХА

Сподели в други сайтове

Копи пействаме аааа Людмилчоо

И за капак гадно мънкащо педи гласче мън мън мън... Хремаво... все едно са го шибали на микрофона :D Че и пъшка :D 

И тоя дървен аранжимент... 

Винаги се чудя как успявате да прецаквате такива шедьоври и кой ви го позволява...

Абе Цокича да не си пада по меки китки? Предния хАйван и той такъв един нежен....

Между другото същите акорди са и в аранжимента на Въртележката :D

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Цокича сигурно стои зад камерата космясал с тумбак и вирната бубара и им е неприятно да я гледат :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, FolkEmpire каза:

Копи пействаме аааа Людмилчоо

И за капак гадно мънкащо педи гласче мън мън мън... Хремаво... все едно са го шибали на микрофона :D Че и пъшка :D 

И тоя дървен аранжимент... 

Винаги се чудя как успявате да прецаквате такива шедьоври и кой ви го позволява...

Абе Цокича да не си пада по меки китки? Предния хАйван и той такъв един нежен....

Между другото същите акорди са и в аранжимента на Въртележката :D

Сефте Токича да поразбутата нотите и да се пише като афтор на музиката :D 

Сподели в други сайтове

Музиката е супер  Опитали са се да смесят R&B с чалга, което като идея е яко. 

Но като в много песни напоследък, текстът е проблемът. Поне да бяха римували "плакала" с "чакала"

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Karma93 каза:

Музиката е супер  Опитали са се да смесят R&B с чалга, което като идея е яко. 

Но като в много песни напоследък, текстът е проблемът. Поне да бяха римували "плакала" с "чакала"

Това е отживелица, нека се придържат към основнуяи жанр без глупави опити и за дебют. 

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Karma93 каза:

Да, направо "всяка нощ за тебе плаках, ти не знаеш как те чаках" :D 

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Just_Me каза:

Да, направо "всяка нощ за тебе плаках, ти не знаеш как те чаках" :D 

Ако следваме практиката му за разбутване на нотите, нека направим същото и с текста 

"Всяка нощ как те чаках, ти не знаеш за тебе плаках" из "новия хит" "Бавно те губя" 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

Ако следваме практиката му за разбутване на нотите, нека направим същото и с текста 

"Всяка нощ как те чаках, ти не знаеш за тебе плаках" из "новия хит" "Бавно те губя" 

Жена му е поетесата, още не е започнала с изпий до дъно, жадно с устни... Толкова ли не могат да си вземат някой да им пише текстове?! 

Сподели в други сайтове

Изобщо не се сетих, че е от Гласът.

Говорният дефект е същият като на предния - Айвън. Не е окей да съскаш/фъфлиш, докато пееш.

Стилът на Токича беше готин, но преди 20 години. Няма как да върви сега, музиката много се промени.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...