Victor Публикувано на Януари 21 Report Share Публикувано на Януари 21 музика: Ilia Georgiev текст: Ilia Georgiev аранжимент: Ilia Georgiev режисьор: Redehaka Studio сценарист: Redehaka Studio Текст: Ще ти взема всичките пари Не търся любов, само адреналин Ти си само кеш, няма шанс да бъдеш с мен Мазало ще става, но не за теб, брат Ти си с празни ръце, а аз съм на върха – факт Мазало ще става, но не с теб Прощавам ти, но любов не търся с теб Без пари си, няма шанс за теб Плачи, но на майка си любов не търся, не съм за теб Мазало ще става, но не с теб Прощавам ти, но любов не търся с теб Без пари си, няма шанс за теб Плачи, но на майка си любов не търся, не съм за теб Не те обичах, не те обичам и сега Ще те оставя без пари нямам време за теб, за твоите игри Пич не си на нивото ми, кеша извади Не можеш да ме стигнеш въобще не си за мен, аз съм скъпа марка Мазало ще става, но не с теб Прощавам ти, но любов не търся с теб Без пари си, няма шанс за теб Плачи, но на майка си любов не търся, не съм за теб Мазало ще става, но не с теб Прощавам ти, но любов не търся с теб Без пари си, няма шанс за теб Плачи, но на майка си любов не търся, не съм за теб Сърцето ми е лед, не вярвам на лъжи Мога да те имам, не си ми за пари Не ми трябва прошка, не ми трябва съжаление Вървя напред – за теб няма спасение Ще те забравя бързо, и това е факт, шок Мазало ще става, но не с теб Прощавам ти, но любов не търся с теб Без пари си, няма шанс за теб Плачи, но на майка си любов не търся, не съм за теб Не те обичах, не те обичам и сега няма шанс, всичко умря Времето ти изтече, сега съм аз на хоризонта като хищна котка, търся нова плячка Брутална съм и не ми дреме, жена мечта Не! Хищна котка Мазало ще става, но не с теб Прощавам ти, но любов не търся с теб Без пари си, няма шанс за теб Плачи, но на майка си любов не търся, не съм за теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 из тълковния речник Мазало - когато Изкуствния Интелект успява да квичи по-зле от скупщина чалга пиВИЦи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Абе викам ква е тая с това засукано име То пак било AI лайн0 "ШШщщтЙьее тйььее взйюеемааа" Селски AI После пък вика Ше Не търсА люПоФф само адреналиНН МЪзало ще става вАоПщЙѝеее И тия графики като от електронна игра в комплект с песен и това зловещо мърдане на устата като кон, безизразния фейс като на с3кс кукла, въобще са един път И железарския инструмент който се чува и той 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 23 минути, FolkEmpire каза: Абе викам ква е тая с това засукано име То пак било AI лайн0 "ШШщщтЙьее тйььее взйюеемааа" Селски AI После пък вика Ше Не търсА люПоФф само адреналиНН МЪзало ще става вАоПщЙѝеее И тия графики като от електронна игра в комплект с песен и това зловещо мърдане на устата като кон, безизразния фейс като на с3кс кукла, въобще са един път И железарския инструмент който се чува и той С толкова икони съм сигурен, че все пак си се усамотил с Персиаяна Наистина текстът е потресаващо зле. И да, грешни ударения и акцент. Като цяло лоша реализиция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 От 21.01.2025 г. от 17:42, GriskoBeats каза: С толкова икони съм сигурен, че все пак си се усамотил с Персиаяна Наистина текстът е потресаващо зле. И да, грешни ударения и акцент. Като цяло лоша реализиция. Да направо си я представям как се разглабя на болтчета и гайки и само устата й се клати във въздуха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 11 минути, FolkEmpire каза: Да направо си я представям как се разглабя на болтчета и гайки и само устата й се клати във въздуха Перверзник! ТО ти го е изпяло! За теб спешъл хахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.