Jump to content

Ретроспекция 2005 година

Препоръчани коментари

любим хит от 2005-та, толкова романтичен и прочувствен за моя едрогабаритен ханш.

Сподели в други сайтове

2005-та ще запомня с това, че Гюр и Иван ми бяха любимки. Завърших първи клас и този хит звучеше у нас:

Тогава ми купиха "Доза любов" на CD и го изтърках от въртене, както и "Осъдена душа" на Мария, която къртеше с мегахитовете "Не съвсем", "Желая те" и "Не те обичам". Някаква нова за онова натрапница въртяха през песен с бозата "Дяволско желание" и имаше истерия по нея, не можех да понасям и песента, и певицата!

Сподели в други сайтове

тая тъпа песен беше с брутална ротация по ТВ Планета, направо не можех да я понасям и превключвах канала.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

2005-та ще запомня с това, че Гюр и Иван ми бяха любимки. Завърших първи клас и този хит звучеше у нас:

Тогава ми купиха "Доза любов" на CD и го изтърках от въртене, както и "Осъдена душа" на Мария, която къртеше с мегахитовете "Не съвсем", "Желая те" и "Не те обичам". Някаква нова за онова натрапница въртяха през песен с бозата "Дяволско желание" и имаше истерия по нея, не можех да понасям и песента, и певицата!

Искрени съболезнования ... Иначе какво и е на натрапницата, най-обикновено селянче от народа, събиращо от закуски за нова пералня вкъщи! Даже има нос като на Рашия ;) 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Lelqtian каза:

Айайай това също съм забравил и според ютубата е от 2005та! Мегахитов хит който изкърти брояча и беше изтрит ... 

имаше над 16 милиона и беше първият чалга хит с толкоз през 2014-та 😭

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

имаше над 16 милиона и беше първият чалга хит с толкоз през 2014-та 😭

Повече. Когато на мен ми направи впечатление кви гледания прави клип от 2005та, гонеше 37 милиона, и може би 50 преди да му разбият карбуратора и да изтече антифриза от ютуб. Тва годината на чумата някъде, първи сезон. 

Други популярни звукове и гледки от 2005та.

Сподели в други сайтове

Един страхотен видеоклип, излязъл в началото на 2005 година. Страхотен е, много ми хареса.:girl_in_love: Единствено кадрите с Камелия полугола хич не ми харесаха. Почти повтаряха кадрите от "Така ми липсваш".

А на Вас харесва ли Ви видеоклипа? Харесвахте ли го тогава?

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Годините до 2005 ги помня на късове. Линията ми от спомени започва от '06 някъде.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Kitty каза:

Един страхотен видеоклип, излязъл в началото на 2005 година. Страхотен е, много ми хареса.:girl_in_love: Единствено кадрите с Камелия полугола хич не ми харесаха. Почти повтаряха кадрите от "Така ми липсваш".

А на Вас харесва ли Ви видеоклипа? Харесвахте ли го тогава?

Туй е от есента на 2004-та. Бъркаш я с "Искаш или да", тя излезе в началото на 2005-та.

Сподели в други сайтове

Глупости, видеоклипът на "Вярвах ти" излезе през 2005, иначе песента може и от предишната година да е. Чух я за първи път на концерта за третия рожден ден на телевизия "Планета" през декември 2004, така че видеоклипът е от януари 2005 година!:read:

Сподели в други сайтове

клипът на "Вярвах ти" е от ноември 2004-та. Уж си чалга енциклопедия, а елементарни неща не знаеш.

Сподели в други сайтове

WWW.DISCOGS.COM
WWW.DISCOGS.COM
WWW.DISCOGS.COM
WWW.DISCOGS.COM
WWW.DISCOGS.COM

Като гледам списъците с песни, 2005 е доста бедна откъм класики.

Сподели в други сайтове

туй, макар и да не предизвика типичната истерия за лийд сингъл на Кама, е топ проект.

Сподели в други сайтове

Обективно най-добрите песни за годината са били синглите на Токича (особено "Всичко води към теб"), и power баладите като "Не знаеш" и "Добре че вали" . "Не съвсем" също е топ. Непопулярно мнение, но грам не харесвах "Дяволско желание" тогава. Justice for "Завинаги твоя"

Сподели в други сайтове

2005-та е pretty iconic - имаме брутални албуми от Преса, Мара, Фатмес, Гюр и Ваня Калудкова. Албумът на Анелия е супер безличен и освен клипираните песни, всичко останало е боза с пичи въшки. Албумите на Гера и Емили не съм ги слушал, тоя на Кама също - но забелязвам, че доста приятни песни като "Само с теб", "Луд купон", "Няма да плача", "Ти не спря" и т.н е оставила без реализация.

Любими класики оттогаз - "Тази нощ не спим" на Есил; "Обречи ме на любов" и "Точно сега" на Азия; "Истински щастлива" на Фатмес (която излиза през 2004-та, а клипа през 2005-та); "Нека да не знам" на Мала; "Достъп забранен" на Вероника; "Недей" на Соня Германска

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза:

@asylum мнение за този хит?

Турбо резачка! Мая и в клипа, и в тв версията е уникум секси хит!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...