Jump to content

Малина и Азис - Ти не си за мен, аз не съм за теб 2025

Препоръчани коментари

Както винаги кавър и Азис....Тая дърта лисица винаги е разчитала на тези две неща. Очаквах песен на Токича, нещо като от първите и песни. Пак песни на 25 години...Омръзна ми вече. 

Сподели в други сайтове

Слушаше ми се нова песен от нея, наистина. Малина винаги когато пусне нещо ново и е била интересна. Вълнува публиката. Сега чувам и версията на Лия, но на Малина си звучи съвременно,а Азис за нея най-много се старае. Като вокали в нейните песни е най-добре и поносимо звучащ. Напомня ми на "В тишината". ❤️ 
Да продължава и ако пуска по-често песни ще си върне позициите, а скоро и голям хит ще има! ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Интрото в началото като на Ти не си за мен :D

И пак гаден бууст след Деса - Бели нощи и тука тоя надул глухия басите чак почвна да заглъхва целия звук :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Азис с това напъване само разваля инструментала.

Нещо куца в звука и ударните, все едно има шум.

Лия я е изпяла доста по-хубаво, ама все пак има талант.

Сподели в други сайтове

Малина обаче е голяма лисица, помолила е всички да и правят реклама на сторита...Деси Слава, Преслава.....Винаги е била долна и хитра бабуш. 

Реално като преслушах няколко пъти песента, не ми допада аранжимента, много е постен, звучи като демо, а гласа на Малина звучи фалшиво дори на записа. Ако не е Азис, изобщо не би имало успех. Чух и версията на Лия, звучи по-добре...Токича още не е загрял май, в "Бели нощи" на Деса, имаше подобни проблеми.

Сподели в други сайтове

Ако всички дърти парантии правеха песни като Малина - жанрът щеше да бъде наситен с много по-качествена и експериментална продукция. Евала!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...