Kitty Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Ха, вижте какво намерих. Едно от любимите ми купонджийско парче от любимия ми сборен албум "Party time". Бях забравила, че и Елена беше участвала в програмата. И Даниела я бях забравила. Spoiler 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Имаше и Нелина - Къде сме тази вечер. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 последните дни все тая песен ми е в главата, особено частта "с друга бил си, грях делил си...". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Не успях да го намеря. Има само едно видео и то е от новогодишната програма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Току що, Kitty каза: Не успях да го намеря. Има само едно видео и то е от новогодишната програма. Пя я и на награди. Често трият архивити. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Това с триенето на архиви е гадно! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 21 часа , Kitty каза: Ха, вижте какво намерих. Едно от любимите ми купонджийско парче от любимия ми сборен албум "Party time". Бях забравила, че и Елена беше участвала в програмата. И Даниела я бях забравила. Покажи скрито съдържание Това беше дебютният сингъл на Елена и е една от най-тъпите й песни евър - бозава, сладникава, та чак горчи. Добре, че по към края на годината заби "Нямаш право на любов" и започна да гради стил и кариера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 22 часа , Kitty каза: Ха, вижте какво намерих. Едно от любимите ми купонджийско парче от любимия ми сборен албум "Party time". Бях забравила, че и Елена беше участвала в програмата. И Даниела я бях забравила. Покажи скрито съдържание Личи си, че от Северозапада и харесваш сръбския саунд. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано преди 9 часа Author Report Share Публикувано преди 9 часа По случай рождения ден на Нелина и моя, който е днес, един снимков архив, който намерих в интернет, свързан с 2005 година. Нелина явно си е изкарала хубаво на рождения си ден, а гостуването и във "Фолкмаратон" го помня, дано да се намери, бих го изгледала с удоволствие пак! Spoiler https://freeimage.host/i/3qPAtRt 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано преди 9 часа Author Report Share Публикувано преди 9 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 6 часа , Kitty каза: По случай рождения ден на Нелина и моя, който е днес, един снимков архив, който намерих в интернет, свързан с 2005 година. Нелина явно си е изкарала хубаво на рождения си ден, а гостуването и във "Фолкмаратон" го помня, дано да се намери, бих го изгледала с удоволствие пак! Покажи скрито съдържание https://freeimage.host/i/3qPAtRt Само Найден Милков и Близнаците ли са отишли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.