asylum Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Като прочетох Brandy и си помислих, че е се е докопала до тази Brandy, понеже нали вече 5-6 години пее със SNAP из цяла Европа и си вика ВЪЙЙЙ.... ама то какво било. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тази колко пъти ще прави опити и пак в Планета? До кога? Мамалигата е излишен. Като прочетох това Brandy и викам сигурно е някоя нова тип Гия, Палмолив и подобни и да се прекръсти на Branti от Брантия Ама то бил някъв гаден мамалига с високо гласче Не е кой знае какво, но ако беше само Плама щеше да е по-добре. Тоя разваля песента. Добре е заложила на непопулярен аранжор и звука е добър. Напомни ми за тази песен, само, че на Плама е по-забавена. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не е моето, но харесвам Пламена и най-вече песента й "Не е точно любов"! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тази има глъса като на Мария в началото си в пайнера... 💤 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 1 час, pacho каза: Като прочетох Brandy и си помислих, че е се е докопала до тази Brandy, понеже нали вече 5-6 години пее със SNAP из цяла Европа и си вика ВЪЙЙЙ.... ама то какво било. Не и аз да си помисля същото след като прочета заглавието. Но не ни трябва циганска версия на The boy is mine. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Ако не почваше с румънеца, щеше да е по-добре 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Не и аз да си помисля същото след като прочета заглавието. Но не ни трябва циганска версия на The boy is mine. Досега не подозирах, но имам вече спешна нужда да чуя циганска версия на The boy is mine 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 часа , DevilWish каза: Не е моето, но харесвам Пламена и най-вече песента й "Не е точно любов"! Мен пък само тая ме кефи 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не ми харесва, но Пламена е страхотна певица. Дано има успех Идва ми леко криндж как Пламена прелъстява пича като яде спагети. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 часа , FolkEmpire каза: Мен пък само тая ме кефи Мен пък тая! Прасках гюбекос: преди 6 часа , Karma93 каза: Не ми харесва, но Пламена е страхотна певица. Дано има успех Идва ми леко криндж как Пламена прелъстява пича като яде спагети. На мен пък ми е криндж как “застреля” някакъв 🤣 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не е чак толкова неизвестен за българската публика. Има дует с Таня Боева 😃 и негова самостоятелна песен си я въртяха в България по радио, клубове и тн. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Пламена покори световните сцени с Turbo B от Snap и отново подписа с "Пайнер" | Signal.bg SIGNAL.BG Пламена изненада меломаните със своето голямо завръщане на музикалната сцена в България и като част от "Пайнер". Песента "Топ-топ", която е записана заедно с Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ако не беше толкова посредствен текстът, можеше и да се получи прилично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 След Бранди-ту на Танчето Ни Токтокова категорично не върви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 От 20.01.2025 г. от 21:45, Lelqtian каза: Досега не подозирах, но имам вече спешна нужда да чуя циганска версия на The boy is mine мисля, че циганската версия на Halo на Бионсе ти е напълно достатъчна за момента: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: мисля, че циганската версия на Halo на Бионсе ти е напълно достатъчна за момента: Искам и аз сиганска версия на Да бой из майн 🥺 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.